HAIR TALK

 

My new extensions HairTalk 

Okej JAG VET att jag sa för någon månad sedan att jag ALDRIG skulle sätta i extensions i mitt hår…. och sen i fredags så satte jag i det haha!! MEN till mitt försvar så är detta endast nu under Let´s Dance perioden. Vi kommer ha massa halvhåruppsättningar och eftersom jag har mycket tunnare hår än vad det ser ut så tänkte jag sätta i lite extra hår för att det ska se lite fylligare ut liksom i dessa frisyrer.

Jag valde att köra med HairTalk som ska vara det absolut bästa på marknaden då den inte sliter alls lika mycket på håret som andra extensions gör då man tejpar fast dessa på håret och allt är av bästa kvalité.

Det ser otroligt naturligt ut och känns knappt förutom om man tar fingrarna genom håret såklart!

Som alltid så fixade jag mitt hår på min favvo salong  Serentiy Stockholm (hemsida HÄR) på Riddargatan 10, så mitt i centrala Stockholm. Idag hjälpa Linda mig att sätta i dessa och det är hon som nu framöver kommer ta hand om mitt hår 🙂

Ni kan boka eran tid hos dem HÄR 

Btw, såg att Expressen skrivit om det också som dagens nyhet HAHA, vem fan bryr sig liksom!?!

3 reaktioner på “HAIR TALK”

  • Filippa skriver:

    Hej! Såg på din Snapchat mystory att du hade träningskläder från Aim’n. Det var ett par gråa träningstights och en grå sport-bh i samma gråa mönster. Skulle vara jättesnällt om du kunde säga vilken storlek du har på tightsen! Vill verkligen ha ett par sådana men är så osäker på storleken, och nu när jag såg att du har ett par så blev jag så glad:) Tacksam för svar!
    Kram

  • Maja skriver:

    Hej fina du. Jag skriver nu ”åt” min kompis. Eller ja hon vet inte att jag skriver men till vad jag ville säga. Vet att hon följer din blogg och diggare den som fan! Den har hjälpt henne få tänka på annat än sin sjukdom ett flertal gånger samt dina youtube videos. Hon är fortfarande sjuk i anorexia men har nu börjat blogga inge. Så jag tycker verkligen du borde kolla in hennes blogg. Kanske ge henne en länk. Men iaf titta in henens blogg. Jag tror att hennes blogg har mycket att ge andra, både till friska och sjuka. För det hon skriver är bra! Samt alla hennes idéer hon har berätta om för mig. Hennes mål
    med bloggen är att få andra att förstå hur det är att leva med denna hemska sjukdom. Bloggen heter iaf http://nouw.com/jenniferagerberg (http://nouw.com/jenniferagerberg/hon-ville-se-mig-dod-23829125)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *