BACK HOME

 

Hej på er! Tillbaka på svensk mark igen! Känns verkligen så surt om jag ska vara riktigt ärlig! Vädret är toppen, solen skiner och vintern är framme, riktigt vinterland helt enkelt! Men jag känner mig så tom utan Phillipe här nu 🙁 Det jobbiga med distansförhållande :/ Mamma är i New York nu också och bröderna är på vift så känner mig så extremt ensam bara! Blir förhoppningsvis bättre snart.

Sorry för dålig uppdatering i London men jag hade saknat Phillipe så OTROLIGT mycket & vi kommer inte ses nu på 1 månad så ville spendera varenda liten minut med min fulla uppmärksamhet för oss och inte sitta och redigera bilder, blogga och svara på mail. Hoppas ni förstår 🙂

NU är jag hemma igen efter träning imorse och sitter och smaskar på en sen lunch, tar tag i min överfyllda mailkorg och går igenom alla bilder! Har en hel del att visa er ifrån mitt kära London <3

Hörs snart. KÄRLEK!

6 reaktioner på “BACK HOME”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *