A TYPICAL DINNER….NOT

En av kvällarna i Palma så skulle vi alla ingifta syskon + Phillipe gå till pappas restaurang och käka middag tillsammans medan pappa & Åsa jobbade. Men när vi väl kom fram till restaurangen så var det fullt. Så vi bestämde oss för att gå till en pizzeria ett kvarter bort för lite ”förrätt”…

Första pizzan (ja vi tog in 2 och delade på) blev en vanlig Margherita, ett måste för oss att ta in om vi snackar pizza. Enkelt och super gott!! Vi gillar inte när man har för mycket på nämligen.

Säg hej till världens finaste kille Anton som numera är min plastbror. Går verkligen inte att hitta något ont att säga om denna kille ifrån Västervik <3

I väntan på nästa pizza…. <3 Ser ju nästan lite sur ut haha!

Den andra pizzan var SÅÅÅÅ god!! Denna är en vit pizza (alltså utan tomatsås) men istället med tryffel, portabello, mozzarella di bufala & bresaola på. Satans vad god den var!

Efter vår ”lilla” förrätt så drog vi vidare till pappas restaurang för att fortsätta vårt ätande där. Det börjades med 2 olika förrätter även där, foccacia, några öl för att sedan ta oss in på pastan… haha!

Jag tog en ny pasta som pappa funderar på att ta in på menyn. En grymt god gräddig pasta med salsiccia i 🙂 Muuuums! Jag frågar mig själv hur jag fick i mig allt…

Gänget <3 Oliver saknas här dock men han hängde med några andra killar just denna kväll.

De andra tog pappas berömda saffrans pasta, denna gång med snäckpasta då den andra sorten tog slut. Denna pasta är en av mina all time favoriter!!

Sorry för lite suddiga bilder men bättre än inget, ellerhur 🙂

Fooooooooood <3

Hittade lite bilder som jag har kvar ifrån Palma (och jag har mer tro det eller ej haha). Jag frågar mig själv som sagt hur vi orkade med allt detta men det gjorde vi. Och vi slutade tillochmed med dessert också haha!

Glad lördag på er! Jag sov för första gången inatt på 2 veckor bra. Har haft jätte svårt att sova på senaste och legat med ångest i magen till 06.00 på morgnarna, men inatt sov jag faktiskt gott. Så otroligt otroligt skööönt!!  Känner mig som en ny människa nu när jag vaknade <3

Idag står barnvakt till min lillebror Theo på schemat och självklart Mello ikväll!! Men först ska jag försöka ta mig till gymmet och sedan åka och handla mat, Theo får välja helt fritt ikväll. Älskar att skämma bort min sötnos <3

Puss!!

8 reaktioner på “A TYPICAL DINNER….NOT”

 • Marike skriver:

  Men gud.. Var jag inte hungrig innan så är jag det definitivt nu!! Ser så sjukt gott ut 😛

 • JuliaRo skriver:

  God mat och gott sällskap då kan man mumsa och snacka hela kvällen ❤️

 • Åsa skriver:

  Älskar din jacka! Vart är den ifrån? 🙂 Kram!

 • Malin skriver:

  Skönt att ha en förälder med restaurang 🙂 jag lider själv av mycket ångest (kämpar med anorexi), se om du kan få ångestdämpande utskrivet. Jag var sjukt skeptiskt till det innan men tar det alltid innan jag ska sova så då får jag sova relativt ångestfritt iallafall! Kram

 • Eva skriver:

  Hej Bianca!
  Lite tips om London motages gärna av dig. Ska snart dit. Vilken del bor din kille i av London? Var gillar du mest att va och shoppa äta m.m. Berätta lite om dina bästa ställen. Helst då inte för dyra matställen och shopping då. Ha det så jätte bra. Du är en sån fin människa Bianca. Kram

 • Jennifer Auvinen skriver:

  Mello-premiär. Mycket gott stod på schemat. Kika in mina senaste inlägg! ♥︎♥︎

 • Frida skriver:

  Tänkte bars undra om du inte kan lägga ut recepten på maten du och dina syskon lagar som visad p snapchat?!:)

 • Petra skriver:

  Tänk inte att inläggen måste vara jättelånga eller jätteintressanta, skriv bara vad du gör och lägg till några bilder, mer gör inte andra bloggare. Lite är good enough.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *