MIXED

Godmorgon på er! Vaknade upp med massor av pussar ifrån Phillipe som precis skulle åka till jobbet, kan man vakna på ett bättre sätt tro?! Efter min lilla morgon rutin med krämer och allt sådant tjejigt så sitter jag här nu i köket och gör lite gröt till mig själv. Det enda jag äter till frukost nuförtiden är gröt eller äggmackor, så trist, men försöker vara nyttig för magen eftersom jag mår så mycket bättre av det.

Bilderna ovan är lite blandade bilder ifrån min kamerarulle i telefonen och ifrån Snapchat, ni följer väl mig där??!?! @biancingrosso1 🙂

Snart bär det av till gymmet (hör och häpna) med Phillipes mamma. Har inte varit på gymmet på 1 år typ och ändå betalar jag mitt kort på Sats varje månad i tron om att ”nästa månad så kör jag igång”!

Hörs snart, PUSS!

2 reaktioner på “MIXED”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *