WEDNESDAY 

   
 
Godmorgon vänner! Vilket fint väder denna onsdag bjuder på, det tackar man för 🙂 

Sitter just nu i en taxi för att ta mig till studion där vi ska repa på golvet med kameror idag. Är riktigt nervös inför fredag måste jag säga!! 

Vet inte riktigt hur jag ska klara denna sjukt svåra och snabba dans med så höga klackar…!!! Men kommer göra mitt allra bästa 🙂 

Tänkte mest bara hoppa in och önska er en underbar morgon så hörs vi här under dagen. 

Ni är bäst, puss ❤️ 

3 reaktioner på “WEDNESDAY ”

 • jennifer skriver:

  du är jätte duktig bianca! ville bara säga det, ta åt dig. du är skit duktig på dansgolvet! stor KRAM /www.nouw.com/jcortes

 • ISA skriver:

  men duuu, det kommer gå så bra! med tanke på hur mycket bra ord du fick efter förra veckan så är du nog en dans-talang. (såg inte själv men alla verkade ju positiva)

 • Klara skriver:

  Hej Bianca! Du är en otroligt stor inspiration för mig och du verkar så glad och positiv hela tiden och du verkar vara en otroligt fin person!! Jag följer dig på snap och läser bloggen dagligen och ser hur du ofta lägger upp bilder på mat, mackor sallader osv. Och detta ser så otroligt gott ut och det ser så rent och fräscht ut! Så jag tänkte bara höra med dig om du kanske kunde skriva lite vad du äter, hur din kost ser ut eller lägga ut recept osv för det ser som sagt alltid så gott ut:)

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *