STREGA

Dinner last night at Strega in Gothenburg 

Igår så bestämde ju jag och Phillipe oss för att gå ut och äta middag, och eftersom vi hört så gott om nya italienska stället Strega så valde vi att åka dit. Men som alltid så hade vi inga förväntningar på hur maten skulle vara. Vi försöker alltid ställa in oss på ganska låga förväntningar för att sedan (förhoppningsvis) bli positivt överasskade haha!

Men fy satan vad dåligt det var alltså. Vi beställde in burrata till förrätt och detta ovan (första bilden)  var vi fick in… Kanske sämsta burratan jag har sett, och gillar inte alls när man får in cocktail tomater till burrata, tycker det förstör smaken då. Så nej, definitivt inte värd 120 kr. Dock var tomatsoppan man fick in i ett shotglas mycket mycket god. Synd att det var så lite bara.

Till varmrätt beställde vi in en risotto som var faktiskt helt okej och en viltsvins ragu som tydligen ska ha kokat i 6 timmar. Pastan var stenhård (och då föredrar jag ändå ganska al dente på pastan) smakerna saknade djup och hela rätten var väldigt väldigt torr. Kändes som en pasta som man fick i skolan. När vi sedan påpekade att pastan var lite för al dente för vår smak så fick en otrevlig blick tillbaka och de enda hon sa var ”ja men det är så vi gör den här”. Vilket betydde att vi fick inte byta till något annat och vi fick glatt betala för rätten ändå.

Och jag känner att jag som faktiskt kan pasta och vet hur en ragu ska smakas vet mycket väl om att detta inte var en okej rätt att servera på restaurang, och att man som restaurang chef självklart erbjuder kunden att få byta rätt eller tar bort den ifrån notan iallafall.  Tyvärr var tiramisun inte heller god, jag som ÄLSKAR tiramisu 🙁  Ingen gör tyvärr lika god som min pappas & farmors haha!

Mycket tråkigt då jag hade sett fram emot en god italiensk middag. Så kan kort och gott kan jag ikke rekommendera Strega här i Göteborg.

 

63 reaktioner på “STREGA”

 • anna.c skriver:

  Hör av dig ifall du vill gå på en promenad eller kolla lite kläder inne i stan. Jag bor annars i usa men är hemma nu i två månader. Bor också i askim 🙂

 • Anna skriver:

  Hej
  Tråkigt med så mycket negativitet.
  Oavsett hur man upplever det så kommer man längre med ödmjukhet

  Oavsett hur ni upplevde maten , service osv så förtjänar ingen att få så mkt negativt på sig i en offentlig blogg .
  Smaker är olika och även hur man upplever dom.

  • biancaingrosso skriver:

   Exakt, smaker är olika och alla upplever dem olika. Och jag personligen tyckte inte att det var en god pasta & tiramisu och eftersom att det är min blogg så skriver jag om mina personliga upplevelser.

   • Ida skriver:

    BRA svar Bianca! Du gör vad fasen du vill med din blogg!

   • Melanie skriver:

    Det var superbra att du skrev att ni inte var nöjda med strega så man slipper gå dit o bli missnöjd. Jag har gått på dina rekommendationer innan och det har Alltid fungerat! Har även rekommenderat mina föräldrar de restauranger som du rekommenderar o de har varit nöjda. Tack för en bra blogg Bianca !

  • Malin skriver:

   Håller verkligen inte med dig. Bianca ger OFTA tips och rekommendationer när hon går till någon bra restaurang och jag tycker det är superbra att hon även kan berätta när hon går någonstans hon inte var nöjd, och då varför hon inte var nöjd. Tycker inte alls det var någon oförtjänt kritik, de hade ju kunnat erbjuda att fixa till rätten eller fixa något annat, det gör många restauranger.

   Som du själv säger, smakerna är olika, låt även Bianca ha rätt till sin åsikt!

 • Birgitta S skriver:

  Hej!
  Trist att gå ut och äta och få halvdålig mat man ser fram emot det och sen kostar det en slant. Ännu värre när det möts av nonchalans kan det vara så att de kände igen dig och tänkte här skall ingen som tror sig veta och ha italienskt påbrå komma och tro att hon vet någonting? skulle inte förvåna mig alls.
  Tack för en bra blogg!
  Hälsningar Birgitta S

 • Michaela skriver:

  Men åååh vad tråkigt när man faktiskt tar sig ut för att äta en förhoppningsvis God middag som man betalar dyra pengar för.. Visar sig vara mindre bra. Men den kanske de berodde på kocken den kvällen? Kanske inte. Är en ursäkt o jag försvarar inte restaurangen för jag har aldrig varit där. Ni kanske lyckas hitta ett annat bra ställe en annan gång.

  Läs gärna min blogg 🙂

  ✔Att finna lugnet
  ✔Jag tror jag är kär
  ✔Jävla skit busschaufför
  ✔Kläder som bör finnas finnas min garderob
  ✔ Traumaterapin 2013- Mina journaler
  ✔Min drömresa
  ✔Mina tvångstankar och handlingar
  ✔ Min största last – Rökningen

  nouw.com/Nordengrim

 • Malin skriver:

  Hej, jag var nyligen i Göteborg och åt helt fantastisk mat på en italiensk restaurang som heter ”LA GONDOLA” – men ni kanske redan känner till den?

  KUNGSPORTSAVENYN 4
  411 36 Göteborg

 • anette skriver:

  Fy satan…. är starka ord som du inte vill ha på din blogg.Berättade du för kocken så hen kunde försvara sig och eller ta lärdom.Blir så orolig . Mamma till en nyutexaminerad kock och undrar hur det går till en dålig dag på jobbet i dina ögon, nätet .. arbetsgivaren läser och…
  Det finns en devis jag försöker leva efter ( har en obotbar sjukdom men ser fram emot att få passa mina barnbarn). -Lär dig livets svåra gåta, glömma älska och förlåta

  Morgon kram.
  Kämpa på i din tuffa situation
  A

  • biancaingrosso skriver:

   Jag förklarade som jag skrev ovan till våran servitör som var chef på restaurangen. Jag var även väldigt trevlig för att förtydliga det. Men jag har nog aldrig varit med om att man ska behöva gå in till kocken för att klaga på en rätt man inte tyckte var så god… Det låter väl väldigt överdrivet. Så äcklig var den inte att jag behövde gå in och skrika på kocken personligen haha.

 • Hanna skriver:

  Vem har inte varit med om att en rätt på restaurang inte var så god som man kanske trott? Felval helt enkelt och varför skulle det automatiskt innebära rätt att få byta ut maten? Bara för att DU valde fel rätt? Sen känns det lite löjligt när du påstår att just du kan det här bara för att din pappa har en restaurang. Menar du på fullaste allvar att du skulle slippa betala maten bara för att din pappas mat är godare? Känns som att de som tidigare i bloggen kallat dig bortskämd bara får mer och mer rätt.

  • theres skriver:

   Det låter som att du valt att tolka inlägget helt på ditt eget sätt. Självklart ska man få byta en rätt om man inte känner sig nöjd med den. Det är dyra pengar man lägger ner på sitt restaurangbesök och jag tycker att det är en självklarhet att man ska få gå ifrån och känna sig nöjd. Jag gillar dessa sorters inlägg då jag själv är matintresserad. Allt som skrivs behöver inte vara ros och skriver man något ärligt (ur biancas synvinkel) är det tråkigt att hon ska uppfattas som bortskämd.

   Förstår att du tröttnar på kommenterar du får. Jag tror att vad man än skriver om eller vad man än tycker så kommer det alltid att finnas människor som hittar fel. Det verkar inte gå att göra alla nöjda. Hoppas du kan låta sådana kommenterar som de ovan rinna av dig.

   Jag skulle hemskt gärna vilja ha tips på de 3 bästa italienska restauranger i Stockholm. Om du även kunde rekommendera några tapasrestauranger vore det toppen. Hoppas du kan ta dig tid för detta.

   Vh Theres

  • biancaingrosso skriver:

   Eftersom jag är uppvuxen på restauranger och har ätit ute ett flertal gånger under mitt liv (säger inte att jag är bättre än andra, men jag har varit med om liknande förut helt enkelt) och jag vet att restauranger gärna erbjuder kunden att få byta rätt då de hemskt gärna vill att kunden ska gå därifrån nöjd och glad för att sprida ett positivt rykte vidare.

   Jag säger absolut inte att jag kan mat bara för att min pappa har restaurang. Jag säger att jag kan det italienska köket för att jag är uppvuxen med italiensk mat i min vardag och har testat på otroligt mycket italienska restauranger runt om i världen.

   Och att jag ska få slippa betala maten för att min pappas mat är godare har jag väl ALDRIG sagt eller skrivit? Även det mycket konstigt påstående…

   Men själv tycker jag att min pappa & farmors recept är godare än just denna tiramisu. Har du aldrig tyckt att din mamma kanske lagat godare rätt än någon annan någon gång?!

   Kram

 • Saga skriver:

  Varsamt handlag plöjer fina fåror!
  Precis som matlagning är förmedlandet av kritik en konstart. Passion blandas med fördel med ödmjukhet o respekt!

 • Nina skriver:

  Stå på dig! Beställer man något då förväntar man sig en god rätt. Kunden har alltid rätt även om det inte blir pengar tillbaka så måste dem erbjuda gästen något annat. Du hade säkert lagat rätten tusen gånger bättre!
  Om du vill besöka ett trevligt och personal med mycket trevligt bemötande så sväng förbi någon utav Le Pain francais caféer eller restauranger

 • Anna skriver:

  Hej
  Jag brukar läsa din blogg i bland och kommenterar aldrig.
  Tror att det mesta i livet blir så mkt bättre om man förmedlar positivitet i stället för negativitet.
  Har man kritik att rikta så tar man det direkt med inblandad .
  Jag hoppas du tog dig tid att ge ng ansvarig på restaurangen din feedback på både maten och personalen innan du valde att lämna ut dom här i offentliga rummet.
  Alltid bättre att prata med varandra i stället för om och alla har inte bra dagar jämt.
  Hoppas du kan vända dina negativa dagar till mer positiva.

  • biancaingrosso skriver:

   Jag pratade som jag faktiskt skrev med restaurang chefen som var våran servitör under kvällen. Jag lät inte negativ, jag accepterade att detta är så dem gör det och åt upp min pasta med ett leende på läpparna. MEN jag sa att detta inte riktigt föll mig i smaken. Så som jag tror många andra gjort. Tror inte jag är den enda.

   Men jag tycker att ska man betala en tusenlapp för en middag (det blev dock 700kr just denna kväll) så tycker jag att om man inte är nöjd så kan man en trevlig ton förklara sig och kolla om det kanske går att få byta rätt. Så man iallafall går därifrån nöjd och kan tala gott om stället efteråt.

   Jag är ingen negativ person med negativa dagar för att jag klagade på 1 pasta rätt. Kanske det konstigaste jag har hört.

   Kram på dig!

  • emma skriver:

   En fråga till dig Anna, när någon frågar om maten var god- Svarar du alltid ja då?

   Hade restaurangen levererat mat i toppklass och bra service hade inte Bianca gett den kritik hon gjorde. Tycker du själv du ger positiv energi av att själv lägga energi på att leta fel? SVAR NEJ 🙂

 • Hanna skriver:

  Tråkigt med dålig mat, och tråkigt med tråkiga och onödiga kommentarer som här ovan.. Det är klart man får avdrag på notan eller in något annat om man inte gillar maten, allt för att personalen vill ha gott rykte om restaurangen och för att man ska komma tillbaka. Sist jag var ute så var mitt kött inte ätbart, sa till, fick nytt, fick halva priset.
  Dåligt av dessa att inte hjälpa er..
  Och tack för en väldigt fin och trevlig blogg.. Kram på dig

 • ISA skriver:

  nää vad trist att det var en onajs upplevelse. Efterrätten sååååg förjäkla god ut ju!

 • Camilla skriver:

  Usch for er som alltid ska klaga! Bianca’s blogg och jag tycker det ar bra nar hon skriver som det ar! Varfor vara falsk? Hon tipsar ju aven om BRA restauranger! Tycker ni som alltid irriterar er pa Bianca ska sluta lasa hennes blogg da! Restaurangen hade fel helt klart..sist jag var ute pa en restaurang var maten jattegod, seafood place..MEN de tog bort tallrikarna nar jag annu holl en gaffel i handen! Sa givet att jag klagade!! Managern kom da fram till oss och skamdes over hans staff. Nagra minuter senare fick vi ut en stor tallrik med stallets alla efteratter! Aven rabatt pa notan! SA ska det ga till!! Sa i Biancas fall, klaga inte pa henne som gav lite ris..utan hon hade helt ratt och de helt fel! SEN sa ar det vall inte fel att tycka om sin pappas tiramisu battre an stallets? Jag ar ocksa ofta ute och ater pa restauranger och ger ros och ris nar det ar passande och vissa stallen gar jag inte tillbaka till. Ska man rekommendera en restaurang till ens vanner/blogg foljare som man inte tyckte om, bara for att vara snall? SUCK!!

 • Madde skriver:

  Hej Bianca!

  Måste bara säga min åsikt här känner jag…

  Varför tycker så många att det är fel att tycka man får dålig mat när man är ute o äter. Oftast frågar de om man tycker maten smakat bra, är det då inte mest ärligt att säga som man upplevt besöket?
  Det är dyrt att äta ute och därför väntar man sig en grym smak upplevelse. Annars kan man lika gärna äta hemma eller gå på ett pizza/hamburger hak.
  Jag ser inget konstigt med ditt inlägg.
  Stå på dig!

 • Katarina skriver:

  Det är ju bara att titta på bilderna för att se att det Bianca skriver är helt riktigt. Första bilden är ingen burrata, snarare mozzarella. Det saknas olja. Ser väldigt trist ut. Håller med Bianca även om valet av tomater. Pastarätten ser snustorr ut. Där saknas det mer än olja. Bilderna talar sitt tydliga språk bara de. Klart du har rätt att klaga på måltiden. De skulle iallafall ha erbjudit dig en annan rätt. Stor kram från en annan som kan italiensk mat/kokkonst

 • Paula skriver:

  Förstår inte hur man kan misstolka det Bianca skriver? Hon skriver ju utifrån vad HON tycker på HENNES blogg. Är det fel helt plötsligt? Ibland känns det som vissa njuter av att gnälla…
  Stå på dig, Bianca!
  Kram från Paula ❤️

 • Charlotte skriver:

  Svenska folket säger ”tack, bock och amen för allting. Vågar absolut inte kräva!! Man ska äta upp snällt och inte klaga o höja sin röst:/.. I detta land behövs lite mer go helt klart. Bianca gjorde helt rätt enligt mig:)

 • Barbro skriver:

  Jag för min del är mycket tacksam för din feedback om detta matställe. Då slipper jag slösa mina pengar där. När det kommer till italiensk mat så tror jag nog du vet din sak med 2 begåvade bröder som kan det där med pasta osv.
  Helt rätt att hänga ut stället så kanske dom skärper till sig!

 • JUNITJEJ skriver:

  Synd att maten inte smakade så bra!

 • Rebecca skriver:

  Bianca! Jag tycker det är jätte bra att du vågar vara ärlig om hur maten är på restauranger du har varit på. Varför ska du inte få skriva hur du tyckte maten eller servicen var? Om du hade haft en mindre blogg hade ingen reagerat… Nä fortsätt vara den du är :). Kram

 • Carro skriver:

  Alltså jag skrattar ihjäl mig åt vissa kommentarer här. Jobbar man inom servicebranschen på något sätt så blir man bedömd. Restaurang/hotell/annat, det finns ju till och med recensions-sidor på internet, bara googla. Detta för att folk ska få tips om vart man ska gå och inte gå. Men jäklar när en känd bloggerska skriver om en mindre trivsam upplevelse – då är det INTE OK och HELT FEL att göra. Vad ger Bianca mindre rätt att recensera en maträtt på en restaurang än ”Bosse” som ätit på samma restaurang? Vissa människor måste sluta störa sig SÅ LÄTT på andra människor. Du som skriver dessa negativa kommentarer: skulle du vara nöjd med att betala 700kr för mat som
  Inte smakar bra? När du går till en RESTAURANG där man jobbar för att DU ska få en bra upplevelse o vilja komma tillbaka. Jäklar vad folk ska vara negativa mot andras åsikter!!

  Med vänlig hälsning, kommenterar ALDRIG bloggar annars

 • sara skriver:

  Det är rent löjeväckande hur ni kommenterar på Biancas blogg. Det ena lägret klankar ner och klagar på ALLT, ni andra försvarar intill idioti. Det hela är väldigt enkelt – en bloggare skriver om vad hen vill. Läsare har ett sjukt enkelt val – läsa bloggen eller låta bli.

 • Ellinor skriver:

  Hej!
  Jag ska till Göteborg imorgon med killen för första gången. Kan inte du ge tips på dina favoritrestauranger där? Kommer ihåg att jag sett bilder på din blogg för länge sen på en restaurang med jättemysig inredning och jag tror dom även har en övervåning, kommer inte ihåg vad du skrev att dom serverade för mat men stället var såå mysigt!

 • Annamaria skriver:

  Bläää, va tråkigt. Bra att du delar med dig av er upplevelse.

  Ha en fin dag

 • Maria skriver:

  Men herre Gud vad mycket konstiga människor det finns!!
  Hoppas Bianca. att du kan strunta i alla gnälliga kommentarer och att du inte tar åt dej !!
  Kör din grej, det är ju din blogg som jag läser med glädje!!!!!

 • Ellinor skriver:

  Hej!
  Jag och killen ska åka till göteborg imorgon för första gången, vilka restauranger kan du rekommendera?

 • ellen skriver:

  Klart man ska säga till om man inte är nöja med maten, man ska ju ändå betala för den. Har ni inte sett att på vissa ställen får de t.om inte betalt för en del rätter om inte kunden är nöjd. Gäller tex den kända kocken Gordon Ramseys.. (stavning?) Så spydigt av servitören att inte vilja hjälpa till. De gör dem ju t.om på pizzerior. Bra att du berättar de B, då vet vi andra som inte vill slösa våra pengar på dålig mat om att vi inte ska gå dit. 😀

 • lina skriver:

  Angående tiramisun: den GODASTE tiramisun gör min mamma och mormor!! Oslagbar.. ha, ha 😉

 • Anette skriver:

  Alltså nu får nu sluta,är väl JÄTTEBRA att få veta hur maten är så behöver man ju inte gå dit när allt är så dyrt idag.
  Gnäller på henne hela tiden,sluta och va mera positiv istället!

 • elin skriver:

  Jag håller helt och hållet med dig Bianca.
  jag har ätit på denna restaurang och jag är inte imponerad.väldigt dålig service,
  och maten var inte ens i närheten av det italienska köket jag har smakat.

  jag tycket absolut man ska säga ifrån om maten inte håller måttet, man betalar för kvalite och då ska man få det man betalar för. jag slår ett slag för att äta pasta på restaurang Nonna i göteborg eller på hotell bellora. 🙂

  tack för en mkt bra blogg!

 • Eva skriver:

  Vad tråkigt! När man går ut o betalar dyrt för maten vill man ju att den ska vara god.
  Men måste säga att själv har jag jättesvårt att klaga på maten. Gör det aldrig även om jag inte är nöjd. Kan bara inte med. Så jag säger bara Ja tack o amen, haha.

 • Elin skriver:

  Hej Bianca!

  Vi är några stycken som ska på weekend till Göteborg den sista helgen i januari och hade gärna velat ha tips om BRA och prisvärda restauranger 😀

  Jag vet att du ha tipsat om några innan, men har du tid får du gärna skriva dina favoriter igen!!

 • Elin skriver:

  Hej Bianca!!

  Vi är några stycken som ska på weekend i Göteborg i slutet av januari och vi hade uppskattat några tips på BRA och prisvärda restauranger!! 😀

  Jag vet att du har tipsat om några tidigare, men vill du får du gärna skriva några av dina favoriter!!

 • Hanna skriver:

  Är det bloggpaus nu igen eller? Hur svårt kan det va att göra minst ett litet nytt inlägg per dag? Se och lär av din mamma…

 • Agneta skriver:

  Hej Bianca.
  Bra skrivet!! du är en toppentjej.
  Kram

 • Mia skriver:

  Jag håller med dig fullständigt Bianca.
  Tycker att det är självklart att om något inte är bra så skall
  det ersättas eller dras från notan. Att sedan svara snorkigt på
  kritiken går bort fullständigt. Jag vet inte varför det ofta är så?
  Att de inte är måna om nöjda kunder tycker jag är konstigt eller
  har de så många gäster att de klarar sig ändå?
  Har också restaurangbakgrund och älskar god mat och mysiga ställen.
  Tycker det är svårt att hitta bra restauranger i Göteborg.

 • Malin skriver:

  Mycket ”jobbande” här….

 • Madde skriver:

  Är det bloggpaus nu igen eller? Hur svårt kan det va att göra ett litet inlägg minst en gång om dan?! Se och lär av din mamma!

  • Anna skriver:

   Men lägg av nu! Jag skulle inte heller ha lust att gå till jobbet om jag skulle behöva utstå såhär elaka kommentarer varje dag! Ne fy för människor som tror sig ha rätt att skriva vad som helst för att de kan gömma sig bakom en skärm

  • Elisabeth skriver:

   Då undrar jag hur svårt det kan vara att förstå vad Bianca gång på gång skriver? Att hon sedan en längre tid tillbaka mår dåligt och ibland helt enkelt inte orkar med varken blogg eller annat? Jag har aldrig lidit av depression men har närstående som har det tungt och personer i sådant läge mår definitivt inte bättre av att få höra hur dåliga de är på en del saker, som i det här fallet där du, Malin, klagar på bloggandet och framhåller andras bloggar som bättre skötta. Jag är en sån där ”tant” som läser bloggar skrivna av personer i olika åldrar, läser gärna vad såväl Bianca som hennes mamma berättar om. Inte lider jag av att det ibland är lite längre mellan inläggen. Kan helt enkelt inte inse varför man ska klaga när man vet att bloggaren inte mår bra? Är det så kul att trycka ner folk? Är det inte bättre peppa? Kram till alla och tack för din blogg, Bianca.

 • Nina skriver:

  Madde- Ärligt talat, varför är du ens inne här och läser Biancas blogg om du nu tycker att hon gör så många pauser. Kanske just pga dina kommentarer som hon tar pauser.
  Kanske lika bra att du/ ni följer någon annan blogg om ni nu stör er på henne.

  • Madde skriver:

   Nä, tvärt om gumman, det är pga hennes puaser jag kommenterar, och jag läser väl vilken blogg jag vill, det ska du bara skita i, ok!

   • P skriver:

    Ha ha, Madde, man får inte ha en åsikt när man följer bloggar. Bloggaren är det alltid synd om. Fast de tjänar pengar på att vi läser bloggen så får vi som läsare inte tycka till. Bianca, inga läsare, inga pengar! Plocka av dig offerkoftan och tag i saker istället. Oavsett vilka problem du har så har det aldrig fört någon framåt att tycka synd om sig själv, hur dåligt man än mår. Och ni som tycker synd om flickan bara spär på hennes självömkan. Tyvärr…

    • Linn skriver:

     Nina, håller med dig!!:-)

     Madde och P, era negativa kommentarer säger bara något om hur ni själva är.
     Sprid lite kärlek istället så ska ni se att ni mår bättre <333

 • lilian skriver:

  Nu lämnar jag den här bloggen för gott !! Seg och slö sida. Uruselt med uppdatering . Tänk att man kan va så himla orkeslös, trots ungdom och brist på annan sysselsättning, att man inte ens orkar skriva ett inlägg /dag. Många i din ålder arbetar heltid ELLER både studerar och arbetar ÄVEN om dom mår dåligt. Har inte Modett några som helst krav på ”sina” bloggare ??
  Gör något av ditt liv och sluta med självömkan!

 • Malin skriver:

  Men lägg ner det här offersnacket! Alla har rätt till sin åsikt, såväl ni som höjer Bianca till skyarna för att hon klarar av att blogga sporadiskt om vad hon äter och har på sig, som dem som inte imponeras nänmvärt av en vuxen människa som alltid skyller på sitt mående och visar NOLL arbetsmoral. Bianca det är tur att du har din kända familj för utan det namnet hade du knappast kunna glida runt, strunta i skolan och bara ”jobba” när du känner för det.

 • Sandra skriver:

  Om man skall se nåt ”roligt” med det här så är det – att ju mindre/färre gånger Bianca skriver desto mer kommentarer får hon!
  Vad säger det om oss?

 • Amanda skriver:

  Burrata?! Äter ute en del och blir alltid lika glad när burrata finns på menyn.

  Men den där burratan är ju ett hån mot det italienska köket. En burrata är krämig och härlig inuti, det där ser ju mer ut som en torr ICA mozzarella…. Burrata är det knappast.

  P.S Diggar dig Bianca, du verkar vara en genuin och härlig person!

  Kram

 • Helene skriver:

  Självklart Malin så har alla rätt till en åsikt men det du skrev var fruktansvärt elakt skrivet, verkligen övertramp. Har man inget snällt att skriva, skiv inget alls.

 • Mathilda skriver:

  Smått underhållande att läsa kommentarerna här.
  Får man varken god mat eller trevligt bemötande när man är ute och äter så tycker jag att det är mer än rätt att skriva om det för att varna andra.
  Inte ett dugg elakt som vissa här vill få det att låta.

  Lever tillsammans med en föredetta kock och om vi får dålig mat ute (skillnad på dåligt mat och mat som helt enkelt inte faller en i smaken) så låter vi alltid personalen veta det. Och då förväntar vi oss att det erbjuds någonting annat, vilket det oftast också gör. Och när vi får riktigt bra mat, ja då dricksar vi ordentligt, tackar kocken personligen eller skickar en hälsning via servitören/servitrisen.

  Hur är detta mindre okej än matrecensioner i tidningar?

  Nu vet jag vart vi inte ska gå och käka i Göteborg i alla fall.

  Tack Bianca 🙂

  Bästa hälsningar
  Mathilda
  http://daylife.se/hosmathilda/

 • Caroline skriver:

  Bianca, STÅ PÅ DIG. De som kommenterar negativt är bara avundsjuka nät-troll som bara sitter framför datorn för att störa sig på andra, tyvärr. Ett litet tips till er som kommenterar negativt: tänk om det var din dotter/din syster/vän som fick så elaka kommentarer – hur hade ni känt det då? Är det bättre då att göra som alltså alla ni som kommenterar elakt gör; svarar ”jättegott” medan man sitter och lider med en torr jäkla kycklingbit i munnen som knappt går att svälja? Det är väl superbra för kocken och ägaren att få feedback på maten så de förhindrar att den rätten serveras så igen – då kommer de i längden gå med vinst för att de förbättrar och förhindrar fler snedsteg – och fler vill komma tillbaka!

  Det är solklart att man ska säga ifrån om man inte är nöjd. Och det är solklart att man ska få recensera en restaurang om man vill det. Varför tror ni det finns så många restaurangrecensionssidor (kom inte på ett bättre ord) där otroligt många människor ger både ris och ros. jobbar man inom service så är man beredd på att bemöta kritik och eftersom de jobbar i restaurangbranschen så är det deras JOBB att göra gästerna nöjda Jag FÖRSTÅR inte för allt i världen varför ni kommenterar så elakt? Det gör INGEN glädje, man blir bara irriterad av att gå in och läsa. Bianca har ju bloggen för att hon tycker det är roligt att skriva och för att underhålla oss – och antagligen tycker ni något är underhållande eftersom ni fortsätter läsa. Som tur är så är vi huvudsakligen personer som tycker om Bianca alt. personer som har lite vett i huvudet som kommenterar och läser.

 • Inte gammal kärring skriver:

  Så de så….burgarpasta på dig.

 • Ikas USA. skriver:

  Trist! Du skulle självklart fått en ny rätt. Det är nått jag älskar med USA. Servicen är verkligen i världsklass och du behöver aldrig skämmas för att skicka tillbaka något du inte tycker om. Jag har till och med skickat tillbaks drinkar som jag tyckte var för svaga, haha, och då hällde dom bara i lite mer vodka (eller gav mig en helt ny om jag föredrog) 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *