BACK

Indian dinner a couple of weeks ago 

Godmorgon vänner! Ursäkta min frånvaro, men jag har haft extrema problem med min dator samt att jag haft det lite svårt på det personliga planet också… Jobbigt det där med att ha en blogg där så många läser varje dag. Ibland vill jag bara öppna upp mig helt och skriva av mig och ibland vill jag dagar som dessa bara krypa in i ett hål och inte prata alls. Det får sina konsekvenser dock.

Jag är tillbaka nu iallafall, jippiiee haha 🙂

Har precis ätit en senare frukost framför tvn & datorn och ska snart ta mig ut på en promenad med Dino. Med mer kläder på än tidigare så jag inte får köldskador igen hehe. Sen in till stan och äta sen lunch med Phillipe och sen får vi se vare dagen bär. Bör ta tag i mina mail och liknande.

Bilderna ovan är ifrån en middag för några veckor sedan med Oliver och Johanna, älskar indisk mat, dont you?!

Hörs senare idag! Puss <3

28 reaktioner på “BACK”

 • Sara skriver:

  Förstår inte varför du bloggar ens? Det verken kul för oss att läsa eller verken kul för dig?! Liksom sluta blogga och ta tag i dig själv då

  • L skriver:

   Eller så slutar du läsa

  • K skriver:

   Kanske dags att sluta läsa då om det är så tråkigt

  • P skriver:

   Jag håller med dig Sara
   Något som är irriterande är alla ”jag ska visa er snart” och sen glöms det bort…
   Och alla problem med datorn…nog måste du kunna få hjälp med det B?
   Det har ju pågått i x antal månader… om det inte är problem med kameran…
   Dessutom är det sjukt segt att komma in på bloggen.
   Lycka till med bloggen och med livet, jag går vidare

 • Gabriella skriver:

  Same procedure everytime… ”Jag mår så dåligt just nu..” Dags att växa upp kanske? Att vara vuxen innebär att ta ansvar och inte ta på offerkoftan och ligga i sängen så fort något går en lite emot. Inte en arbetsgivare i världen skulle acceptera ett så omoget beteende hos någon som ska föreställa vuxen. Lär av din driftiga mamma istället. Någon som alltid jobbar hårt och sliter oavsett om inte varje dag är solsken och toppenhumör.

  • Lilian skriver:

   Håller med ..Verkar omoget och ansvarslöst. Väx upp Bianca ! Utan allt din mammas slit OCH hennes namn hade du inte haft nån blogg som lästes av så många..Gör nåt vettigt istället för att ’dega runt’och gnälla !!

  • Lilian skriver:

   Håller med till fullo.Ta lite vuxenansvar och gnäll inte..Hur många tror du inte mår dåligt och är tvungna att sköta arbetet ändå,och då är det oftast inte fråga om något så ’ ansträngande’ som att klottra ner några ord i en blogg.Utan din mamma och hennes namn hade du inte ens haft en blogg att tjäna pengar på . Och hur många gånger tror du inte att hon hellre hade legat i sängen och vilat iatället för att slita ,MEN HON HAR HAFT 3 BARN ATT FÖRSÖRJA på egen hand. Var tacksam för det och gör nåt av ditt liv !!

  • olivia skriver:

   Hej du där Sara. Du verkar ju faktiskt mest ha problem med dig själv om du uttrycker dig sådär elakt mot en fin person som du ändå inte känner. Fyfan för sånna elaka personer som du… Usch.

  • Veronica skriver:

   Gabriella: Du vet att man kan må dåligt även om man är vuxen va?? Utan offerkofta. Bara för att någon av ens föräldrar är driftig oavsett mående så betyder det inte att avkomman är likadan. Man är inte en förlängning av någon av sina föräldrar, man är en egen person. Och dessutom Gabriella vet du lika som vi andra som läser den här bloggen väldigt lite vad som orsakar Biancas mående-egentligen. Så jag tycker att du bör vara väldigt försiktig med dina anklagelser.

 • Josefin skriver:

  Jag tycker det är helt fantastiskt hur folk kan tro sig veta saker om andras liv. Hur kan man ”veta” vad som händer utanför en blogg/instagram/snapchat? Har man en osynlighetsmantel och stryker omkring hemma hos bloggerskorna och ser hur livet bakom datorskärmen ter sig där? Mycket spännande.

  Cred till dig Bianca som orkar skriva för oss här ändå trots att du inte alltid är på topp! Ha en skön ledighet här i Göteborg och ett restaurangtips (om du inte redan provat i Åre eller Sthlm): Supper som ligger vid Storan! SÅ god mat

 • Josefin skriver:

  Jag tycker det är helt fantastiskt hur en människa faktiskt kan tro sig veta vad som händer i en annans liv. Hur kan man veta vad som händer utöver det vi ser på bloggen/insta/snapchat? Har man en osynlighetsmantel då och stryker omkring hemma hos bloggerskorna och ser hur livet ter sig bakom datorskärmen? Väldigt spännande.

  Cred till dig Bianca som ändå orkar skriva till oss här när du inte är på topp! Njut av ledigheten i Göteborg och ett restaurangtips till dig (om du inte redan vart på den i Åre eller Sthlm): Supper! Så sjukt god mat, deras små tacos kan man nästan dö för, och chiligrytan! Ha det gött!

 • Issa skriver:

  Tråkigt att dem bittra elaka hatarna är tillbaka, vad gör dem ens här om dem stör sig så mycket på dig? det är väl upp till dig hur mycket du vill blogga , visst kan vi läsare ha önskemål , men vi har ingen rätt att ställa krav eller vara elaka :s

 • Lisa skriver:

  Är Oliver och Johanna fortfarande ihop? Och Benjamin och Linnea? 🙂

  Kram och tack bra blogg!

 • Bettan skriver:

  Jag är inte bitter och elak men måste ändå skriva… Jag har också mått MYCKET dåligt ibland med panikångest osv och jag måste säga att inte kan jag stanna hemma från jobb för det och du påstår ju att bloggen är ditt jobb?! Vill absolut inte kasta skit men jag vet att om man man går till sitt jobb och gör vad man ska så mår man så mycket bättre!
  Känns som du ofta har uppehåll på bloggen, sen kommer du tillbaka och ursäktar dig och uppehållen gör väl att dina trogna läsare kanske inte tycker att du tar bloggen på allvar?! Verkar iallafall som om det är det som får igång alla dessa bitska kommentarer vilket jag tycker är helt befängt och inte ok!

  • Sandra skriver:

   Det är nog ok att må dåligt när man har en blogg, men själv har jag blivit kickad från ett arbete när jag fick panikångest (provanställning) o även sett andra blivit av med sina jobb när de haft hög sjukfrånvaro. Och det från stora seriösa arbetsgivare. Facket har typ inte gjort ett dyft….så det är väldigt stressande med dagens ohälsa.

  • biancaingrosso skriver:

   Ja tyvärr så har jag en blogg där jag helt och hållet bestämmer när jag ska jobba. Och det kan vara lite farlig när man är som mig. Att jag lätt hamnar i svackor och när jag väl hamnar i dessa svackor så släpper jag allt. Jobb, träning, kontakt med vänner/familj.. Och för tillfället så är mitt jobb väldigt offentligt och alla kan se när och var jag jobbar, exakt hur jag mår och hur jag reflekterar kring saker & ting.

   Självklart kommer jag få elaka kommentarer, det har jag aldrig sagt att jag inte bör få. Men jag måste också få chansen att förklara mig då jag tror jag vet bäst vad som egentligen sker och det är jag som har svaren då detta gäller mitt liv.

   Inom alla jobb så måste man ibland få ta pauser. Som bloggare kan man inte ta ”helg” man ska dagligen uppdatera vilket betyder mer jobb än vad ni egentligen tror. Säger inte att mitt jobb är ett hårt och slitigt jobb, och det är jag mycket medveten om, men jag klagar inte. Jag nöjer mig med det jobbet jag har nu och det är väl det som räknas. Detta är något jag brinner för och vill hålla på med. Sen om det inte är tillräckligt med jobb för en del, då får det väl vara så. Är som sagt en av tusentals personer där ute som har detta som jobb.

   Jag ursäktar inte min frånvaro, jag gör mig inte till ett offer. Jag bara förklara min frånvaro… Ingen är perfekt, och jag är inne i den åldern och den perioden i mitt liv just nu där jag lär mig av mina misstag och där jag börjar lära mig hantera mina svårare situationer in i mitt arbetsliv. Det kommer nog inte ta en dag, men jag gör mitt bästa.

 • Lise skriver:

  Gabriella varför trampa på någon som ligger nere?

  Tror du inte att arbetsgivare har upp- och nedgångar i livet?
  Undra vad för arbetsgivare du haft.

  Vi är mänskliga och att hamna i svackor i livet är normalt.

  Bianca du ska inte bry dig om vad dessa känslolösa människor skriver.
  Man lär sig med åren att hantera sina nedgångar, du kommer komma till en tid i livet då du kommer kunna hantera dessa jobbiga känslor.
  Jag har själv varit där men idag så är jag mer härdad och jag har lärt mig att hantera när de jobbiga känslorna dyker upp.

  Du är en känslomänniska och det är en fin egenskap att ha.
  Såna som dig har även empati för andra till skillnad mot Gabriella som inte besitter den egenskapen.

  • biancaingrosso skriver:

   Tack så hemskt mycket för den fina kommentaren. Det värmde otroligt mycket! Fina du <3

  • Gabriella skriver:

   Ja du Lise, jag har haft och har väldigt bra chefer. Som bryr sig om och stöttar sin personal men också tar ett chefsligt ansvar och inte bara stryker medhårs. Jag är 27 år och har arbetat varvat med studier sedan jag var 19 år gammal med ett avbrott för mammaledighet. Självklart har även jag haft mina dippar under åren men alltid tagit mig i kragen och skött mitt jobb. Mitt förra jobb trivdes jag inte alls på och blev ofta stressad över att gå dit och var nästan deprimerad varje söndag för att arbetsveckan skulle börja igen. Men då tog JAG ansvaret och bytte jobb då jag insåg att just detta inte passade mig. Ska jag ha ett jobb ska jag vara i skick att kunna leverera annars har jag inte där att göra. Nu väntar jag barn igen och har blivit sjukskriven sista fem veckorna pga foglossning och sammandragningar. Samma sak där, jag orkar just nu inte med rent fysiskt och då sjukskrivs jag, istället för att vara på jobbet och inte kunna utföra det jag ska,

   • Sandra skriver:

    Ja du Gabriella, ibland kan man ju må dåligt utan att det från början har med jobbet att göra. Tills slut vet man inte vad som är felet – allt blir bara ett kaos – och då är det svårt att byta jobb. Och för att byta jobb måste man vara på topp – annars är det ju inte någon som anställer en – lite av moment 22.

 • Marie skriver:

  Får se hur länge du orkar ”jobba” den här gången då. Innan du blir trött igen och andra får ta hand om dig. Med din inställning, låga arbetsmoral och omogenhet skulle du aldrig fått behålla ett riktigt jobb.

  • biancaingrosso skriver:

   Jadu det får vi ta och så. Och om du så gärna vill se det så får du gärna klicka in här varje dag och ha koll. Annars så tror jag du ska lämna min blogg och fokusera på något annat 🙂 Kram

 • Amanda skriver:

  Jag kan inte FÖRSTÅ hur människor som riktar de här bottenlöst elaka orden mot dig kan ifrågasätta att du mår dåligt? Jag mår dåligt av att läsa vad som skrivs och får en klump i magen, och då är det inte ens mig det rör sig om. Hur Marie, Sara, Bettan och Gabriella kan bete sig så illa och ändå tro gott om sig själv förstår inte jag och det framstår som fullkomligt korkat och socialt avvikande. Nu vill jag inte skriva en kommentar för att läxa upp någon utan för att det minsta jag kan göra är att ge dig en ytterligare röst för att det INTE är okej, att det INTE är dig eller din kapacitet det är fel på hur jäkla mycket ovan nämnda än är ute efter att få dig att tro det.

  Du är värd din integritet och behöver inte kompromissa med den för några avundsjuka tanters skull. Kram!

 • Emma skriver:

  Är ni vuxna människor som skriver såna här saker till Bianca så skäms jag för er skull, det här är mobbing och det finns ingenting som ursäktar att ni skriver så elakt som ni gör. Tack för en bra blogg Bianca, försök att strunta i alla idioter, de är inte värda din tid.

 • Anna skriver:

  Ar det sa konstigt att folk kommenterar? Ar det inte meningen med en blogg? Jag och manga med mig som ar vana att ma daligt maste anda ta sig i kragen och utfora ett jobb hur daligt man an mar. Naturlugtvis ar det for manga provocerande att lasa om en situation dar en ung kvinna hela tiden skall ”passas upp” utav mamma broder, pojkvan eller pappa. Utan formaga att fullfolja egna ataganden alls, som att ga ut gymnasiet tex.
  Kanslomanniska eller inte, som mammma hade jag blivit fullstandigt vansinnig.

 • Eva skriver:

  Ärligt talat om man bara vill klanka ner på någon med sina kommentarer så är det väl ingen ide att kika in här om fina Bianka skrivit något nytt. Eller? Kram Bianca

 • Paula skriver:

  Men vad är det för tjuriga prussiluskor hör på bloggen?! Skäms ni inte det minsta när ni trycker ner och trycker till en ung tjej? Jag verkligen hoppas att NI mognar.
  Kram på dig Bianca! Du är en fin och go tjej ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *