MY VALENTINES DAY <3

Alla Hjärtans Dag vaknade jag upp med massor av pussar och kramar och även denna fina utsikt utanför Phillipes rum. Jag är helt såld på byggnaderna i London, så vacker stad!

Efter en snabb frukost hemma så fixade vi oss och drog oss in till stan för lite lunch och vandring i stan. Älskar att bara gå runt i London, finns så ju så mycket att se. Allt ifrån människor, byggnader, butiker, roliga matställen etc…

Phillipe hade bokad lunch/brunch på Dean Street Townhouse

Vi började med att få in ett super gott, varmt & färskt bröd med smör. Jag är en sån sucker på bröd med smör & salt att det är löjligt haha! Så jävla synd att magen alltid mår skit efter bara haha!

Phillipe beställde in eggs benedict som han var jättenöjd med, och jag beställde in en kycklingsallad, samt kalesallad & pommes vid sidan av som vi delade på.

Jag valde dock helt fel rätt på menyn, för denna salad fick 1 av 10 tyvärr!! Skulle tagit någon av frukost tallrikarna istället :/ Men servitrisen sålde in denna sallad SÅ hårt så var ju bara tvungen att följa hennes råd liksom, något jag ikke kommer att göra nästa gång haha.

Jag fick en jättefin och sexig (såklart) present från Victoria´s Secret ifrån Phillipe!! Mitt absoluta favvo märke när det kommer till underkläder <3

Efter lunchen och lite sightseeing i stan så drog vi hem för lite ombyte till middagen. All we do is EAT som ni förstår hehe…

Phillipe hade bokat bord på Balthazar . En restaurang som vi besökt tidigare i New York och som vi gillade starkt.

Grym service, god mat och härlig stämning. Ser också identiskt ut som i New York, helt sjukt identiskt faktiskt!

En liten rolig grej var att precis innan vi gick in i restaurangen så gick jag förbi THE Valentino Garavani!!! Alltså designer och founder av märket Valentino. Han ser EXAKT likadan ut i verklighet som på bild. Lika orange och kort haha.

Vi började med att beställa in 2 caprinia drinkar som har kommit att bli en av mina nya favvo drinkar, sååå god.

Vi började med 2 förrätter som vi delade på. De slank ner rätt så fort kan jag lova…!

Min snygga och underbara älskling <3

Till varmrätt blev detl lax med lins sallad för mig som var lite lite torr men laxen var super god. Phillipe tog in entrecote med pommes, grym bea och drömmiga hericoverts som jag typ åt upp helt, mycket mumsigt!

Jag hade på mig Rebeccas Stellas klänning som jag vek upp och gjorde som en topp till ett par svarta tajta jeans och höga klackar med en slickad hög tofs. Kände mig lite obekväm till en början på restaurangen då klänningen är väldigt vågad med djup och bred urringning.. Men fin kände jag mig iallafall 🙂

Avslutade kvällen med en underbart god rabarber sufflé som ska vara deras mest beställda dessert på menyn, och jag kan bara säga HERREGUUUD vad god den var <3<3 Ett MÅSTE om ni är där!!

Alla Hjärtans Dag för mig är faktiskt en viktigt dag. Inte bara för att är lyckligt lottad över att fira den med min älskling på snart 2 år <3 Utan även för att jag tycker det är bra att det är en dag då man bara sprider kärlek till varandra!

Som ni läst ovan så hade jag en underbart mysig alla hjärtans dag med Phillipe i söndags! Kunde inte önskat mig en bättre dag! Han är verkligen världsbäst min pojkvän <3 När vi kom hem överraskade han mig med varmt bad, champagne och mina favvo jordgubbar doppade i mörk choklad ifrån en butik på Regent Street som han hade sprungit iväg på morgonen och fixat till mig <3 <3 <3 <3

Jag är så kär i denna man att det är löjligt!! Och det bästa av allt är han jag är kär i någon som älskar mig PRECIS för den jag är!! Jag är inte världens lättaste att ha att göra mer ibland. Har ett hett temperament som han har fått stå ut med en del hehe. Jag vill göra allt med honom kan jag lova. Skaffa barn ihop, gifta oss, leva resten av livet ihop och bli gamla tillsammans. Kan knappt bärga mig!!!! Längtar sååå mycket tills vi får barn <3

Jag blir så överöst av kärlek ifrån honom varje dag och även det är jag otroligt tacksam för <3

Varje dag pirrar det i magen av tanken på honom och jag blir lika exalterad varje gång jag ser att han ringer mig ifrån London och vi avslutar varje kväll med att prata i timmar <3

Han är världens finaste, omtänksammaste, generösaste, roligaste, snyggaste och bara absolut BÄST <3

<3

13 reaktioner på “MY VALENTINES DAY <3”

 • Helene skriver:

  Ni är så fina ihop.

 • Marie k skriver:

  Underbart att du är så lycklig nu. Hoppas ni får ett långt och kul liv.Gäller att ta hand om varann.

 • Eva skriver:

  Jisses vilken underbar resa du haft där.
  Lyckliga du!
  Ni är så fina ihop.
  Får man vara så ofin och fråga vad han pluggar där i London?

 • Julia skriver:

  Haha jo det är nog helt vanligt att även vi andra dödliga äter frukost, lunch, middag + några mellanmål. Så antagligen äter vi också HEEELA tiden 😀

 • AnnaG skriver:

  Vilken fantastisk dag! Härligt!
  En liten fråga, sedan några dagar har jag inte kunnat komma in på Pernillas blogg, är det bara jag eller fler som har samma problem?!

 • E skriver:

  Så fina ni är tillsammans!
  Vilket område bor Philippe i i London? Är så avis på dig att du har en pojkvän som bor där och får se så mycket av staden. London är också min absoluta favoritstad och är helt såld på den vackra staden.

 • Sofia skriver:

  JAAA!! SÅ kul att du ska vara med i Lets Dance!!! Det har vi väntat på, du kommer glänsa 🙂

 • Lina skriver:

  Du verkar vara en sån himla härlig person bianca! Och er kärlek verkar ju vara alldeles underbar

 • Caroline skriver:

  Vilken drömdag! Det ser ju heeelt fantastiskt ut! Kram! 🙂

 • Birgitta S skriver:

  Vilken härlig dag och ni är så fina ihop. Förstår att du blev missnöjd med kycklingsalladen den såg till och med på bilden oaptitlig ut? London har som matstad verkligen blivit bättre de senaste 10-15 åren men ibland dyker man på bottennapp även på bra ställen tyvärr.
  Ser fram emot att se dig i Let´s Dance!

 • hanna k skriver:

  Jag brukar inte kommentera utseende men jag måste ändå bara få säga att du är utan tvekan den vackraste människa jag någonsin sett. Jag känner dig såklart inte men har förstått att du kan ha dåligt självförtroende till och från. Ha inte det, för utöver ditt helt fantastiska utseende så verkar du dessutom vara en person som är väldigt trevlig och inte minst talangfull. Kör så det ryker säger jag. Din kille verkar också vara en trevlig prick. Anar att ni kommer få ett härligt liv tillsammans. All lycka till dig framöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *