MIX MEGAPOL

Hörni ni mig på Mix Megapol idag?? 

Godkväll fina fina ni! FÖRST vill jag passa på att verkligen TACKA ER för att fina ord ni skrivit idag angående Let´s Dance!!!! Ni är bara fööööör underbara <3 Känner mig mycket mer tryggare att göra detta nu med ert stöd <3 Ni är BÄST!!

Så nyheten släpptes alltså på Mix Megapol idag där jag gästa Tony Irvings radioprogram. Kul som f*n var det att vara med och bli intervjuad, och Tony var ju jätte trevlig! Har ju liksom varit rädd för honom innan haha, men det är väl en roll han går in i när han är jury i Let´s Dance.

Iallafall, kände där och då att ”skulle vara så kul att starta en podcast”… Känner mig jätte pepp på det at the moment MEN skulle aldrig hinna med det nu under allt som händer med Let´s Dance nu, men kanske efteråt?? Hade ni tyckt att det hade varit roligt?? Om jag startade min egen podcast alltså?? Får tänka på saken lite… 🙂 Jag hade tyckt att det vore kul iallafall hehe!

NU sitter jag och chillar hemma med Benjamin & Linnea och har kollat Mello och ska fortsätta samma tema i soffan med film nu tills vi förhoppningsvis slocknar i soffan. ÄLSKAR att somna i soffor!!!

Godnatt fina ni. Ses här imorgon <3

12 reaktioner på “MIX MEGAPOL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *