MY EVERYTHING

Min lilla gris <3 Som jag älskar denna människa!! 

Om det är något jag verkligen saknar när jag är här borta i Göteborg i några veckor nu så är det verkligen mina bröder, och framför allt min yngsta och minsta lillebror Theo. Han betyder mer för mig än bara en bror, han är liksom mitt allt. Går typ inte ens att beskriva…! Han och Dino är väl den största anledningen till att jag inte vågar testa på att resa utomlands under en längre period. Jag vill ju inte missa en enda stund med honom!

Vet att jag skrivit det många gånger innan MEN jag är så otroligt tacksam och lyckligt lottad att jag har mina fina, underbara & vackra bröder! Utan dem vore jag ingenting!! Det är dem som ger mig lycka, det är dem som lärt mig det mesta, det är dem som finns där när jag behöver en kram eller några några kloka ord. Det är även dem som finns där när jag behöver skratta, och skratta DET gör vi!! Asså HERREGUD vad roliga bröder jag har, tillochmed Theo på 8 år!! HAHA, asså han är ju typ redan komiker med en riktigt sarkastiskt humor också, såååå skön <3

De är mina bästa vänner och de mest talangfulla och klokaste människorna jag känner <3

Känner mig bara så otroligt tacksam idag. Tacksam för att jag har tak över huvudet & mat på bordet, en otrolig pojkvän med en familj som jag kommer jätte bra överens med, ett jobb som jag trivs med, bor i ett vackert, tryggt och glatt land & att jag har en sådan fin familj <3

Även fast vi kan bråka, skrika och säga saker vi ångrar, så älskar vi alla varandra så fasansfullt mycket och vi hade inte klarat oss utan varandra. Vi kan bygga upp och dra ner varandra, men det är väl så en familj kan fungera. Man kan såra varandra på så otänkbara sätt och samtidigt älska varandra oändligt mycket. Vi har gått igenom en hel del ihop och det är väl det som gjort oss så starka tillsammans. Och då får jag bara tänka positivt, att det som hänt ändå har lett till något positivt. Att vi syskon har detta bandet som vi har till varandra. BÄST är det 🙂

Förstår ni hur mycket jag längtar tills vi alla får barn eller?!??!! AAAAhhh vill att vi alla ska skaffa barn NU haha! Men får nog vänta några år :/ Ibland känner jag mig helt klart äldre än min ålder hehe, hade inte klagat om jag vaknade upp 35 år med 3 barn som fick gosa med <3 Jag säger som min pojkvän/jag alltid säger ” du är nog född till att bli mamma, du är redan en mamma bara att du går runt och väntar på att få träffa din barn” haha!

Inte många som har den relationen som vi syskon har och det kommer jag aldrig ta för givet! Tackar mamma och pappa extra mycket idag för att de födde 3 grymma killar/män som jag fått/får dela mina äventyr med <3

Nu skulle det här egentligen inte bli värsta kärleks inlägget haha, men sitter här och lyssnar på pappas filmmusik så kunde liksom inte hjälpa det, utan bara skriva av mig om all kärlek som rusar genom kroppen just nu <3 Tillochmed en tår fick jag nu haha, VARFÖR är jag så känslig?!?

Ta vara på tiden med er familj. Och glöm inte att förlåta och gå vidare är så så viktigt! Familjen betyder i slutändan allt och det mesta vi gör mot varandra är i grund och botten pågrund av kärleken till varandra… Sen så ser såklart inte alla familjer likadana ut och ibland blir ens vänner ens familj. Men ta vara på dem då <3

<3

 

 

24 reaktioner på “MY EVERYTHING”

 • Christina skriver:

  Underbart inlägg Bianca! Vilken kärleksförklaring till dina bröder och till din familj !
  Det är fint att se att du verkligen uppskattar din familj, tyvärr är det inte sa vanligt bland tjejer i din alder. Du kommer att bli en fin mamma i framtiden,och lära dina barn att uppskatta sina föräldrar och värdesätta familjen,

 • Älskade Bianca! Jag brukar inte kommentera på din blogg – men nu känner jag att jag vill det! Och nu är det jag som fäller en tår! Så glad att läsa dina rader – och så glad att det som jag vet skulle hända har hänt. Alla goda och kärleksfulla tankar till dig. Din Mormor, som älskar dig!

 • Oslojenta skriver:

  Så gulligt och vackert, vår kära Bianca. Vi älskar och beundrar dig!

 • Malin skriver:

  Åh, vilket fint och kärleksfullt inlägg 🙂

 • Lise skriver:

  Så fint skrivet av dig!
  Detta var ett väldigt berörande inlägg och det finaste blogginlägg som jag någonsin läst.
  Dina bröder har även de fått turen att få dig som syster.
  Man märker att ni kompletterar varandra bra.
  Ni är en fin familj och bra förebilder.

 • Ullis skriver:

  Jag blir alldeles rörd när jag läser det fina du har skrivit. Vilken kärleksförklaring! Förstår att du älskar ”den lilla grodan”, han är bara för gullig… Och två fina storebröder, bara att gratulera. Men så har de också den finaste av systrar.

 • Jessica skriver:

  Vackert skrivet Bianca <3
  Du kommer bli en klok och fantastisk mamma. Ditt hjärta är stort och de omkring dig måste älska att bli älskade av dig.
  Att kunna förlåta och försonas med de vi älskar gör oss starka.

 • Paula skriver:

  Vilket härligt inlägg 😉
  Är glad för er skull att ni har varandra och du, jag älskar din pappas musik!!!
  Han är fantastiskt duktig!
  Kram

 • JuliaRo skriver:

  Så underbart du skriver❤️ Jag har inga syskon men mina tre söner känns som dom bröder jag aldrig fick ❤️❤️❤️
  Familjen är livet och livet är familjen ❤️❤️❤️
  Kram Julia

 • Irene skriver:

  Är du kvar i butiken?

 • Helen skriver:

  Underbart 😉 fick en tår i ögat när jag läste detta 😉 Det är ju så att de som står en närmast är oxå de som får ta skiten när man mår dåligt så är det ju bara.

  Många stora kramar Helen i Boden 😉

 • Märta skriver:

  Så fint skrivet! ”Lär dig livets största gåta – att älska, glömma och förlåta” Kram

 • Maria skriver:

  Bianca ni måste se dokumentären ”Making a murderer” den finns på Netflix. Bästa jag sett på länge, ni kommer inte ångra er!

 • Karin skriver:

  Även om man förlåter tex en förälder som man anser gjort fel och som sårat en väldigt mkt så får man ändå behålla sin uppfattning och känslorna kan finnas kvar. Det måste andra respektera. Dock kan båda sidorna lyssna in varandra och sedan försöka gå vidare tillsammans ❤️ Kram

 • Hanna skriver:

  Jättefint, men trist att du inte ger mer cred till din morsa…

 • Sandra skriver:

  Heej!

  Jag älskar att läsa din blogg, men det känns som att det är något fel på hemsidan för den ”loggar” ut hela tiden!

  Du är min inspiration, fortsätt så…du är tungaste! 😀

 • anette skriver:

  Alla har mer eller mindre familjebråk eller vad jag ska kalla det för,man tar det olika,vissa bryr sig inte medans andra mår jättedåligt.
  Du har en underbar familj och ni har en sammanhållning som är få förundrat.
  Som du skrev,man ska vara rädd om det. Förlåta det är ett bra ord.
  All lycka till dig o din fina pojkvän!

 • Lisa skriver:

  Hej Bianca!! Tack för en super härlig blogg!! 🙂 såg på din snap att du använt rebeccas Stella smink under 1 månad och ville bara kolla vad du tycker om hennes brownser såååå sugen på att beställa 🙂 kram Lisa

 • josefine skriver:

  Ååååh jag kunde inte låte bli att bli superrørd av ditt inlægg nær jag sitter her på rasten i skolan och læser din blogg. Har PRECIS samma kærlek till min lillebror som ær 9 år nu och i samma ålder som Theo tror jag. Och problemet ær att jag inte bor hemma! Jag bor i Norge, och det ær fruktansvært då jag inte længre kan vara med han lika ofta. Nær jag flyttade hit før 6 månader sen (pga att min pojkvæn ær hær ifrån och jag børjade studera hær) visste jag inte alls att det skulle bli ett sånhær enorm saknad. Så jag øvervæger att inte stanna kvar så længe till. Skype er enda løsningen før mig o min bror. Ælskar han så oerhørt mycket som jag har førstått att du gør med Theo också! Ni ær så søta syskon och saknar min bror extra mycket efter att jag læste ditt inlægg, haha. <3 ha en strålande fin dag och ta vara på Theo massor som inte jag kan gøra på samma sætt med min Benji 🙁 <3 KRAM!

 • Ingrid skriver:

  Hej Bianca! Fantastiskt fint skrivet om dina känslor för dina bröder. Tänker dock på din/er mor, hur hade det varit om hon inte hållit ihop familjen i alla år, ni måste fått mycket kärlek av henne för att kunnat bli de personer ni är idag. Tacka er lyckliga stjärna för att just hon är er mamma skulle jag vilja säga!
  Lycka till med flytten och din fina pojkvän 🙂

  • Helen skriver:

   Håller med dig Ingrid 😉
   Pernilla är värd en eloge för sitt hårda arbete för sin familj 🙂

   Kramar från Boden 😉

 • Sophie skriver:

  väldigt fina bilder 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *