MIXED FROM MY PHONE

 

Hej ifrån LONDON!! Såklart så har nätet här hemma hos Phillipe vara absolut katastrof så inte fått upp en enda bild… Nu helt plötsligt funkade det bättre dock men vi har bråttom (ska åka till Notting Hill strax) så får bjuda på lite blandade bilder ifrån min telefon ifrån senaste veckan istället 🙂

Har varit rätt så aktiv med kameran här iallafall så ni behöver inte oroa er att bilder ikke kommer för det gör det! Så mycket kan jag lova <3

Helt underbart att vara här i en av mina favvo städer tillsammans med min älskling. Vi har mest bara gått runt på stan och käkat hela dagarna haha, vi älskar verkligen mat båda två! Har lite nya mattips till er som ni ska få senare också 🙂

NU bär det alldeles strax av till Notting Hill där det blir brunch och kolla in stället, hört att det ska vara såå mysigt! Sitter i sängen färdig fixad och väntar på Phillipe.. tror jag är enda flickvännen i världen som alltid behöver vänta på sin Pojkvän haha!

Puss <3

6 reaktioner på “MIXED FROM MY PHONE”

 • Sarah skriver:

  Hej, kul att du tänkt ge lite mat tips! Drar snart till London. Hur är det med priser i London? Mycket dyrare än Sverige?

 • Johanna skriver:

  Åh vill också till London snart, är en så fantastiskt stad! Bara njut nu den tiden du har där!! Det bästa är att du har en vår att se fram emot. Möta våren i London är magiskt, ett helt hav av tulpaner och andra vackra blommor framför Buckingham palace fick mig på fall en påsk för några år sedan. Så fruktansvärt vackert!

 • Nicole skriver:

  Hej åker själv till London för första gången 19e april! Kan inte du göra en London guide? Lite matställen och lite ställen att upptäcka? Kanske kan tipsa om något bra prisvärt hotell? Tack för en bra blogg!

 • Nathalie' skriver:

  Hej Bianca,
  Först och främst tack för en superbra blogg. 🙂 Jag har en liten fråga, ska till Stockholm om två veckor för en liten weekend med min pojkvän och vi älskar mat haha! Känner igen mig när du skriver att det känns som om ni bara äter hela tiden, samma här, älskar att testa nya restauranger. 🙂 Nu till frågan, vilka restauranger skulle du tipsa om? 🙂 Jag ÄLSKAR allt som har med pasta att göra och min pojkvän äter gärna kött eller hamburgare. 🙂

  Ha det bra, kram
  Nathalie ’

 • Sophie skriver:

  Vi som följer dig på snap vet att du näst intill ständigt sitter mer mobilen i ansiktet. Ändå påstår du att bloggen hamnar åt sidan för att du vill spendera så mycket tid som möjligt med personerna du är med!? Släpp mobilen helt eller släng in iallafall ett blogginlägg om dagen om de nu verkligen är ditt jobb. Besviken följare som trodde mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *