MY FAVORITES AT THE OSCARS RED CARPET

My favorites from the red carpet at the Oscars and the after party with Vanity Fair 

  Och här kör vi igen med ”Biancas favoriter” ifrån Hollywoods röda mattor haha! Såg att ni gillade det förut så fortsätter med det 🙂

Oscars galan var ju förra veckan och självklart kollade jag runt på nätet efteråt för att kolla in alla klänningar osv. Mycket imponerad måste jag säga, fast dock mest på efterfesten som Vanity Fair höll. Känns som att alla gick all in för temat ”sexigt” där vilket jag tokälskade!!

Min favvo på röda mattan för självaste Oscars galan var ju självklaaaart Alicia Vikander!! Vilket gudomligt vacker kvinna!!! Hon verkligen strålade. Och extra roligt att hon gick och tog hem en Oscar också!! Min mormor har faktiskt varit med i en film som har varit nominerad till en Oscar men det vann inte tyvärr.

Anyway… Mina favoriter, för det var faktiskt 2 stycke på Vanity Fair festen som fick mig att tappa hakan, och det var Taylor Swift & Jessica Alba! Så jääkla läckra outfits!! Älskar Taylors sexiga och vågade klänning med djup urringning & hög slits, dessutom gillade jag att hon körde på enkla och gulliga accessoarer till.

Jessica Alba körde på en lite mer bohemisk chic look som passade henne utmärkt! Älskade det svarta bältet i midjan och det stora guldiga halsbandet tillsammans med den höga slitsen. Både sexigt, elegant & kvinnligt på samma gång, me like <3

NU ska jag faktiskt hoppa in i en dusch sen sova. Jag har varit sjuk senaste 2 dagarna så inte kunnat träna någonting och med premiär om endast 5 dagar så måste jag verkligen tillbaka till träningen imorgon! Ska träna 08.30-22.00 imorgon så en lång lång dag 🙂 KUL!!

Puss <3

4 reaktioner på “MY FAVORITES AT THE OSCARS RED CARPET”

 • Peter skriver:

  Hej! Vilken film och morbror är det?

 • VL skriver:

  Ät rejält så kommer det gå kanon.

 • Filippa skriver:

  Hej! Såg på din Snapchat mystory att du hade träningskläder från Aim’n. Det var ett par gråa träningstights och en grå sport-bh i samma gråa mönster. Skulle vara jättesnällt om du kunde säga vilken storlek du har på tightsen! Vill verkligen ha ett par sådana men är så osäker på storleken, och nu när jag såg att du har ett par så blev jag så glad:) Tacksam för svar!
  Kram

 • ISA skriver:

  Åh vad många fina det fanns! jag gillade den svarta med spets-liknande saken längst ner, modigt att köra svart på gala 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *