MOVING OUT, NEED YOUR HELP

Hörni! Nu behöver jag VERKLIGEN er hjälp!! All hjälp jag kan få!! Det har nu blivit dags för mig att flytta hemifrån och därav er hjälp att hitta en lägenhet att hyra så fort som möjligt!! Jag letar efter en lägenhet i Centrala Stockholm som tillåter djur 🙂 SÅ, om någon utav er vet om en lägenhet så får ni mer än GÄRNA maila mig till [email protected] !!

Skriv gärna adress – storlek – månadshyra – hur länge kontraktet gäller 🙂

Vore helt underbart om ni ville hjälpa mig! Har lite bråttom <3

PUSS <3

 

62 reaktioner på “MOVING OUT, NEED YOUR HELP”

 • Julia skriver:

  Varför så akut? Du har det ju så bra hos din mamma medan du letar.

 • anonym skriver:

  Du ska inte gå och tro att du får en lägenhet sådär via bloggen, du får väl göra som alla andra att söka via olika fastigheter eller facebooksidor. Jag undrar även varför det är så akut?

  Vi vet alla att du och din mamma har problem vad annars? har knappt sett en enda bild på er sedan ni var i spanien och besökte Christina och Hans. Det hjälper inte att dölja längre.. Sen är det ingenting att skämmas över, alla familjer mer eller mindre har problem.

  • Malin skriver:

   Åh vad bitter du måste vara som skriver en sådan otrevlig kommentar!

   1) OM Bianca får tag på en lgh via bloggen är väl det superbra – unna henne det!

   2) DU har ingenting att göra med Biancas och Pernillas relation!! Absolut ingenting.

   Hoppas du får napp på lgh Bianca 🙂

  • Bell skriver:

   Är du på riktig människa ? För det första så är det såhär det funkar när man ska få tag i lägenhet , man får använda sig av kontakter och fråga runt överallt. Att ställa sig i bostadskön som är över 10år lång är ganska meningslöst.

   Och vad som händer i deras familj är fan ingenting hon ska behöva gå ut med eller något du ska bry dig om överhuvudtaget. Sådana privata saker får man dölja hur mycket man vill från alla som inte har med det att göra.

  • Matilda skriver:

   Har man inget bra att säga kan man hålla käften.

 • Mm skriver:

  Hej! Undrar också vad som har hänt… Du lägger aldrig ut något om din mamma.. De har du alltid gjort innan..

  Du birde vara lite mer ödmjuk… Ingrisso leder dig inte till framgång.. Kanske fängelset.. Nej men allvarligt.. Sluta skriv massa påhit.. Man kan räkna ut vad som är sant och inte.. Då Pernilla skriver annat,
  Lycka till med

 • Annabel skriver:

  Men snälla rara underbara! Give her a break!
  Är så otroligt trött på att läsa kommentarer som inte gör mer än att sprida negativ energi- sluta upp med det nu, tack!
  Vad som händer i Biancas privatliv angår ingen annan än hennes nära och kära, oavsett om skulle vara ”uppenbart” vad som har hänt.
  Det är inte mer än rätt att hon kan och FÅR utnyttja kontakter för att hitta ett boende – och att utnyttja sina sociala medier är väl ett jättebra sätt? Särskilt när bostadsmarknaden ser ut som den gör idag.
  Till dig Bianca- you go girl! Hoppas du hittar något boende du trivs i och slipper all negativ energi som tyvärr förekommer mer än ibland här i ditt kommentarsfält. Extra mycket kärlek till dig! ❤️

 • Olivia skriver:

  Men alltså ”anonym” som inte ens vågar stå för det du skriver uppenbarligen. Låt Bianca skriva vad hon vill i hennes blogg. Det har inte du eller någon annan med om hon tjafsar med sin mamma eller inte? Skärp dig för fan! Och självklart så är hennes lägenhet en väldigt stort chans för henne för att lyckas få tag på en lägenhet då ett X antal personer läser den varje dag.
  Idiot.

 • josefine skriver:

  Alltså hur orkar ni undra varför det är akut, hon har valt att flytta och mer behöver vi inte få veta! Det enda vi kan göra är att hjälpa henne att hitta lägenhet! Så Bianca, hoppas att du hittar en lägenhet snart! Härlig känsla att ha ett eget ställe och få inreda allt själv! Lycka till! 😀

 • anette skriver:

  Det går fort i hockey som man brukar säga,föregående inlägg så fint,sen kan du inte bo hos din fina mamma tills du får lgh!
  Tråkigt tycker jag,ni har ju varit mor och dotter som många nog skulle göra vad som helst för att få ha det som ni hade det.

 • Marie k skriver:

  Oj så många som tycker till om saker ni inte har en aning om. Alla ungdomar vill väl flytta hemifrån, och alla sätt är bra att få ut sin fråga. De som är elaka kan sluta följa bloggen.

 • Annika skriver:

  Klart att du ska använda dig av bloggen när du har en sådan! Det låter klokt att flytta hemifrån och stå på egna ben. Hoppas att du snabbt får tag på en fin lägenhet! Kram!

 • Dorotea Plunkenbast skriver:

  Såg på Så mycket bättre att Miriam Bryant bodde snyggt o grönt, fråga henne, såg ut att va hundvänligt med promenad stråk. Mitt i stan är kass. har man hund ut i det gröna. Man får bråka i en familj, en massa egon över allt, jag bråkar med tre. Tre sura jävlar. så att säga.

 • Julia skriver:

  Marie k: jo det fattar man väl att unga vuxna vill flytta hemifrån i något skede men Bianca har själv sagt att hon så gärna ännu bor hos sin mamma o Theo så länge som möjligt.

 • Pyret skriver:

  Liksom kan vi ju alla spekulera men kan ju aven vara sa att Pernilla kastat ut sin dotter, att hon inte far komma hem? Vad vet vi?
  Annars hade det vall inte varit nagon panik, da hade hon ju bott hemma tills hon hittat nagot?
  Trist nar det ar brak inom familjen, men vanligt! Bara for att man ar kandis ar det vall inget battre an hos en vanlig svensson?
  Nar jag var i Biancas alder brakade jag mycket med mina foraldrar….trotsade dem till tusan etc..men jag var inte en offentlig person! Sa givet att lasare av bloggen blir nyfiken och orolig och vill hjalpa, en del med kritik, en del med lite for mycket ”oh stackarn” attityd. Igen, vet vi ingenting men med hennes mormors inlagg haromdagen kan man ju liksom lasa mellan raderna..och nu detta, panik att hitta lya.
  Men igen upp till henne vad hon vill dela med sig..men ofta nar manniskor sager A, blir man nyfiken och vill hora B, sen C!

 • Issa skriver:

  Men Julia, nu har väl helt enkelt kommit fram till att det är dags 🙂 jag ville också bo hemma så länge som möjligt med min familj men det var ju en tanke jag fick slå bort tillslut och hitta mig en egen lägenhet 🙂

  Dessutom , ni som klagar på att hon frågar efter lägenhet i bloggen , förstår ni hur långa bostadsköerna är?? Kontakter är typ enda sättet för en person under 30 att få hyra något eget.

 • Sofia skriver:

  Hur kan folk skriva så elaka kommentarer? Har ni ingen skam i kroppen? Vem säger att bianca vill hyra lägenhet pga av att hon inte får bo hos sin mamma? Du är modig bianca! Skit i alla som skriver dumma kommetar! Det är de som har saker att jobba på! Dem borde gå till psykolog och bygga upp empati!

  Hejar på dig! Kram

 • emi skriver:

  har inte din pojkvän köpt en lägenhet till er
  i stockholm?

 • Emi skriver:

  Har inte din pojkvän köpt en lägenhet till er
  förra året i Stockholm?

 • lisen skriver:

  Hoppas du hittar det du söker! Den enda du inte nämnde i ditt fina inlägg häromdagen om din fina familj var din mamma….. SOM hon har kämpat med er barn som ensamstående mamma med stöd från vänner och familj och så behandlar ni henne som skit. Nej jag vet inte vad det beror på men att det ska vara så allvarligt att man behandlar sin mamma som luft har jag svårt att tänka mig. Hoppas ni hittar tillbaka till varandra när nu mognat till och respekterar din mamma.

 • Ann skriver:

  Ett tag sen jag tittade in här men köpte inte du o din pojkvän lgh i innerstan för typ ett år sedan? Fick hjälp av mamma o syskon med i köp på Ikea Odyl. Har kanske fel för mig.
  De flesta hyresägare kräver fast arbete av minst den ena som ska stå för hyresrätten, så är det överallt vill jag tro. Lycka till i varje fall, svårt med bostäder nu för unga o framförallt i storstäderna.

 • Åsa.Ahlkvist skriver:

  Hej fina du,jag har ju själv varit i din ålder och trivdes bra hemma,men sen en dag ville jag flytta och helst samma dag,kommer ihåg det och förstår dig, ej då utan Nu ska det vara,så hoppas du hittar nåt snart,Kramen

 • Sofie skriver:

  Men SJUKT att folk ska lägga sig i någon annans liv så fruktansvärt mycket! Är ert egna liv så otroligt tråkigt att ni måste bry er så himla mycket om någon annans? Eller är det avundsjuka som spelar in? Herregud alltså. Att vuxna människor kan sitta och bete sig på det här sättet, väx upp! Bara för att Bianca råkar vara en igenkänd person betyder det inte att hon inte besitter några känslor och att man kan sitta och säga vad som helst till henne. Och kom nu inte med försvarsorden ”om man har en blogg får man skylla sig själv” nej för en blogg är inte tillför att man som läsare skall kommentera elaka/negativa/idiotiska saker! En blogg är inte tillför att man som läsare tror sig ha all rätt i världen och trycka ner på den som bloggar!
  Hur kan man ens hitta något att klaga på i ett sådant här inlägg? Det enda hon gör är att fråga om en bostad, inget annat! Och då skall det genast spekuleras kring bråk med familjen osv. SKÄRPNING! Bianca är väl också en person som har rätt att bli vuxen, flytta hemifrån? Blir mörkrädd när jag läser sådana här kommentarer, vad är det för medmänniskor vi har i detta land!

  Skriv stöttande kommentarer istället, och är det nu så att Bianca är en person som du stör dig på så är detta inte rätt forum för dig!

  Äntligen har jag tagit mig orken att yttra mig om detta! Skäms på er alla negativa människor.

 • Maria skriver:

  Men herre Gud…vad är det för konstigt med att en tjej på 21 år flyttar hemifrån!?!
  Är helt enkelt så att vissa människor bara letar fel…
  Och när hon bor hemma så är inte det heller bra för då är hon bortskämd…
  Biancas blogg kan så klart inte falla alla i smaken…så varför ens ödsla tid om du inte gillar Biancas blogg?!?!

 • Sofia skriver:

  Jag håller med Sofie! Sluta klanka ner på Bianca! Hon skriver ett öppet och ärligt inlägg och ber om hjälp! Hur kan man då trycka ner en person?

  Sen fattar jag inte hur man kan tala om Pernillas och Biancas relation? Det vet väl bara de om? Sluta lägga er i andras liv!

  Heja Bianca! Du kommer hitta etr boende! Tyvärr kan jag inte hjälpa till men lycka till! Kramar

 • Maria skriver:

  Hej Bianca,

  Jag är ingen hater som hatar dig, bara så att du är medveten om det. Tycker du är en sån fin människa med ett fint hjärta <3 Men jag skulle bara ge dig ett tips, att faktiskt bo hemma och spara pengar till att köpa en lägenhet tillsammans med din pojkvän senare. Det är så mycket mer värt, då är det ER lägenhet. Att bo i andra hand är bortkastade pengar tycker jag om man har möjligheten att bo hemma. Varför bo i en liten lägenhet för flera tusen i månaden + mat osv när du istället kan betala mindre hemma och spara massa pengar. Men det är bara min åsikt. Det är så svårt att få en bostad i dagsläget därför tycker jag det är så onödigt att betala någon för att bo tillfälligt när man lika gärna kan lägga undan dom pengarna på ett sparkonto, till en själv liksom.

  Jag är ett år äldre än dig (så är ingen kärring som är avis haha) och bor fortfarande hemma. Men jag sparar pengar för att köpa mig en lägenhet tillsammans med min pojkvän.

 • Malin skriver:

  Bry dig inte om de negativa kommentarerna här Bianca, fortsätt bara att vara du. Du behöver inte förklara för någon här varför du vill ha en egen lägenhet, det här är din blogg där du väljer själv vad du vill dela med dig av. Folk kommer alltid tycka och tänka saker om dig, klaga när du gör fel (eller klappa händerna i smyg) och gnälla när du gör rätt (pga avundsjuka). Näää Binca fortsätt bara att vara du, läser din blogg ofta trots att jag är en medelålders kärring 😉 men jag gillar hur du skriver. All kärlek till dig

 • V skriver:

  Hoppas du hittar en lägenhet snart! Har du testat att hitta något utanför innerstan? Brukar vara något enklare att hitta lägenhet där 🙂
  Kram

 • Tina skriver:

  Det är väl jättebra att höra sig för om lgh på bloggen, när man har en sån pass stor blogg.
  Bianca, jag hoppas verkligen att du får tag på en lgh, förstår att det är jobbigt att bo hemma. Flyttade själv hemifrån när jag var 20 och det är det bästa jag gjort.
  Tack för en bra blogg och att du vill dela med dig Bianca. All lycka till dig.
  Puss o kram

 • Petra skriver:

  Önskar dig lycka till Bianca o hoppas du hittar en lägenhet som du kommer att tycka om!!

  Suck Maria! Du skriver att du inte är en hater? Vad kallas då det du skriver om kvinnor? Det är varken snällt eller sant! Precis en sådan där fördom som sprids så lättvindigt för att någon vill skaffa sig poäng! Skulle tvärtom vill påstå att äldre kvinnor är kloka för man blir det av att ha levt ett långt liv! Det verkar dessutom befängt att äldre kvinnor skulle vara avis?? Varför i hela friden skulle de vara det??
  Vi borde vörda äldre kvinnor och beundra dem för allt de uträttat här i livet och för den klokskap de besitter!

 • Lina skriver:

  Åh hoppas du hittar något snart! Jag flyttade till en lägenhet i centrala Göteborg och det är typ det bästa jag gjort!

  Försök nonchalera alla negativa kommentarer så gott det går, de är inte värda ens uppmärksamhet. Stort lycka till!

 • Liza skriver:

  Lycka Till Bianca och hoppas att du hittar en lägenhet snart. Det är nog en bra ide att flytta hemifrån när man är 21.
  Kram

 • Linnea skriver:

  Kika här: http://www.residensportalen.se, finns massa fina objekt 🙂

 • Helena skriver:

  Alla negativa människor; sluta följa den här bloggen om ni retar er så mycket! Hur enkelt som helst, ni slipper störa er såååå kopiöst och vi andra, och framför allt Bianca, slipper er negativa energi!!

  • Mia skriver:

   Precis!! Man går aldrig in på någon annans blogg och skriver skit!!!

  • tribal skriver:

   Om man fläker ut sitt liv på nätet ingår då inte att man få ta lite negativ och kanse inte så rolig kritik ibland, visst finns det gränser men i detta fall tycker du verkligen att hans inlägg va så farligt?

  • Jossan skriver:

   Precis! Man går inte in på någon annans blogg och skriver skit!!!

 • Nike skriver:

  Oj. Klickade mig in här för att önska lycka till med flytten. Men ser mest andra kommentarer om så irrelevanta saker som Biancas och Pernillas relation. Märkligt och konstigt!

  Jag hoppas i alla fall att du hittar ett boende snart och att allt går smidigt 🙂

 • Sofia skriver:

  Jag håller med alla föregående talare! Sluta skriva elakheter på bloggen! Bara för att bianca är uppväxt i en ”känd” familj betyder inte det att hon får åka bananskal genom livet! Hon kämpar som alla andra! Hur kan man vara så empatilös att ens skriva en sådan kommentar? Bostadsbristen är stor och det är få som har råd att köpa en bostadsrätt, så har ni en som ni kan hyra ut! Hjälp till! Jag har tyvärr ingen hyresrätt som jag kan låna ut!

  Massor av styekekramar! Strunta i alla negativa kommetar, det är de som är svara och mår dåligt! Du är stark och står upp för dig själv!

 • Madde skriver:

  Är du hemma hos din mamma nu? Varför skriver du inget?

 • Tycker skriver:

  En blogg skall gå på två håll annars blir det mest skitsnack om läppglans o gamla stövlar, inga påhopp utan snack om man har liknande erfarenheter i livet.
  Livet går upp o ner, oftast är det runt 13, 20 o runt 30 man anpassar sig för livet o då kan det bli arga toner.
  Egot sprattlar till i länsstolen. Likt en vänster tjofsare från Vietnam tugget står man upp för sina åsikter men sitter sen o gråter på dass.
  Man vill på nått sätt berätta hur det står till i hjärtat, älska mig för den jag är även när jag är besviken o arg men motståndaren är inte inne på samma spår så klart.
  Dock skall inte fjortisar sitta på nätet o hata i sin kolt ålder, utan erfarenheter.
  Vi kan inte gömma oss bakom kaffekoppen eller vinglaset, det hatas i samhället, många retar sig på dom nya, regeringen sitter med huvet mellan knäna, då flyr många in i sina bloggar, instagram foton eller hatar SD.
  Bebis fasoner står som spön i backen.
  Den som e närmast e så klart släkten, bomber å granater på varandra….men sen då när nån mår dåligt då kommer ingen….man sitter där på födelsedagen men en sketen lilja, gråter på frallan och lägger sig på soffan, släcker ljuset o minns sin bästa dag.
  Att sura kärringar/gamla mammor o småungar ger dåliga komments är en del av livet, man möter dom på ICA skrikande eller med vagnen full av nötter.

  High Five Sverige. O Bianca…..

 • Emma skriver:

  Hej! Tyvärr har jag inget tips ang lägenhet! Kände att jag var tvungen att skriva till dig.. Läste Isabella Löwengrips blogg idag, (blondinbella) hon sökte en nanny till sin dotter Sally. Kom genast att tänka på dig! Du verkar så barnkär, så jag lämnade ett litet spår i hennes blogg och tipsade om dig 🙂

 • Lotta skriver:

  Hej Bianca,

  Tycker du är Bäst!! Låt ingen annan dra ner din energi! Du är mycket duktig, begåvad och omtyckt. Allt i livet är inte så lätt, det är det som är livet. Alla har det jobbigt från och till. Tycker du skriver mycket fint om alla i din omgivning. Vilken tjej!
  Go girl!

  Vilka energitjuvar många som skriver i kommentarsfältet är, fy har ni inget liv än att skriva kränkande kommentarer till en gullig tjej. Skaffa det istället för att trycka ner med uttråkande kommentarer, som inte stämmer. Låt Henne få andas och ha ett privatliv. Vänd på det hade ni själva velat ta upp allt som händer i era liv och exponera allt. Tror ingen vill det. Skräpning på er som skriver dumt.

 • Girls Room skriver:

  Idag: Kändisars sexbrev som fortsätter med Jan Guillo. Glöm heller inte tävlingen som pågår tom. 11 Februari där du kan vinna presentkort på 700kr! http://www.girlsroom.se

 • Emi skriver:

  Du har fast jobb och inkomst, varför inte köpa en lägenhet
  med låg hyra.Om du hyr så kanske du behöver prejsa många tusen
  månaden:) lycka till

  • Bella skriver:

   Men det är ju skitdyrt att köpa egen lägenhet i Stockholm , hon kanske inte har så pass mycket sparat att hon kan lägga dom pengarna o dessutom är det inte helt enkelt att få lån i dessa tider heller

 • lovisa skriver:

  Du har väl en bostadsrätt? varför flyttar du inte bara in i den igen ?!

  • I skriver:

   Det var ju hennes pojkväns , o nu hyr ju hans bror den eller hur det var , o tror inte hon vill flytta ihop med honom 😉

 • sara skriver:

  Ni som kommenterar härinne är på riktigt djupt störda. Skaffa er ett liv!

 • Sara skriver:

  Skapa ett konto på qasa.se
  Dom jobbar med administration av andrahandsuthyrning! Man kan få ett kontrakt relativt omgående.

 • bb skriver:

  Men det låter som du inte har en aning om vilken bostadsmarknad som är i Stockholm
  Adress-storlek-månadshyra….Som att det bara är att välja o vraka…
  Tror inte det är så himla lätt att ens få en lägenhet i Skärholmen tyvärr..
  Och nä jag är inte ”djupt störd”

 • fiddelii skriver:

  Modette.se ???? Finns det ingen där som kan hjälpa dig med denna seeeeeega sida?
  Man ger ju upp…

 • Jeanette skriver:

  Allvar Bianca?! Nu tycker jag verkligen att du får rycka upp dig! Du skriver dina snyftarinlägg gång på gång och talar om att du inte bloggat för att du mått dåligt, datan inte fungerat osv….. Lovar dina bloggföljare att nu jäklar ska det bli allvar här på bloggen också kommer det ett inlägg där du fiskar om att någon ska fixa en lägenhet till dig och sen åter igen uppehåll på flera dagar?! Varför driver du en blogg överhuvudtaget?! Om nu detta är ett jobb, att driva bloggen, varför sköter du det inte då?

 • Jonna skriver:

  Lycka till med det du.

 • Alexandra skriver:

  Håller tummarna för att du hittar en lght som du kan hyra. Bättre och hyra sin första än och köpa om man inte skulle trivas. Sen tycker jag det är bra och bo själv och känna sig för och ha sitt eget innan man blir sambo. Stort lycka till Bianca ❤️ Kram från en som vet

 • Larry Fox skriver:

  Har du försökt att få lån från banker utan framgång? Stort behov av pengar för att få ut av skulden? Behöver pengar för expansion eller etablering av eget företag? För mer information, vänligen kontakta via e-post: [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *