TBT PALMA

 

Hittade dessa bilder som jag helt glömt bort ifrån Palma. Satan vad man längtar tillbaka! Galet ju!! En väldigt mysig dag i Palma var detta. Vi gick runt lite överallt och kollade i butiker, tog bilder, åt en god lunch (finns bilder på det med som jag hittade som ni får se senare) fikade på Cappucino och bara njöt av varandras sällskap. Älskar sådana dagar <3

Sa förut att jag inte skulle klaga här på bloggen om att jag vill ha sol och värme just eftersom att det pågår såååå mycket värre saker i andras liv just nu runt om i världen så jag ska bara vara glad att jag är frisk och har tak över huvudet. MEN det inte suttit fel om man kunde få se solen iallafall här i Stockholm hehe.

Idag ska jag träffa Johanna & Melina för att gå på lite visningar eftersom jag letar som en tok nu efter lägenheter. Ni glömmer väl inte att maila mig till [email protected] om ni vet någon lägenhet i centrala Stockholm som ska hyras??!!

Nej nu måste jag hoppa in i duschen. KRAM!!

 

36 reaktioner på “TBT PALMA”

 • ISA skriver:

  Palma är så jäkla underbar plats! och det kommer alltid vara hemska saker som händer i världen men jag tycker ändå man ska få göra uttalanden och önska saker utifrån sitt eget liv.. blir så himla konstigt annars. Kram!

 • Sofia skriver:

  Saknar dina blogguppdateringar

 • Bea skriver:

  Hej hopp Bianca 🙂 flöjt din blogg hur länge som helst! Sjukt inspirerande 🙂 jag och min kille har flyttat till Mallorca och bott här i två månader nu 🙂 ska faktiskt äta på din padres restaurang nästa helg, har tjatat att gå dit! Vore jäkligt kul och ta en kaffe när du kommer hit hihi för vem säger att man inte kan ”ragga upp” en kompis 😀 hare bäst kram!

 • Noomi skriver:

  Hej!

  Var kommer din tröja ifrån på bilderna? Verkar sååå mysig men är ändå så sjukt fin framför allt dina färger som jag också har 🙂

 • Madde skriver:

  Men är inte din pappa italienare, varför bor han då på en spansk ö? Och klär sig som en tonåring…med dubbelhaka.

  • morsan skriver:

   Haha va? han får väl bo var han vill och får ha hur många dubbelhakor han vill? 😛

  • Elisabeth skriver:

   Du menar att det bara är tonåringar som har jeans, jacka och T-shirt ? Vilken värld lever du i?

  • Amanda skriver:

   Ja herregud! Hur kan han ha dubbelhaka? I Spanien dessutom!!!
   Alltså, vilken knäpp och onödig kommentar…

  • Nadja skriver:

   Är du fucking störd eller vad är ditt problem!? Föreförsta angår det dig inte om vilken stad Biancas pappa vill bo i. Föreandra behöver inte pappor klä sig som gubbar som din pappa antagligen gör, och företredje sluta vara en sån fucking vidrig människa!?
   Alltså förstår verkligen inte vad det är för vidriga typer som lämnar kommentarer här på Biancas blogg. Ni är så fruktansvärt äckliga. STICK HÄRIFRÅN!!!!

  • Anna B skriver:

   *du verkar tycka att de är roligt att göra illa bianca på detta sett med dina spydiga kommentarer tid och otid!! plus att Du förväntar dig kommentarer från oss som vill bianca VÄL vilket du INTE verkar vilja!!*

  • Charlotte skriver:

   Jag tror inte Bianca bryr sig om ditt inlägg om dubbelhaka faktiskt. Hon är för klok för det. C!

  • Jessica skriver:

   Madde vännen,
   varför inte bara gå vidare till en annan blogg? Kanske borde du hålla dig sysselsatt med egen blogg eftersom du har så intressanta funderingar och åsikter?!

 • Agneta skriver:

  Hej fina Bianca.
  Härlig familj du har underbart att se er. Ha en jättefin dag:) kram.
  Till dig Madde!!!! Skäms!!!

 • emilia skriver:

  hej!! vill bara säga att jag börjat läsa din blogg för ett tag sen och älskar den 😀 dels inspo typ varje gång du visar vad du har på dig, och så härlig vardagsblogg!! kram

 • Eva skriver:

  Haha tror inte mina ögon!! De kläderna Biancas pappa har är väl för alla åldrar eller? De är fina dessutom. Jag har jeans och lite dubbelhaka och det funkar bra

 • Katarina skriver:

  Vilka underbara bilder! Ni verkar ha haft det oerhört mysigt tillsammans. Åsa är sagolikt vacker. Hoppas du hittar en lägenhet snart Bianca. Kram!

 • Annah skriver:

  Självklart får man önska sig sol o värme trots allt som händer i världen jisses!!! Dem kommer att hålla på att ta ihjäl varandra ändå, jag önskar mig oxå sol o värme!!!!!!

 • Åsa skriver:

  Skäms på dig Madde och alla andra som skriver elaka saker , passar det inte behöver man ju inte läsa bloggen . Tack Bianca för en jättefin blogg

 • Efva skriver:

  Hit klickar man in sig nu som då men ingen uppdatering. Tyckte du skrev att bloggen var ditt jobb, tänk om jag gick till jobbet ett par gånger i veckan, det hade nog blivit sparken direkt.

  • Nadja skriver:

   Med all respekt; käften 🙂

  • Malin skriver:

   Grattis Nadja. Dagens mest mogna och konstruktiva kommentar 🙂 Du är inte ett dugg bättre än Efva som faktiskt har en poäng. Mitt jobb skulle inte heller acceptera så dålig närvaro och disciplin. Kanske ska testa och säga ”käften” till min chef? Eller nej just det, jag har ju ett RIKTIGT jobb 🙂

   • Bella skriver:

    Malin , alla jobb är riktiga 😉 enda skillnaden är att du behöver slita lite mer för dina pengar. Dessutom jag inte det där var någon kritik , angående käften repliken, utan mer en uppmaning. En del människor bör helt enkelt hålla käften 🙂

  • Bella skriver:

   Nu ska vi reda ut en sak en gång för alla. En blogg är något man skriver i när man känner för det. Har man många läsare kan man tjäna pengar på den då man får chansen att göra samarbeten, ha annonser på sidan osv. MEN man bestämmer själv hur mycket tid man vill lägga på bloggen 🙂 och det är upp till oss läsare om vi vill läsa eller inte , samt upp till företagen om dem vill fortsätta satsa på bloggen. Vi kan faktiskt inte kräva någonting 🙂 även om en blogg är ett slags jobb och något man tjänar på så behöver inte det inte innebära att man vill blogga varje dag. Jag förstår inte på riktigt hur man som läsare kan bli arg på uppdateringen ? Vi ska vara glada att hon ens var kvar bloggen så som en del här betett sig mot henne.

 • Anna skriver:

  Hej, jag och en tjejkompis funderar på att åka till Palma i ungefär 5 dagar i Maj. Jag har aldrig varit där och undrar om du kunde ge oss lite tips. T.ex. i vilket område man ska bo om man vill bo centralt, men ändå ha nära till det mesta (strand/bad/shopping/fest). Skulle vara jättetacksam för svar! Kram 🙂

 • Eva skriver:

  Min man är 65 år och jag 64 år,
  Vi har bägge jeans och varför skulle vi inte det?? Och jag har dessutom dubbelhaka !!
  Och vi är från Västmanland men bor i Gästrikland !!

 • Hanna skriver:

  Kan inte du starta en youtubekanal och göra tutorials och hauls och sånt? Skulle vara sjukt kul 🙂

 • Madde skriver:

  Har aldrig påstått att Emilio inte får klä sig som han vill, men JAG tycker inte det är ok när en vuxen man runt 50 går på stan i JOGGINGBRALLER! Och när ens egna barn klär sig snyggare och mer moget än en själv kanske man ska tänka till lite…och dubbelhakan kan tränas bort, ibland behöver man höra saker för att inse det. Jag har rätt att tycka vad jag vill, och lite kritik bör man nog tåla som bloggare, världen består inte bara av ja-sägare, sorry.

  • Karin skriver:

   Du stör dig uppenbarligen, något sticker dig i ögonen. Därför skriver du de här kommentarerna, det är uppenbart att du försöker provocera. Lägg din energi på något annat och låt folk göra och vara som de vill. Du har ingen rätt att avgöra vad som är rätt eller fel, och det är inte okej att vara elak.

   • Madde skriver:

    Jag har all rätt att tycka vad jag vill och lägga min energi på vad jag vill, eller bestämmer du det? Ska jag fråga Karin om lov innan jag skriver nåt? Knappast.

    • I skriver:

     Men det är inte normalt att kritisera andras pappors klädstilar. Finns ingen poäng med det , enbart löjligt utav dig. Man kan faktiskt inte alltid säga rakt ut vad man tycker , det är inte trevligt. Det handlar om respekt och hyffs!

    • H skriver:

     Nej, men du bör kanske tänka efter före….. Det finns ingen anledning att skriva eller säga allt man tänker och tycker om andra människors utseende.

  • B skriver:

   Varför är det inte okej ? Varför kan man inte bara få klä sig som man vill? Dessutom , varför är det ok för DIG att vara otrevlig och skriva vad du vill medans han inte går ha samma frihet och kunna klä sig hur han vill?. Förstår du hur märklig du framställer dig själv, antingen är du ett internettroll eller så är du inte riktigt frisk i huvudet. Sorgligt vilket fall som helst

 • Helene skriver:

  Madde, du har tydligen ingen aning om vad det innebär att inte vara en ja-sägare.
  Att inte vara en ja-sägare betyder att man säger vad man tycker i olika diskussioner eller om man blir tillfrågad något så säger man ärligt vad man tycker MEN på ett bra sätt utan att vara ELAK.
  Det du gjorde i din kommentar var att du gick till personangrepp mot Biancas pappa och det kallar du för att inte vara en ja-sägare????
  Du ska ju verkligen tänka på vad du vräker ur dig, kan inte tänka mig att du hade tyckt om att få sådana här kommentarer om din familj eller om dig själv.

 • Charlotte skriver:

  Varför så elaka kommentarer om Biancas pappa,,,,, Madde lägg din energi på någonting annat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *