TACO NIGHT

Taco night tonight and it was AMAZING!!

Godkväll vänner! Sitter proppmätt i soffan just nu med resten av gänget. Ikväll blev taco kväll delux, ja ni kan ju se själva ovan hur smarrigt det var. Och som pricken över i:t slutade denna goda kväll med en grym tiramisu!! Fasen vad jag uppskattar en god middag haha, älskar ett gott slut på dagen helt enkelt hehe 🙂

Och även fart vi är rätt så mätta här nu så kollar vi på filmen ”Chef” nu där det typ endast handlar om mat och allt han lagar, så kanske fel tidpunkt att kolla på nu. Den filmen bör man ju se när man är hungrig liksom menmen. Hittade inget annat på Netflix (som vanligt haha)

Och jag ber än en gång om ursäkt angående den sega upplösningen. Jag försöker allt jag kan för att lösa det men jag är ju så fruktansvärt otekniskt, men snart så. Håll tummarna!!

Spread love, hörs imorgon <3

 

5 reaktioner på “TACO NIGHT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *