MY BIRTHDAY CELEBRATION

Vaknade av att Phillipe & Benjamin hade gjort en grymt god frukost. Och självklart så hoppade Oliver i sängen också så de fick sjunga ”Ja må dem leva” till oss båda. Både jag och min bror fyller ju år 30 december 🙂

Varken jag eller Oliver är speciellt förtjusta i sötsaker, men om det är något vi gillar så är det pannkakor. Och till vår överraskning så hade Phillipe & Benjamin ställt sig och gjort världens godaste pannkakstårta!! SÅÅ GOD!!

Men inte nog med det, mamma hade köpt denna grymma tårta. Den ska likna mig som ligger och bloggar med min dator och Oliver som står och dj:ar samt en skål med pasta haha! Plus att den var jätte god också 🙂

Väl i lägenheten fick jag en sminkpalett ifrån Benjamin, världens snyggaste jacka & en necessär ifrån min älskling (ni ser lite utav jackan ovan som jag har på mig) och väl på stan fick jag en super snygg tröja ifrån Oliver <3

Jag var såklart SUPER glad för mina fina presenter <3 Var så otroligt nöjd med det jag fick! Oliver fick en jätte fin & otroligt generös present av Benjamin och av mig fick han 2  påsar med massvis av kläder ifrån Cos 🙂 Hur roligt är det inte att ge bort presenter??!!

Efter en liten vända runt stan. Killarna kollade i butiker, jag och Linnea gick till Sephora där jag köpte en ny conceler & ett brow bar kit gick vi till Sturegallerian och testade på en relativt ny restaurang som vi inte testat på en där man kan beställa lite härlig tapas.

Min fina fina storebror som fyllde 26 år dagen till ära. Världens bästa <3

Och det var SÅ gott!! Älskar när man hittar nya ställen att gå till! Kycklingen kanske var lite torr och intetsägande men annars så var allt mycket mycket smarrigt. Tapas kan ju vara heaven!

MUMS!

Bilderna på mig ifrån denna lunch blev förfärlig  (skyller på dåligt ljus haha) men en bra bild blev på dessa 2 sötnosar. Dem är alltid så jädrans söta tillsammans <3

Sötpotatis chips, SÅ GOTT!!!

Ja här har ni lite bilder på hur vi spenderade vår födelsedag. En super mysig dag precis som jag ville ha den. Lugn dag med inga måsten och fylld med mat. Till kvällen gick vi tillbaka till lägenheten och lagade mat, åt maten (såklart haha) kollade film och bara njöt av varandras sällskap.

Så himla glad att jag föddes på min storebrors födelsedag för shit va tråkigt det hade varit att fira ensam. Har bara firat själv 1 gång och det kändes så himla tomt 🙁 Några andra av er som firar tillsammans med en familjemedlem??

Hörs snart igen. Kisses <3

 

21 reaktioner på “MY BIRTHDAY CELEBRATION”

 • Clara skriver:

  Åh jackan!! Vart är den ifrån? 🙂 supersnygg!!!

 • Elin skriver:

  Grattis i efterskott

 • ISA skriver:

  Älskar matinlägg, haha! allt ser så gött ut. Och du & dina bröder är så skrattretande lika, haha! grattis igen <3

 • Julia skriver:

  Så tråkigt att ni e osams med er mamma 🙁 man är så van vid att alltid se er alla tillsammans…

 • Julia skriver:

  Vart är jackan ifrån? 🙂

 • malin skriver:

  snälla bianca vill du berätta varifrån erat matbord är?

 • Ebba skriver:

  Jag delar födelsedag med min bror,min kusin och min morfar!❤️

 • Nelly skriver:

  Har ni flyttat ihop i lägenhet nu? 🙂 Tänkte på vilken lägenhet du menar i texten.

 • GC skriver:

  Vilka jättefina presenter och fin mat du fick. Förstår att du var nöjd med den födelsedagen 🙂

 • Jacqueline Lemon skriver:

  I år fick jag ett syskonbarn som föddes en dag mellan sin storebror. Alla tyckte synd om dem för att de behövde dela födelsedag! Sen insåg jag att jag själv har en dag mellan mig och min egen bror vilket jag aldrig uppfattat 😉 Kanske beror dock på att han är 15 år äldre och att jag inte kände av att han fyllde år! Kul att det slår mig när jag är 23 år gammal hehe.

  Förresten! Bianca, jag hoppas du kunde se dig själv ur dina fans och bröders ögon. Då hade du förstått att det inte betyder ett skit om du är frånvarande ibland och behöver vara ifred bloggen. All lycka till dig, det är bara att höra av dig om du behöver en norrlänning som sopar upp kommentarsfältet här. Trust me jag har god lust, men lägger ej energi på det och det borde inte du heller göra!

  Kram på dig /Jacqueline

 • Tessan skriver:

  Jag födde min andra dotter på min födelsedag, bättre present kan man inte får =)

 • Sussan skriver:

  Har du fått lägenhet nu? Va kul!!

  Älskar att följa dig o dina bröder.
  Kram

 • Ida skriver:

  Hej! Älskar din blogg! Läser den dagligen!

  Jag har en tvillingsyster och därför aldrig blivit firad själv på min/våran dag.
  Men för mig gör det inget! Min tvilling är min bästa vän, vi gör allt tillsammans. Vi jobbar på samma jobb, bor tillsammans i samma lägenhet och gör allt tillsammans.
  Vi är så lika till settet, tänktes lika, har samma mål i livet och vi har samma intressen, vi kan nästan läsa varandras tankar.
  Får ofta höra att vi har en speciell relation till varandra och det har vi verkligen. Brukar säga att det är ingen som känner eller förstår oss förutom vi själva:)

 • H skriver:

  Tre råd:
  1. Förlåt (händelserna kan vara oförlåtliga men personen kan man förlåta)
  2. Sök professionell hjälp
  3. Flytta hemifrån

  Xoxo H

 • Susanne skriver:

  Tänkte på en sak vännen. Hoppas du har medicin för dina svackor?. Även om det kan va jobbigt dom första veckorna men om du börjar i väldigt små doser så ska du snart känna att du kommer å må bättre.

 • moa skriver:

  Kan du snälla tipsa om bal och studentklänningar? ha lite smått panik…puss!

 • Katie skriver:

  Min syster skulle födas på min födelsedag, hon kom dock tre dagar ”försent” men vi har alltid firat våra födelsedagar tillsammans =D Det är guld! Jag bara älskar det och hade inte velat ha det annorlunda =D

 • Klara skriver:

  Hej fina Bianca!
  Verkligen jättefin jacka du fick i present! Jag undrar var den kommer ifrån, för jag letar nämligen efter en snygg pälsjacka just nu?
  Kram!

 • Ullis skriver:

  Klara! Jag såg den jackan på MQ’s rea för runt 500:-

 • Junitjej skriver:

  Firade du inte med mamma?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *