LET´S DANCE 2016

 

JAG ÄR MED I LET´S DANCE 2016!!!!!!!!!

NU FÅR JAG ÄNTLIGEN BERÄTTA ATT JAG SKA VARA MED I LET´S DANCE 2016!!!!!  

Jag är SÅ spänd och detta kommer blir så JÄVLA ROLIGT!! Kan inte alls fatta att jag faktiskt har hoppat på det här galna tåget och faktiskt tackat ja till detta! Känns helt overkligt och börjar funderar vad fasiken jag gett mig in på haha! Det är ju så stööööööört mycket svårare än vad trodde!!! Om bara 3 veckor är det premiär och jag är så sjukt sjukt sjukt sjukt nervös att det är heeeelt sinnessjukt!!!

Bilden ovan beskriver mycket mycket väl hur jag känner mig inombords just nu hehe!

Så nu kanske ni förstår varför jag har varit iväg och tränat varenda dag typ senaste 2 veckor (förutom mitt break nu i helgen då jag åkte till London).

Jag har en grym partner Alex som gör sitt bästa för att lära mig allt han kan nu och ha tålamod när jag gör fel haha! Som sagt, det är extremt svårt detta. All teknik (såååå mycket teknik i varje lilla rörelse) snabbheten i danserna, kontakten med den andre partnern när man dansar, skådespeleriet…. listan är lång! Men jag ska göra mitt allra allra bästa!!!

Jag tvekade i några veckor just för att jag har sådan scenskräck och detta är så Inte jag att ge mig in i något som det här. Men faktiskt efter att ha pratat med Kenza på Social Media Gala nu i december som även var med samma år som Benjamin så övertalade hon mig TOTALT att tacka ja 🙂 Och därefter for jag direkt iväg ett sms och skrev att jag ”Jag tackar JA” och ända sedan dess så har jag varit nervös typ v a r e n d a dag!!

Jag förstår självklart att många kommer jämföra mig med Benjamin (och kanske mamma också) men jag kan inte göra mer än att vara mig själv och göra det här på mitt sätt. För är det någonting som ni vet att jag älskar så är det ju att dansa! Och känner mig lycklig över att jag just nu får ägna mig åt dansen fullt <3

Så nu hoppas jag bara att NI kommer sitta och titta på fredagarna och RÖSTA RÖSTA RÖSTA på mig <3

Aaaaaaahhhhh så nervööööööööössss!!!!!

 

42 reaktioner på “LET´S DANCE 2016”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *