BEHIND THE SCENES

Photos from today

God eftermiddag! Jag har varit igång 24/7 utan några pausen typ sen i tisdags så inte haft en enda ledig tid till bloggen. Vi har spelat in en massa till programmet och tränar som satan nu, verkligen SVIN KUL men bloggen tar ju lite stryk!! Därför får ni hålla ut med mobil bilder lite 🙂

Idag är en lång dag med träning ifrån 10.00-18.00. Självklart har vi lite pauser och det är inte så jobbigt rent kroppsmässigt men huvudet blir ju segt efter all information som man ska ta in under en lång dag.

Nu ska jag snart slänga bort datorn och fortsätta träna träna träna!! Jag har sådant träningsvärk att det är gaalet men då betyder ju det att jag kör hårt iallafall vilket är ett plus haha!

Nej, nu måste jag gå! Pusspuss <3

9 reaktioner på “BEHIND THE SCENES”

 • Lisa skriver:

  Hej Bianca! Tänkte fråga vad det är för utbildning som din pojkvän läser och vad skolan heter?
  Tack för en bra blogg 🙂

 • ISA skriver:

  ni lär ju bli jääääkligt vältränade av det där programmet iaf! hah heja på :))

 • Jennifer skriver:

  Läser din blogg dagligen och tycker den är grym! En bra blandning av vad man vill läsa. Och du verkar vara en väldigt fin och naturlig person inombords + att du har ett drömutseende. Lycka till i Let´s dance jag kommer rösta på dig.

 • Kerstinmaria skriver:

  Äter ni paprikastrimlor till den hårda träningen? Men för heliga Farao!

 • Ra skriver:

  Såg en bild på dig med en beige T-shirt på snap. Vart är den ifrån? Länk?

  Mvh 🙂

 • Chris skriver:

  Härlig tid i ditt liv!! Fyll på med mycket energi/kcal så kroppen orkar men allt sånt vet du nog!

 • Sofia skriver:

  För att huvudet ska vara på topp samt för att du ska klara av att prestera krävs nog en mer rejäl lunch för den hårda träningen åtminstone??! Hihi! Men det vet du säkert om redan. En ”engångs” händelse förhoppningsvis 😉 Jag kommer heja på dig!!! Du kommer stråla!!

 • Emma skriver:

  så inspirerande är du!! Och vilka snygga kläder från na-kd jag såg på din snap. Hur är badräkten i storleken? tightare och mindre än vanligt eller ganska normal? Tacksam för svar!! Kraam!

 • Maja skriver:

  Hej finaste du!
  Tänkte bara skriva och fråga och hålla mina tummar…
  Jag tar studenten nu i juni och ser självklart fram emot detta.. Men- jag kan inte hitta en klänning!! Har letat på nelly en del för att jag gillar prisklassen där men därför tänkte kag kolla med dig om du har tid- kanske hitta några förslag på studentklänningar!
  Är 120% säker på att det är fler i min sits som nog också skulle vara väldigt tacksamma över detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *