GRAMMYS RED CARPET FAVORITES

Mina favoriter ifrån Grammy Awards 2016 röda mattan

Är ni som mig och ääääälskar att kolla bilder ifrån röda mattan efter ett stort event i amerika?? Grammy Awards var ju för någon vecka sedan och jag satt som klistrad vid mobilen dagen efter för att kolla vad alla hade på sig, deras frisyrer, sminket, smycken… etc. Och här ovan har ni mina favvosar ifrån årets musik gala.

Jag Älskade Selena Gomes hår och sminkning här och därav fick hon mest bilder hehe. Ciaras sminkning och frisyr var också on point! Kommer definitiv kopiera dessa looks!

Gillar ni dessa inlägg, let me know 🙂 Alltid kul att höra vad ni gillar! Kanske tröttsamt på att bara läsa vad jag gör om dagarna liksom haha.

Puss <3

5 reaktioner på “GRAMMYS RED CARPET FAVORITES”

 • Helena skriver:

  Kan du inte ha en frågestund snart? 🙂

 • Becca skriver:

  Håller med dig om att du kanske kan blanda lite mer 🙂 Men just nu vill i alla fall jag läsa om din resa i Let’s dance, älskar det programmet och det är så roligt att du ska vara med! så ett stort lycka till, kommer hålla tummarna för dig.
  Lyssnade när du och Alex blev intervjuade av Tony, och håller med honom att ni två kommer helt klart kommer vara det snyggaste dansparet 🙂
  Kram

 • Johanna skriver:

  Hej fina Bianca!!

  Älskar din blogg och följer dig även på snapchat och där har jag sätt att du lagar himla mycket nyttig mat som ser super gott ut. Jag har också jättemycket problem med magen så försöker undvika allt som får mig att må dåligt. Men skulle vara väldigt uppskattat om du kunde blogga om olika enkla nyttiga maträtter :)!!

  kram på dig och blev så taggad på Let’s dance när du ska vara med!!!

 • Sanna skriver:

  Yes please! Såna här inlägg är roliga, vore även jäkligt nice med alla dina matrecept du lagar & nyttiga saker du har för dig också! Behöver inspooooo

 • Louise skriver:

  Ja absolut vill jag se fler sådana inlägg! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *