CITY LIFE

Jag om min älskling <3 

Hej på er och glad onsdag! Herregud vad dagarna går segt, är såå över denna vinter nu. Snälla kan vi inte bara spola fram till sommaren PLEASE!!!! Inte sett solen på evigheter, allt slask överallt, kalla vindarna, regnet… nää vad trevligt det hade varit om Sverige bara kunde ha sommar året runt 🙂

Det har varit jätte svårt att blogga för mig på senaste, speciellt senaste dagarna. Hittar ingen inspiration atm. Antar att jag inte är den enda, men det blir svårt att uppdatera här just då jag inte vet vad fasiken jag uppdatera om. Vet knappt vad jag skriva om liksom.

Min ekonomi tjej Eva kommer strax hem hit för att ha ett litet möt, sedan ska jag in på en hälso kontroll och kolla så allt står rätt till i min hälsa. Hjärtkontroll igår där jag fick cykla på en cykel topless framför 2 läkare haha, det var väl liiiite skumt. Men skönt att veta att hjärtat fungerar perfekt iallfall 🙂

Efter hälsa kontrollen står en dag med tjejerna på schemat. Försöker umgås så mycket som jag kan med dem nu. Det enda som får mig att må bra och få komma undan alla tankar & känslor och bara få skratta och snacka lite skit.

Puss!

 

27 reaktioner på “CITY LIFE”

 • Hanna skriver:

  Tidigare var du så nära din mamma, så synd att ni är osams – det var så trevligt att se er hänga ihop som bästa vänner <3

 • Ullis skriver:

  Viken fin bild på dig och din lille älskling!
  Denna tiden på året är jobbig, jag känner igen mig… Längtar också efter sommar, sol, ljus och värme. Ta hand om dig! Kram

 • Kerstinmaria skriver:

  Superfin bild på er två!

 • Evelina skriver:

  Jättefin bild på er. Önskar att jag också hade en sån fin hund du har. Men jag har en hund som brukar komma till mig ibland. ☺

 • Evelina skriver:

  Jättefin bild på er!

 • Malin skriver:

  Go-vovven!
  Kram på dej!
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

 • Jane skriver:

  Ni är så supersöta båda!
  Fast alla ogillar inte vädret… Jag gilla INTE sommarn, så jag tycker det är TOPPEN just nu!

  tIps! Blogga nu t.ex. Om dina 5-i-topp: väskor, skor, toppar, smycken. Vilka är favoriter? O varför? Vilka plagg har funnits längst i din garderob? Vilka köp ångrar du m.m. För din blogg är ju ändå mest en modeblogg, så jag tror alla gillar dessa inlägg! O så liten, söt vovve med på en del foton, så gläder du nog mpnga läsare!

 • Pingback: Bianca näckar?
 • Bloggbevakning skriver:

  Alltså, Bianca – du MÅSTE reda ut det här för mig!
  http://bloggbevakning.com/2016/02/03/bianca-nackar/

 • Evelina skriver:

  Hej!!! Du inspirerar ändå ska du veta!!
  Vill så gärna veta vart du köpt din vit/beiga jacka med päls som du hade på dig på din snapchat idag?
  Så tacksam för svar!!!

 • clara skriver:

  så fin 🙂

 • Magdalena Persson skriver:

  Varför ska du vara topless på en hjärtkontroll? Verkar väldigt konstigt, bara bröst har ju inget med hjärtas funktion

 • Olivia skriver:

  Så fin bild på er! Åh ska ge dig massa bloggtips – älskar din blogg

 • Ellenor skriver:

  Hej fina Bianca!
  jag förstår inte, varför måste du cykla topless? En linne över hade väl funkat också?
  Håller med, lite skumt!

 • Ellenor skriver:

  Hej fina Bianca!
  jag förstår inte, varför måste du cykla topless? En linne över hade väl funkat också?
  Håller med, lite skumt fast man får väl rycka lite på axlarna och cykla vidare…

  Kram

 • Hanna skriver:

  Om man får önska inlägg så vore det kul med ett inlägg om hur du sminkar dig till vardags/vilka produkter du använder och så. Är själv på jakt efter nytt smink fick så dålig hy av de jag köpte senast så hade varit bra att få lite tips 😀

 • Therese skriver:

  Topless lät väldigt skumt – ja! Jag har gjort många hälsokolls EKG-test på cykel och alltid haft sport-BH på mig… Det ska du inte gå med någon mer gång. Kram

 • Kristin skriver:

  Känns som att du ska vara med i Let’s Dance i år? 😉 isf lycka till!!

 • Elvira skriver:

  så fin hund! 🙂

 • Helene skriver:

  Håller med, låter lite märkligt att behöva cykla topless för att kolla ekg.
  Fin bild på dig och Dino.
  Saknar också solen och värmen men det går fort till vår och sommar nu.
  Här lyser den idag, såå härligt.
  Kram

 • K skriver:

  Jag har också cyklat för att kolla hjärtat, dock aldrig utan sport-BH. Kanske du skulle fråga chefen på stället du var på om de brukar göra så? Det låter verkligen skumt.

 • hanna skriver:

  Kan inte du lägga upp lite olika recept på nyttig mat som du äter? Gärna med avokado

  • Hanna skriver:

   Hela kommentaren kom inte med.
   Hade även varit roligt att få se ditt rum och där du har dina kläder!
   Tack för en bra blogg!!:)

 • Jeanette skriver:

  Hm, jobbar på en sådan avdelning och det där med topless känner jag inte riktigt igen?! Vilket sjukhus?

 • Birgitta S skriver:

  Tack för en bra blogg!
  Det där med att cykla top less låter konstigt??? har själv gjort samma sak men i gammal ålder dvs 40 kanske jag inte var så intressant??? så kolla vad det är för läkare du går till?
  Hälsningar Birgitta S

 • Anni skriver:

  Jag tror inte hon menar att hon cyklat utan bh. Är nog att hon inte skulle ha nån top (linne) på sig

 • H:son skriver:

  Hej! Så snygg keps,var kommer den ifrån?

  Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *