SO HAPPY

Försökte göra en kick där i slutet men kamera ville inte riktigt få med det.. :/ haha! 

Alltså jag kan inte med ord beskriva hur ROLIGT detta är!! Längesen jag mådde såhär bra!! Vaknar varje dag med ett stort leende på läpparna för att jag vet att jag ska till danslokalen och bara dansa hela dagarna!!! SÅ JÄVLA GLAD att jag tackade jag till detta!! Nästan skäms för hur lycklig jag är just nu!!! Och alla härliga mänskor jag hänger med här varje dag!! Isabel Adrian är min nya favvo person haha, så otroligt jäkla skön!!

Igår kom Benjamin förbi för att egentligen bara hämta nycklar men det slutade med att han stannade ett bra tag och hängde med oss här ett tag 🙂 Kul att visa lite för honom också!

Vi har fått reda på nu vilken våran 1:a dans är och vilken låt vi har och det kommer bli SÅ FETT!!!! Jag måste bara sätta koreografin nu så jag kan den till 100% för då kommer det bli GRYMT!! Dessutom har jag världens bästa dans partner Alex som kör stenhårt med mig varje dag typ 7 timmar om dagarna, och som gör dem GRYMMASTE koreograferna!!

Ni glömmer väl inte att följa mig på Snapchat där jag lägger ut en hel del videos härifrån. Mest på mig och Isabel haha men vi har så jädrans roligt ihop! @biancaingrosso1 heter jag där <3

Nej nu måste jag stänga ner datorn och in i bubblan och fortsätta daaansa <3

Puss!!! Längtar så mycket tills ni får se våran dans!!

14 reaktioner på “SO HAPPY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *