……

Godkväll hörni! Vet att jag har varit borta några dagar och jag ber om ursäkt för det! Anledning är ganska enkelt. Jag har helt enkelt och ärligt talat inte känt för att blogga alls. Varenda gång när jag går in här så får jag massvis med nya elaka kommentarer som bara gör att det blev mer och mer tråkigare att blogga när man endast får elaka kommentarer tillbaka.

Jag vill tycka att det är kul och blogga, jag vill komma med roliga inlägg och jag vill att vi ska ha en skön relation (vet att ni är massa fina där ute) men det har bara gett mig negativ energi att klicka in här senaste dagarna. Känns som att vad jag än skrivit om så hittar vissa av er elaka saker att poängtera om det. Och jag vet att de flesta av er som skriver dessa kommentarer är ni äldre läsare, alltså ni äldre kvinnor som säkert är mammor till tjejer i min ålder….

Vet ärligt talat inte vad jag har gjort för att irriterade vissa av er så fruktansvärt mycket? Men nu har jag bestämt mig för att lägga er människor bakom mig och gå vidare och tänka positivt. Jag älskar ju faktiskt att blogga och tänker definitivt inte sluta med det, så ni som stör er på varenda liten grej jag pratar om, ni får gärna gå vidare till en annan blogg 🙂

Puss <3

 

 

 

70 reaktioner på “……”

 • Carina skriver:

  Jättebra Bianca vi är nog många som är glada att du fortsätter att skriva. Jag gillar att att läsa dina inlägg, läser inte varje dag men jag gillar det jag läser. Du är duktig på att skriva och du delar med dig mycket av ditt liv. Borsta av dig de elaka kommentarerna, säkert lättare sagt än gjort, och fortsätt som du gjort hittills. Kärlek, värme och kramar

 • Julia skriver:

  Bianca, you go girl <3

 • Camilla skriver:

  YOU GO GIRL!!!! Dont change who you are or your blog due to a few negative readers.
  Im happy you dont let them get to you in the end!
  Keep up the nice blog!
  C

 • Ballou skriver:

  Av en slump kom jag in på din blogg. Sökte efter din brors senaste låt. Får erkänna att jag faktiskt inte visste att Pernilla W hade en dotter. Trodde att hon bara hade 3 söner. Ser att du fått ganska negativ kritik. Kan det bero på sättet du skriver och att människor därigenom bildar sig en uppfattning av dig? I alla fall. Jag tog mig tid att backa och läsa några inlägg. Min uppfattning är följande. Att du själv ger en bild att vara otroligt bortskämd. Att du ofta tar pauser på bloggen för att du antingen mår dåligt, din dator inte fungerar eller så är det problem med din kamera.Om du vill att människor ska få en annorlunda bild av dig så kanske du ska välja att skriva och formulera dig annorlunda.

 • Rebecka skriver:

  Du år såå bra!! Tråkigt att du får så mycket hat!! Du är grym och jag älskar dig å din fam! ❤️ Forsätt vara ni å borsta Bort allt hat!

  Dina inlägg hjälper mig att inte känna mig ensam å jag är helt säker på att fler håller med! Så sluta aldrig vara du, du behövs på den här jorden! Du är så Fin på både ut å insida! Stor kram !!

 • Per skriver:

  Som snubbe fattar jag inte varför man bryr sig om negg, har de problem med sig själva så har de problem med sig själva!

 • Rosi skriver:

  Svenska avundsjukan!!!
  Publicera inte eller ta bort sådana elaka kommentarer.
  De förtjänar inte att visas på din blogg.
  Jag är en kvinna som har barn i din ålder och jag tycker det är roligt att läsa det du skriver.

 • Marie skriver:

  Stå på dig tjejen! Du är riktigt duktig på det du gör. Jag ÄLSKAR att läsa din blogg!!
  Du ska veta att du är en av mina få förebilder här i livet. Du får iaf mig att le och ofta bli hungrig av dina mat inlägg.

 • Elin skriver:

  Helt rätt!!! Jag vet att du har tipsat för, men hade du inte kunnat dela med dig av några av fina favoritrestauranger i Göteborg? Bra mat, mysiga och prisvärda!!

 • Per skriver:

  Osså tar vi en till när jag är på G:
  Slankhetsen bland kvinnor, så här är det:
  För en heterosexuell snubbe så kan ett kvinno-arsle … rumpa dvs … aldrig bli för stort. En kvinnorumpa kan bara bli för liten.

  (Anorektiska kvinno R . är avtändande) .
  Och när jag drar denna kommentar vid ett bord med grabbar så flinar alla brett och kommenterar ”ja, det har du f-n rätt i”.

  Kram Per

  • Issa skriver:

   Anorektiska kvinnor är sjuka och det sista dem behöver är skratt eller hånfullhet (och råkar man bara vara väldigt smal så ska man inte få skit för det heller) Enbart vidrigt skämt från din sida. Ni ska inte behöva godkänna våra kroppar överhuvudtaget , man kan inte alls ”ha för liten rumpa” , vi duger som vi är vafan.

  • Bell skriver:

   Tycker det var ganska vidrigt skrivet och ännu värre att du drar det som ett skämt. Alla duger som dem är. Att skämta om anorektiker och skratta åt folks kroppar är däremot ett oerhört avtändande beteende.

 • Elin skriver:

  Jag tycker du är GRYM! Hoppas du mår okej också! Om jag var du skulle jag stänga av kommentarsfältet och andra ställen där du får meddelanden. Eftersom du har dina egna problem så ska du inte behöva utsättas för andra som också har det men som hanterar det genom att gå på unga tjejer.

  KRAM

 • Lise skriver:

  Per

  Det där är smaksak. Dra inte alla heterosexuella killar över samma kam.
  Jag har lärt känna killar som föredragit olika kroppsformer på tjejer.

  Det är som att skriva att alla heterosexuella tjejer gillar väldigt muskulösa killar, vilket inte stämmer.

  Sedan är inte det yttre allt utan kemin måste stämma.
  Jag faller inte för en kille för att han har ett snyggt yttre. Han måste ha något annat som jag fastnar för.
  När man tycker om någon då blir den människan finast i ens ögon. Även den personens skavanker förbiser man.
  Men du är kanske ytlig av dig, att du bara går efter utsidan.

 • R U Z A N N A♥ skriver:

  Skit i dem Bianca, är man i den åldern och fortfarande inte lärt sig hur man ska bete sig så är problemet hos dem! 🙂 U GO GIRL! ♥ KOLLA in min blogg: ♥ http://www.ruzannas.se

 • Issa skriver:

  Kan man inte blockera folks IP så att dem som beter sig illa inte kan skriva sina ohyfsade och otrevliga kommentarer? Annars tycker jag du ska stänga av kommentarsfunktionen eller snabbt ta bort allt elakt och inte godkänna dem. 🙂 du ska inte behöva bli behandlad illa på din egna blogg !!

 • Natalie skriver:

  Vad härligt Bianca, har saknat dig och inläggen!! Stå på dig, vi är många bakom dig! Massor med kramar <3

 • Eva skriver:

  Fina Bianca, jag är en som skulle kunna vara din mamma, och jag tycker du verkar vara en go och fin tjej<3 Tycker det är pinsamt med människor som tycker sig äga rätten att säga exakt var som helst, men vet du att det säger mer om dom ,än om dig<3 Stor styrkekram till dig<3

 • Eva skriver:

  Fina Bianca, jag är en som skulle kunna vara din mamma, och jag tycker du verkar vara en go och fin tjej<3 Tycker det är pinsamt med människor som tycker sig äga rätten att säga exakt vilka spydigheter som helst, men vet du att det säger mer om dom ,än om dig<3 Stor styrkekram till dig<3

 • Karro skriver:

  Herregud vad elaka människor det finns! Hur kan man ta så illa vid sig för att någon klagar på en restaurang? Tycker absolut inte att du ska behöva försvara dig inför människor som spyr ut elakheter bakom en skärm. Usch för mänskligheten. Kämpa på och ta inte åt dig av konstiga och elaka kommentarer… Hoppas dessa personer försvinner fort som bara den!

 • Sandra skriver:

  älskar din blogg och din stil, blir alltid inspirerad när jag läser den! <3

 • Jenny skriver:

  Lätt att skriva men svårt att göra: försök att inte bry dig. De som ska klanka ner på allt är avundsjuka och/eller dålig självkänsla. Fortsätt göra och skriva om det DU vill! Merparten av oss som stannar och läser gör det för att vi gillar dig och din blogg! Själv kan jag inte få nog av bilder på din underbara sötnos Dino! 🙂

 • Anna skriver:

  Härligt Bianca! Ignorera dem som inte vet bättre! Man får ju skämmas att en del beter sig som dom gör. Det är din blogg och du bestämmer när och vad du vill skriva.
  Fortsätt att vara du!
  Kram

 • EK skriver:

  Vet att det kan vara svårt att ignorera såna, men vi är många som älskar din blogg och alla fina bilder och tips 🙂

 • Ballou skriver:

  Kom in på din blogg av en slump. Visste faktiskt inte att Pernilla W hade en dotter, har bara tidigare hört talas om hennes söner. Har i alla fall läst lite i din blogg nu o konstaterat att du får väldigt mycket negativ kritik, precis som du själv upptäckt. De flesta som läser din blogg känner förmodligen inte dig o skapar sig givetvis en egen bild av dig genom att läsa det som du själv skriver i din blogg. Det är kanske så att du själv, genom sättet du skriver på, skapar en bild av en ung, ganska naiv o bortskämd ung dam.

 • Petra skriver:

  Skriv det du vill och tycker.
  Bry dig inte om dessa negativa inlägg.
  Du skall inte ens behöva försvara dig. Det var er upplevelse och något du ville skriva om.
  (Skrivet av en mamma till tonåringar)
  Kram

 • åsa skriver:

  Ta ingen skit, lätt att säga kanske men Härligt att du fortsätter att blogga och lägger de elaka ”tanterna” bakom dig.
  Jag är en 46-årig sprallig & barnslig tjej som har barn i din ålder och tycker det är jätteroligt & härligt att läsa er yngre bloggare.

  Puss på Dig

 • Åsa.Ahlkvist skriver:

  Hej på dig,förstår ej varför äldre kvinnor skulle klanka på dig och skriva elaka kommentarer,Jag är 62 år och tycker din blogg är en glad o positiv blogg,du ger så mycket av dig själva o dina nära o kära.Tack för det+jag blir glad av att läsa vad du skriver,Härligt du tillbaks,Kramiz/Åsa

 • Marie skriver:

  Ojoj, brukar aldrig läsa kommentarer men gick tillbaka på inläggen och kollade. Och herregud, jag förstår att du blir nedstämd och inte alltid känner för att blogga. Naturligtvis måste folk få lov att tycks och tänka, men man kan ändå göra det på en snällt sätt om man nu måste framföra kritik. Har själv en dotter i din ålder och hade blivit ledsen å hennes vägnar om folk skrivit så mkt elak som du får. Kämpa på bara, låt ingen trycka ner dig, du är värd bättre.
  Sen är det väldigt tråkigt att du mår dåligt så jag hoppas att du får hjälp och snart blir bättre. Dock som alltid när man mår dåligt så är det ett konstant jobb att fortsätta må bra och lära känna sig själv. Om man ska tro många kommentarer här så finns det något problem med din mamma. Jag vill inte alls säga något om det i säg. Men ändå en lite tanke: man kan bli ovän med en kompis, arbetskamrat mm. Men om det är en nära familjemedlem så råder jag alla inblandade att försöka reda ut problemen. Även om man inte vill/känner att man kan just då. För jag lovar dig att skulle något hemskt hända ( måtte det inte göra det så klart) så ångrar man plötsligt sig. Då kan det vara försent och kanske man dessutom inser hur banalt och litet problemet egentligen var/är.
  Alltid bättre att förlåta en gång för mkt än en gång förlite. Och försök alltid se problem med bådas ögon, försök sätt dig in i den andra personen.
  All kärlek till dig, du är en bra tjej som är värd allt gott.

 • Helene skriver:

  Jag är också en som skulle kunna vara din mamma och tycker precis som Eva att du verkar så himla go och fin tjej. Blir så arg när man läser så elaka och kränkande kommentarer här.
  Förstår inte alls hur man fungerar eller hur fasen man tänker, inte alls verkar det som.
  Stor kram till dig Bianca och bara borsta av dig skitkommentarena och fortsätt blogga om det du vill, det är Din Blogg.
  Gillar man det inte, läs inte, hur enkelt som helst.

 • Nathalie skriver:

  Hej Bianca!
  Tycker att din blogg är super härlig
  Och att du verkar vara en hel go tjej! De som säger allt negativt är bara avundsjuka.. De har aldrig uppnåt det du har eller sett/gjort det du har..
  Glöm dem och se vara till dig själv, att du är den du är! Många kramar en 30årig tjej.

 • Eva skriver:

  Jag är med en av de ”äldre” (50+) och förstår inte heller hur folk orkar följa bloggar bara för att komma med dåliga kommentarer. Jag skulle tro att om vare sig du Bianca eller någon av dina fina följare som jag förstår vill försvara dig, bemöter dessa nättrolls kommentarer så tröttnar dom nog snabbt, för det är ju just uppmärksamheten dom vill ha. Så mitt ”råd”… ignorera dessa komentarer och ni trevliga följare, ge dom inte svar på tal och uppmärksamhet som dom inte ska ha. Kram!

 • Ebba skriver:

  Hej,
  Jag älskar din blogg och blir så sur när jag hör att du får elaka kommentarer. Din blogg är den bästa och du är min förebild (även fast du är yngre än mig). Men du är så cool och snygg 😀

 • Alina skriver:

  Du är så jävla vacker Bianca, hoppas inte du tar åt dig. Älskar din blogg och din klädstil

 • Malin skriver:

  Jag är glad att du fortsätter blogga om du fortfarande får ut glädje av det! Din blogg är härlig att läsa och jag skulle helt klart sakna den om du la ner den! De som hatar har helt enkelt dåligt uppförande och är dumdristiga. Du är grym!! You go girl!!!!!! 😀

 • josefine skriver:

  Tråkigt att det är så men kom ihåg att det är många som står bakom dig, fler än de som ger elaka kommentarer! Du är riktigt bra på att skriva och du delar med dig mycket av ditt liv, man känner igen sig i många saker och det får folk att känna sig inte ensamma. Borsta av dig de elaka kommentarerna och fortsätt som du gjort hittills. Kraam!

 • Ullis skriver:

  Bra Bianca! Försök att strunta i alla negativa kommentarer, de som skriver mår nog inte så bra… Jag är en av de där äldre… och jag tycker det är jättekul att läsa din blogg. Du har dessutom så fina bilder, du är jätteduktig! Känn heller ingen press att skriva varje dag, gör det när du känner för det. Det måste vara lustfyllt! Stor kram till dig!

 • Helena skriver:

  Hej! Tillhör den äldre delen av dina läsare och jag blir både arg o ledsen över de kommentarer du får läsa. Förstår inte… Om jag blir irriterad över någon blogg väljer jag helt enkelt att inte läsa den… Svårare än så är det inte. Men å andra sidan verkar dom inte särskilt smarta med tanke på det dom skriver…

 • Veronica skriver:

  Bra Bianca *tumme upp* Kör på bara. Låt inte dessa människor trycka ner dig, lättare sagt än gjort jag vet, men du är en framåt stark ung kvinna så det fixar du hur lätt som helst. Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

 • Petr skriver:

  Jag är oxå i din mammas ålder. Jag tycker att du är jätteduktig på att skriva. Försök att ignorera allt elakt. Skrämmande hur vuxna människor kan bete sig så mot en ung tjej. Kram till dig!

 • Lise skriver:

  Bianca

  Bra ignonera i fortsättningen de som ger dig spydiga kommentarer.
  De matas med glädje när de ser att du tar åt dig av deras pikar mot dig.
  Det finns tyvärr skadeglada människor som mår bra när de trycker ner andra.
  Just därför ska du inte ge dem den glädjen att påverka dig negativt.
  Åldern har tyvärr inte alltid med mognad att göra.
  Att äldre kvinnor retar upp sig på dig som är i 20 års åldern, säger mer om
  dem än om dig.

 • Cornelia skriver:

  Jag blir så otroligt irriterad när jag läser detta. Gick även igenom tidigare blogginlägg och läste kommentarerna. Förstår mig inte på hur man orkar lägga energi på att vara elak och trycka ner någon?
  Om ni stör er så mycket på Bianca, sluta läs hennes blogg – antar att det inte är första gången ni stör er, gå inte in igen då? Om jag inte gillar en blogg så skiter jag i att läsa den, och om det är inlägg jag stör mig på så kommenterar jag definitivt inte elaka saker utan helt enkelt slutar gå in på bloggen.
  Ni som skriver är vuxna människor, ni beter er som BARN! Ni har ingen rätt till att läxa upp henne, säga till henne att sluta gnälla och växa upp. Dom som verkligen borde växa upp är ni.

  Ta inte åt dig, dom som skriver har förmodligen ingenting vettigare att göra än att trycka ner folk. Tycker du är grym!

 • Cornelia skriver:

  Jag blir så otroligt irriterad när jag läser detta. Gick även igenom tidigare blogginlägg och läste kommentarerna. Förstår mig inte på hur man orkar lägga energi på att vara elak och trycka ner någon?
  Om ni stör er så mycket på Bianca, sluta läs hennes blogg – antar att det inte är första gången ni stör er, gå inte in igen då? Om jag inte gillar en blogg så skiter jag i att läsa den, och om det är inlägg jag stör mig på så kommenterar jag definitivt inte elaka saker utan helt enkelt slutar gå in på bloggen.
  Ni som skriver är vuxna människor, ni beter er som BARN! Ni har ingen rätt till att läxa upp henne, säga till henne att sluta gnälla och växa upp. Dom som verkligen borde växa upp är ni.

  Ta inte åt dig, dom som skriver har antagligen inget vettigare för sig. Tycker att du är grym!

 • Maria skriver:

  Hej Bianca! Jag läser ett par bloggar o blir förvånad över kommentarerna på dessa däribland dina som du får. Jag förstår inte riktigt grejen med att kommentera om man ska klanka ner på dina åsikter o annat. Då kan man väl skaffa en egen blogg. Jag blir iallafall fall inspirerad av din blogg o glad

 • Maria skriver:

  Hej Bianca! Jag läser ett par bloggar o blir förvånad över kommentarerna på dessa däribland dina som du får. Jag förstår inte riktigt grejen med att kommentera om man ska klanka ner på dina åsikter o annat. Då kan man väl skaffa en egen blogg. Jag blir iallafall fall inspirerad av din blogg o glad

 • Viktoria skriver:

  Så jäkla tråkigt att vissa är så negativa. Förstår att det är tröttsamt att driva en blogg när du får så mycket skit för det.

  Jag tycker det är fantastiskt att vill dela mig dig av ditt liv, dina tankar och känslor. Det är inte många som vågar vara så öppna och sårbara som du visar dig här.

  Tänker hädanefter skriva en positiv kommentar på alla dina inlägg och hoppas att det blurrar ut alla fula.

  Du får ha en bra dag!

  Kram

 • Anna B skriver:

  *älskade bianca du Förtjänar verkligen INTE sådant hat som du ha fått utstå!! ♡♡*

 • Anna skriver:

  Kör hårt Bianca! Låt inte såna människor trycka ner Dig. De är bara avundsjuka och mår inte bra själva. Du är en stark tjej med en fin blogg.
  Kram

 • Paula skriver:

  Skäms över hur de runt min ålder beter sig så pinsamt åt!! Beklagar djupt hur vissa ”vuxna” beter sig och jag förstår känslan. Skriver inte mycket själv på grund av olika orsaker..
  Det är många, både i din ålder och i min som uppskattar din blogg <3
  Kramar till dig 🙂

 • K skriver:

  Har du fått tag på någon lägenhet Bianca? Såg att din pappa efterlyste en på sin facebook-sida. Det skulle vara superkul att få se din nya bostad samt hur du inreder den, du verkar ha så bra smak. Fokusera på det positiva Bianca, om det går. Kram!

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca, tänkte inte skriva nåt eftersom jag tror att jag är en av dem du menar som hatare/troll osv.
  Konstigt att man kan ha så olika uppfattningar om saker.
  Jag är 27 år gammal – dvs inte så gammal eller?
  Jag är modeintresserad och jag är en empatisk människa.
  Du skriver oftast att du mår dåligt och att det beror på en viss person.
  Du skriver också att du är mycket modeintresserad.
  Du jobbar mycket.

  Det finns massa människor som skriver att du skall söka hjälp – men då får de oftast till svar att de är ”dumma”/förstår inte! – Snyggt bemötande från dig – eller…
  Du är mycket modeintresserad – varför postar du nästan alltid gamla/samma bilder från i somras……nästan aldrig nytagna bilder.
  Du jobbar mycket – men uppdaterar sällan din blogg.

  Detta jag nu skriver är kritik – inget hat, inget trolltjafs och inte en gammal kvinnas åsikt.

  Detta måste man kunna tåla om man skall vara offentlig som du faktiskt valt att vara.

  Jag skriver detta i all välmening – och du får hemskt gärna blocka/radera mig!

  Ingen kram denna gång och jag gör som du föreslår – försvinner från din blogg!

 • Annelie skriver:

  Läser din blogg nästan varje kväll, även din mammas blogg.. Tycker om båda.. Så hoppas verkligen du orkar fortsätta att blogga trots de elaka kommentarerna..

 • Hanna skriver:

  Jag är väl också en sån som du kallar ”hatare” då. Jag är 28 år och gillar också mode, inredning och god mat/restaurangbesök.

  Precis som Sandra skriver så har du många gånger skrivit långt och dramatiskt om hur dåligt du mår, vilket självklart får dina läsare att engagera sig, bry sig och ge dig tips och råd. Men du bemöter det ofta väldigt otrevligt och säger att ingen fattar. Nej kanske inte, men du hintar och hintar om att något är fel och då kan man inte bli arg för att folk bryr sig eller kommer med råd.

  Sen är du också en förebild för många yngre tjejer och då tillkommer ett visst ansvar. Har man en stor blogg och är känd så ja, då tillkommer det, vare sig man vill eller inte.

  När du sen började komma med halvsanningar (lögner?) innan jul tappade iaf jag mycket respekt för dig.

  Men du får gärna blocka mig också om det stör dig så med olika

  • Bell skriver:

   Är det så himla svårt att förstå att dina kommentarer inte är uppskattade här ? Bara sluta helt enkelt. eller har du någon slags tvångstanke som gör att du måste fortsätta trots att du vet att Bianca är trött på detta?

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Halvsanningar (lögner?) vad grundar du det på? Synd att du tappade respekten för mig. Mitt råd till dig att du ska tänka lite större, jag kan tyvärr inte få med hela mitt liv här på 1 inlägg eller förklara allt till 100% procent.

   Det är sedan upp till dig som människa att acceptera att jag väljer att dra en gräns med hur mycket jag väljer att öppna mig. Hade vi stått face to face så hade du nog aldrig bett mig öppna mig mer om privata saker om du kände av att jag inte ville gå så djupt in på det?! Så skulle iallafall inte jag göra.

   Jag tycker personligen att jag tar mitt ansvar som offentlig person med många läsare.

   Som jag skrev innan, om någon skriver saker som går mig personligen, ja då blir jag sur eftersom att jag tycker att om man inte vet hela bakgrunden så ska man inte lägga sig i och det är så jag fungerar i mitt vardagliga liv. Om någon väljer sig att öppna sig för så får dem göra det i sin takt, jag tvingar aldrig någon att öppna sig mer än vad de känner sig bekväma för.

   Sen om du inte håller med då får det vara så. Vi är alla olika som sagt.

   Ha en fortsatt trevlig dag. Kram

 • Sanna skriver:

  Hej:)

  Den kappan/jackan är såå snyyyggg:) Vad är det för märke på den och vart har du köpt den.?

  //ha en bra dag:)

 • Ballou skriver:

  Varför kommer inte alla inlägg med?

 • Jessica skriver:

  Skriv på Bianca, du ska skriva vad du vill i din blogg. Du delar med dig när du vill och vad du vill. Vi läsare får vänta på dina inlägg när du är upptagen av annat i ditt liv. Läsare som kräver dagliga inlägg bör skaffa sig ett liv.
  Jag är 49 och har en dotter på 20 år. Tänker när jag läser dina inlägg att just så är det att vara ung, lite av en berg och dalbana. Bra att man inte tror att livet ständigt är en räkmacka för att man är en känd och vacker person. Livet ger oss hinder som vi ska ta oss förbi oavsett vem vi är.
  Vad gäller din familj och att det verkar finnas bråk mellan er är livet. Familjer är komplicerade och ibland krävs det ett rejält bråk för att ruska om varandra. Så länge kärleken finns kvar för varandra så hittar man en lösning. Hoppas du trivs gott i vårt Göteborg och att du njuter av ledigheten med P <3

 • Madde skriver:

  Sååååå jäkla fin!!! Älskar din stil å allt med dig! Tråkigt att du får mycket hat…
  Men jag undra om du hade kunnat lägga ut mer vinter outfits?
  Vet ej va man ska skaffa för snygg jacka lr skor nu när de är kallt, inspokällan är du!

 • Ballou skriver:

  Skrev redan igår men idag kanske det kommer med.När jag upptäckte att Pernilla W har en dotter blev jag förvånad, hade jag ingen aning om. Har tidigare endast läst om hennes söner. Nu har jag i alla fall läst lite i Biancas blogg och har försökt bilda mig en egen uppfattning. De flesta som läser bloggen känner förmodligen inte Bianca och bildar sig en uppfattning utifrån det man läser i bloggen. Jag uppfattar Bianca som en ganska bortskämd och naiv ung dam. Kan det vara så Bianca att du själv är med och skapar den bilden av dig själv. Att det sättet du skriver på ger människor den bilden av dig. Vill du att människor ska få en annan bild av dig, den rätta. Så ska du nog skriva annorlunda än vad du gör nu. Bara en tanke.

  • Paula skriver:

   Struntprat! Klart du visste att hon har en dotter. Du är bara ute efter att provocera 😉 Håller inte med dig om dina elaka kommentarer.
   Bianca, du verkar vara en gullig och snäll tjej!!
   Kram 🙂

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Tråkigt att höra att du fått uppfattningen om att jag är bortskämd. Jag ger en 100% ärlig bild utav mig själv och skriver öppet om mina upp och nergångar, som vilken annan människa som helst så har jag bra & dåliga dagar. Jag har dagar då jag gör misstag och jag har dagar då jag lär mig av mina misstag. Jag har dagar då jag är självisk och dagar då jag endast tänker på andra och vill göra allt i min vakt för att göra gott i denna värld. Men som vilken annan människa som helst så är jag inte perfekt, kommer aldrig bli det heller.

   Eftersom att du inte skriver vad din åsikt grundar sig på eftersom att jag själv vet att jag inte är en bortskämd ung dam så kan jag inte riktigt försvara mig heller.

   Tar gärna en fika med dig så vi kan träffas face to face så kommer jag nog bevisa för dig att jag inte är den bortskämda ungen du tror att jag är 🙂 Jag är en tjej som endast önskar gott, som ser de bästa hos folk, som har en dröm och det är att bli mamma, som älskar mat & har stor passion i livet och har stora mål som jag en dag ska uppnå 🙂

   Så om du vill ses, så hojta till 🙂
   Kram!

 • Nanna skriver:

  Jag har läst din blogg länge och tycker att du verkar vara en sjukt skön tjej! Jag förstår verkligen att det är jobbigt med negativa kommentarer, men jag tror också att det är viktigt att tänka på att alla dom som är elaka har något problem själva. Man måste försöka bygga upp en sköld. Ta åt dig det som du vill höra, det som folk berömmer dig för. Folk som lägger negativa kommentarer ska inte få ta någon energi alls. Dom är ju inte alls värda det!

  Så fortsätt med ditt grymma bloggande, älskar fokusen på kläder/resor men framför aaallt det su skriver om mat! Jag älskar också Italien och det finns inget bättre än en riktigt lång middag på en grym italiensk restaurang med dom man älskar. Kom ihåg att ha en skärm hela tiden, och lägg bara energi på det som gör Dig starkare!

  Du äger, glöm inte det! 😀

 • Fia skriver:

  Alltså fina Bianca.
  Mår dåligt när man går in och ser hur folk totalt överöser skit bland kommentarerna
  Alltså man blir på riktigt mörkrädd att folk tror att det är fritt fram att säga vad man vill till en annan person enbart för att man sitter bakom en skärm? Sedan undrar man varför det är så mycket skit i världen. Man skulle ju kunna börja med att bete sig normalt gentemot andra människor, en bra början. Jag menar vem har inte varit på en restaurang och inte varit nöjd med maten? När du är det, och du lägger ut det på bloggen, blandar folk in helt orelevanta resonemang som inte har någonting att göra med vad du skrev. Blandar in att din pappa har en restaurang och att du ska äta gratis? Man märker hur hjärnkapaciten har arbetat på den kommentaren. Förstår inte logiken – Du kommenterar maten – någon kommenterar dig. Jag ville mest säga att jag diggar dig, du verkar vara en fantastisk ödmjuk människa med en klockren stil. har aldrig kommenterar här innan och det är väl också det som är de värsta, att bra kommentarer, vi som älskar din blogg, kommenterar mer sällan än de som tar energi och bara hatar på allt! Det får vi ändra, sprid mer kärlek. Tack för att du delar med dig av bloggen, extra kul när du är i gbg, som är min hemstad! STOR KRAM

 • Maja skriver:

  Bianca!

  Du är så fin och du verkar va en hur bra tjej som helst. Jag läser genom ditt kommentarsfält då jag ville se hur du blev bemött efter inlägget du skrev. Jag blir så trött och provocerad av alla dessa bittra ”äldre” 😉 kvinnor som ska sitta och tala om för dig huruvida du är bortskämd, dryg eller tråkig som aldrig bloggar. Men för helvete. Hur orkar ni ens på riktigt ta er tid att skriva så till en ung tjej som till och med gått ut på sin blogg och berättat för sina läsare att hon mår lite dåligt ibland?

  Jag känner mest good bye losers 🙂 vad har ni att komma med? Bianca lever ju för fan livet!
  Ni som är så ”moderiktiga” som ni påstår… Det KLÄR er inte!!!

  Bianca du är framgångsrik, skitsnygg och TREVLIG!!!! <3

 • Cecilia skriver:

  Rätt Bianca!
  Är det inte hemskt att människor inte kan se skillnaden mellan att stötta och nedvärdera? Vi kvinnor och tjejer borde värna om varandra och hjälpa varandra genom att visa acceptans och förståelse. Att lägga sig i en annan människas liv och dra slutsatser som de grundar på… ja vadå? är inte okej. Sedan är vi alla människor, vi har känslor och är sårbara. Varför ska vi göra illa varandra? Att visa känslor och mänsklighet, positivt och negativt är just varför man är en förebild!

  Bianca, du är en förebild just för att du visar detta, tack! Du är grym. Jag brukar inte ta åt mig fullt åt vad andra skriver på nätet, men detta får mig att reagera eftersom jag själv är i din ålder och vet att livet jävlas nog med en.
  Men det som betyder något i slutändan är alltid det pisetiva och det som får en att bi lycklig, så ta inte åt dig. Du är vacker och grym!

 • JuliaRo skriver:

  Kämpa på Bianca ❤️❤️❤️
  Störst av allt är kärleken ❤️❤️❤️
  Helt rätt❤️
  Kram Julia ❤️❤️❤️

 • Alexandra skriver:

  Bästa Bianca!
  Jag läser din blogg från o till o tycker du beskriver hur livet kan vara för dig både under bra o mindre bra dagar. Du är inte för utlämnande med tanke på hur offentliga hela din familj är. Det förtjänar respekt. Du är personlig men inte privat i bloggen o det gillar jag. Min dotter är också bloggare o har även en podd. Jag brukar tycka att hon liksom du, hanterar människors kritik o elaka kommentarer på ett bra sätt. Modigt av dig att be en av dina kritiker att höra av sig så ni kan ses♡
  Ni yngre tjejer har tagit plats på sociala medier o ni gör det så bra. Det är många i min ålder (typ jämnårig med din mamma) män o kvinnor, som fortfarande inte förstår vidden av entreprenörskap på sociala medier o att vara bloggare är ett yrke.
  Du och andra bloggare visar att sociala medier är en enorm marknad o en stor plattform för eget företagare. Din mamma är en kanon duktig entreprenör o företagare. Men det visste du nog redan.
  Jag tror tyvärr att många är avundsjuka på er framgång i familjen. Men försök att inte ta åt dig. Du duger som du är! Du kommer att nå dina mål o fortsätt drömma!
  Go girl o hälsa mamma! 😉
  Stor kram med massor av energi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *