COSY DAY

 

Cosy day in the city, but oh so cold! 

Godkväll alla härliga människor där ute. Hade en mysig dag idag med Phillipe inne i stan. Efter en mysig morgon hemma med sen frukost, lite jobb på datorn i soffan medan pojkvännen kollade in senaste avsnittet av New Girl så drog vi in till stan. Btw, jag ÄLSKAR serien New Girl, exakt min humor! Schmidt gör ju hela serien haha, älskar honom fan!!

Inne i stan åt vi lunch, jag köpte lite nya smink borstar ifrån MakeUpStore (älskar deras borstar) och 2 mysiga chill set på H&M.

Nu sitter jag här i soffan med nya setet på mig och datorn i knät och snackar med er. Phillipes står i köket och gör magi som vanligt så snart blir det middag.

Passar på att ta vara på tiden nu med Phillipe så mycket som möjligt innan han drar iväg till London. Vi kommer inte ses på typ 6 veckor sedan så jag tar all tid jag kan få 🙂 Tar även vara på lugnet här för snart händer det grejer…

Puss! Vill ni se vad jag fick med mig hem?? Kanske vore kul?

 

15 reaktioner på “COSY DAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *