INSPO INSPO INSPO

Alltså min inspirations nivå är på den lägsta at the moment haha! Antar dock att det inte bara är jag i Sverige just nu som har brist på inspo… Kan inte ens välja en outfit att ha på mig på mornarna… Därav mitt konstanta missbruk av appen WeHeartIt där jag hittar alla dessa bilder så man får lite inspo iallafall! Annars är jag ju ett stort fan av Instagram också <3 Följer en hel del där!! Bara älskart!

Igår var firande av Phillipes pappa som fyllde år så en mysig middag här hade vi här ”hemma”. Ville inte ta fram kameran och ”störa” alla som åt haha. Kan ju inte tvinga folk att vara med på bloggen liksom haha.

Men idag skiner solen här i Götet ännu en gång och jag ska ta mig ut på en promenad snart, sedan hade jag tänkt fota mitt smink och visa för er vad jag använder, vore det något ni hade velat kolla in??

Ikväll blir det nog middag ute med min älskling, känns som att vi behöver en date night bara han och jag <3

Hörs snart babes <3

 

15 reaktioner på “INSPO INSPO INSPO”

 • Amanda skriver:

  Ja va kul, visa ditt smink!:)

 • V skriver:

  Finns många fina fik i Göteborg. Nu har semlorna börjat trilla in, värt att testa.
  Kram på dig.

 • Sofia skriver:

  Outfit ta på dig kläder bara

  • biancaingrosso skriver:

   Haha ja låter enklare än vad det låter. Eftersom jag älskar kläder och experimentera med kläder och utrycka mig så så tycker jag att det är roligt att sätta på mig en snygg outfit 🙂 En personlig grej bara som jag tycker är kul 🙂

   • anette skriver:

    Hej!
    Kan du ge tips på några bra ,mysiga restauranger där man kan sitta länge i skön miljö,
    ingen hög musik,bra mat med normala priser.
    Inne i innerstan,tacksam för svar!

   • anette skriver:

    I Stockholm:)

   • Madde skriver:

    ”låter enklare än vad det låter”? Kanske skulle gått några år till i skolan ändå…

    • Sophia skriver:

     Det verkar vara otroligt jobbigt och sjukt störande för dej att följa Biancas blogg? Får jag fråga varför du gör det? Kanske bättre att hitta en blogg som inspirerar dej istället för att följa. Ögon som du verkar reta dej på? Eller förstår jag fel! Jag upplever nämligen din kommentar som ganska kränkande och om du nu tycker det är viktigt med hur många år i skolan man att och att märka ord kanske den typen av blogg är mer rätt? 🙂

 • Märta skriver:

  Ha det så mysigt! Visa gärna ditt smink, alltid kul att se 🙂 Kram

 • ISA skriver:

  den appen ger mig alltid så good feeling! scrolla runt på tuben kl 8 en snöig morgon haha!

 • Stockholmtjej skriver:

  Hej! Kan inte låta bli och förundras hur vacker du är! Men detta vet du nog om. Och himla trevlig blogg. Tack för att du delar. :0)

 • Evelina skriver:

  Hej! 🙂
  Vad hade Phillipe och Benjamin lagt i mellan pannkakstårtan. Blev inspirerad av att göra en idag till min systerdotters födelsedag, vet inte riktigt vad jag ska ta för bär.

 • Nathalie skriver:

  Använder du inte pinterest?? Bästa stället att hitta inspo!

 • Ninni skriver:

  Smart tänkt! Fint att du tar hänsyn till att alla inte vill vara med på bloggen! Ni är ett fint par, du och din pojkvän!

 • Sophia skriver:

  Haha känner samma sak! Jag älskar normalt sätt att baka men har total idétorka nu! Kan inte du tipsa om dina absoluta favo instalonton, inte bara kläder då kanske utan mer livsstil 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *