GOOD COMPANY

Pics borrowed from Linneas blogg HERE 

Godmorgon vänner! Fredag idag och jag ska inom några minuter springa till bussen för att träna! Har egentligen såååå bråttom!! Men skriver några ord här.

Såhär såg min tisdag kväll ut med massor av kompisar. Typ alla mina dagar ser mer eller mindre ut såhär nu. Ett gäng vänner med något glas vin/te som snackar om allt och inget, skrattar högt och pratar om lite djupare saker <3 Efter lite tjejsnack på Grodan så drog vi vidare till Taverna för middag, och jag tog in 4 köttbullar med sallad som kostade mig skjortan haha! Priserna på Taverna är SÅÅ överdrivna!! Galet! Men det var väldigt mysigt iallafall.

Efter middag drog vi till den andra delen av Taverna för att fortsätta dricka upp vårat glas där. Men tyvärr så spelade djn så otroligt dåligt musik så vi var tvungna att dra därifrån och avsluta kvällen på Grodan haha. Mycket mysigt var det där iallafall <3

Jag är ledsen att bloggen ligger lite på minus sidan just nu men ni får hålla ut. Jag kommer komma tillbaka fullt som vanligt 🙂 Puss <3

 

 

4 reaktioner på “GOOD COMPANY”

 • ISA skriver:

  du verkar så himla bra att göra fina/mysiga saker i vardagen! Credd till dig för det 🙂

 • Lina skriver:

  Vet inte om du tycker om att få bloggtips men eftersom du har nämnt att det är svårt att finna inspiration ibland så tänkte jag hjälpa till! Vore superkul om du gjorde en sminkvideo, outfit tips (behöver inte vara dina egna kläder), berätta mer om din familj, din pojkvän, gör en video när din kille sminkar dig eller något liknande kram 🙂

 • Rebecca skriver:

  Blir det let’s dance för dig iår?? Hoppas!! Tror du skulle vara superduktig 😀 Kram

 • C skriver:

  Blogga när du känner för det, sluta påpeka/be om ursäkt när du inte gör det. Dom som är intresserade läser, dom som vill ha nåt att irritera sig på hakar upp sig på dina ursäkter. Så skriv dina blogg inlägg utan ursäkter som om en paus aldrig hänt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *