BREAKFAST

Såhär mysig var våran frukost imorse på Lidingö. Älskar lilla ön haha <3 Mitt sällskap var inge mindre än Theo & mamma, mys mys!

Har varit sjukstuga hemma hos mamma så jag har hoppat in som barnvakt åt Theo då mamma jobbar. Vilket också betyder att jag är tillbaka i Stockholm nu. Phillipe drar iväg tillbaka till London och skolan nu så då blev det tillbaka hem för mig.

Känns dock konstigt nu att komma hem. Har alltid sagt att jag aldrig velat flytta hemifrån haha, har alltid velat känna mig lite som ett barn här hemma (kanske rädd för att bli vuxen på riktigt?!) och tyckt att det varit skönt med tryggheten här, samt närheten till familjen.

Men nu känner jag verkligen att jag är redo att flytta hemifrån och skapa mitt eget. Så nu letar jag för fullt!! Så än en gång, vet ni en lägenhet i centrala Stockolm som hyrs ut, HOJTA TILL!!!

Nu ska jag in till stan för lite fika med Linnea. Puss <3

 

6 reaktioner på “BREAKFAST”

 • Izabella skriver:

  Tu sei una meravigliosa e bellissima ragazza! Forza Bianca!
  Un grande abbraccio!❤️

 • ISA skriver:

  men gud så mysigt! perfekta starten juu <3

 • sara skriver:

  Tycker du är beundransvärd som fortsätter blogga trots alla påhopp du får. Fortsätt så! Kram

 • Malin skriver:

  Mysigt! 🙂 Skulle du inte kunna visa bilder på ditt rum och framförallt din garderob? Hoppas din fredag varit bra 🙂

 • Anneli skriver:

  Längesedan jag tittade in här men då hade du o pojkvännen precis skaffat lgh o fick fin hjälp av familjen o skaffa möbler etc vad har hänt med den? För pojkvännen finns ju kvar ser jag

 • Wilma skriver:

  Hej, jag följer dig på instagram och du lägger upp en del bilder från Palma på Mallorca, jag ska till Mallorca och jobba i sommar men vet inte än om det är i Palma eller Alcudia.

  Eftersom jag aldrig själv varit i Spanien tidigare så undrar jag om du skulle kunna skriva lite om hur Palma är? Vad som finns där, lite tips på ställen att gå till osv. Sen också om du vet någonting om Alcudia och vilken stad av de du gillar bäst? Tacksam för svar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *