BREKKIE

My breakfast this morning 

God dag på er! Torsdag idag och planerna för idag är att åka in till stan och hitta mjukiskläder! Verkligen det enda jag har på mig när jag knallar runt hemma och glömde typ allt i Stockholm (inte för att jag har så värst mycket) men iallafall. Var hemma i Sthlm igår för att lämna Dino till mamma, Theo saknade honom för mycket 🙂 Skönt att vara hemma men på något konstigt sätt så känns typ Göteborg som ”hemma” nu efter typ 2 veckor här hehe. Älskar båda städarna <3

Min dator har hoppat tillbaka till problemet att jag inte kan ändar upplösningarna på bilderna så det är alldeles för stora storlekar och därför svårt att ladda upp bilder. Ska sätta mig idag och rensa hela datorn och se om den återgår till sitt normala då. Förhoppningsvis så gör den det! För jag har en del bilder att visa er 🙂 Både bilder kvar ifrån Palma tro det eller en och bilder på mitt smink, hippie 🙂

Btw, tack till er alla fina fina läsare som skriver så fint i kommentarsfältet, på mail & Fb. Ni äger <3 Sprid positiv energi nu där ute <3 Puss <3

 

1 reaktion på “BREKKIE”

  • ISA skriver:

    vi har så lika smak på mat tror jag, hehe. Älskar dina matinlägg o bilder. Blogga bara när du känner för det och har ork, det ska inte vara en pressande grej. kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *