SNAPCHAT @BIANCAINGROSSO1

Snaps straight form my Snapchat story 🙂 

Fan va ni är goa här i kommentarsfältet <3 Såå mycket fina kommentarer om Let´s Dance, poddavsnitt där jag har gästat och bara allmän pepp just nu! Älskar när vi kan sprida glädje istället för hat 🙂

Sett att ni är några som följer mig på Snapchat dagligen där jag lägger upp väldigt ofta tycker jag själv. Mycket selfies (haha) och där visar jag även typ allt jag äter vilket verkar uppskattas. Ni printscreenar varenda bild med mat på haha, och det är typ 100 printscreens också haha, älskart <3 Så varför inte ge er kvällens middags recept.

Jag har ju sedan någon månad tillbaka ändrat min kost lite och kör mest på hälsosamma och lite mer nyttiga recept nu för tiden, och min mage har aldrig mått bättre kan jag lova! Blir inte trött längre på samma sätt, får inga magsmärtor efter måltiderna och är mindre svullen än vanligt. Dessutom har jag gått och blivit en mästerkock inom det hälsosamma köket haha! Seriöst nu alltså, mina frukostar/middagar är gudomliga om jag får säga det själv! Saknar inte ens pasta, ris, potatis, bröd, såser etc längre! Galet för att vara jag, pasta älskare nummer 1 liksom.

Receptet ovan gjorde jag nyss och DAMN var gott det var! Det kommer HÄR:

INGREDIENSER: 

Broccoli – haricoverts – bladspenat – vitlök – kokosolja – chiliflakes – soja – sockerärtor – fetaost

GÖR SÅHÄR: 

1. Stek en handfull med  broccoli & haricoverts i kokosolja, chiliflakes & vitlök ( jag har ca 3 mindre klyftor, ja jag älskar vitlök)

2. När det fått steka lite häller jag i en handfull bladspenat & lite soja (soja använder jag för sältan istället för salt)

3. Låt detta få steka lite tills det fått den knaprigheten du önskar och rör om. Ta sedan bort stekpannan ifrån plattan och häll i sockerärtor och fetaost (sockerärtorna ger lite lite sötma till rätten & fetaosten ger sälta samt lite mättnad till rätten)

4. Sen mina vänner är det bara att äta och njuta! Du behöver alltså inge olivolja, salt eller peppar, protein eller kolhydrater till detta för att du ska bli mätt och belåten 🙂

Och om ni undrar hur kokolsolja, chiliflakes & min soja som jag använder ser ut så ser ni det ovan 🙂 Ni hittar det i er lokala matbutik.

Mycket Iphone bilder & collage här på seanser tiden men men. Bättre kvalité kommer 🙂

Nu ska jag sätta mig och kolla på senaste avsnittet av Keeping Up With The Kardashians i soffan med en stel och smärtsam rygg :/ Vi körde tango idag och SHIT va ont man får efter haha!

Puss <3

14 reaktioner på “SNAPCHAT @BIANCAINGROSSO1”

 • Lovisa skriver:

  Hej!
  Mitt namn är Lovisa Briggert, jag är 16 år och bort i surfstaden Varberg. Om du vill läsa en väl uppdaterad blogg som bland annat har blivit utnämnd till veckans blogg tidigare år och rekommenderad av Nellie Berntsson ska du kika in min blogg som består av tips, intervjuer och allt däremellan!

  MIN BLOGG: http://nouw.com/lovisabriggert

  Kraam 🙂

  (ber om ursäkt ifall du inte gillar denna typ av kommentarer)

 • Martina skriver:

  Måste ju börja med att skriva att jag älskar din blogg 🙂 Jag undrar vad du tränar och hur ofta? har du något bra tips på någon träningsform? 🙂

 • Hanna skriver:

  Skönt att det går snabbare här nu, och tror du kommer va grym i lets dance! Men hoppas du förbereder dig på att få en massa negativ kritik också, från alla håll och kanter, ta inte åt dig för mycket, sök stöd hos dina nära och kära, så kan det nog bli riktigt bra!

  • Matilda skriver:

   Hej Hanna,
   Jag tycker dina ord till Bianca är både omtänksamma och kloka. Ett positivt inslag när det vanligtvis är åt andra hållet.
   Matilda

 • Elinor skriver:

  Så himla kul med Let’s dance 🙂 Du kommer va grym!! Och så jäkla roligt att du börjat blogga mera, älskar att det dom senaste dagarna varit nya blogginlägg typ hela tiden! You go girl 🙂

 • Hanna skriver:

  Haha jag är en av alla som printar dina matbilder. alltså wow, allt ser så gott ut!!

  Ska definitivt testa detta recept också 🙂

 • Lisa skriver:

  du får gärna lägga upp fler recept! det uppskattas jätte mycket, så tack! vill tillägga, det är kul med lite iphone bilder också!! blir personligt och kul att se på :))

 • Nellie skriver:

  Åh lyssnade på dig i Ofiltrerat och du var så jävla bra!! Har alltid gillat dig och du öppnade upp mina ögon för många saker! Har aldrig varit den som dömer (är 15 år så kan vara det också) men nu så har jag verkligen blivit en ny människa- till det bättre. Kände igen mig så mycket i det här med terapi och vi är nog ganska lika! Lycka till i Lets dance! Kram<3

 • Agnes skriver:

  Hej

  Jag tror att du kommer vara jätteduktig på att dansa. Jag är en av dem som följer dig på Snapchat. Det är så kul att se hur din vardag ser ut. Hoppas att de går bra med dansen och nervositeten;)

 • Josefine skriver:

  Vad kul med lets Dance!! 🙂 och provade precis detta recept, mums!

 • S skriver:

  Gör gärna fler inlägg med nyttiga recept! Uppskattas verkligen <3

  • Anna skriver:

   Håller med – uppskattar verkligen nyttiga recept, speciellt eftersom du verkar vara en riktig ”foodie” person precis som jag själv, och vill äta nyttigt men samtidigt gott och mättande.

   Lycka till med dansandet!

   Varm kram
   Anna

 • Jennifer skriver:

  Åh vackra du Bianca, kör gärnet nu! Jag tror att du kommer lyckas skitbra i Let’s dance!

 • Ser så gott ut! Vill du ha mer inspiration och recept så kika in på min blogg – swedishfoodmafia.fineday.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *