I N S P O

Some inspo 🙂 

Godenmörgen!! Vaknade upp som brun som bajskorv igen haha, samma visa varje torsdag 🙂 Tackar återigen Stockholmbeauty för min spraytan inför varje fredag <3 Helt sjukt att man kan känna sig SÅ mycket fräschare med lite brunt klet i ansiktet/kroppen haha.

Satt igårkväll och kollade igenom WeHeartIt/Tumblr etc… och blev så inspirerad av alla dessa bilder. Jag har ju aldrig på mig något annat än träningskläder nu för tiden men dessa bilder fick mig verkligen att vilja klä upp mig lite mer till vardags haha. Får passa på helt enkelt när jag ska till Göteborg på lördag med ett gäng bloggare 🙂

Nu sitter jag hemma och äter min gröt och sedan bär till av till stan för lite ärenden och därefter direkt till träningslokalen och träna häcken av mig inför imorgon!! SÅ TAGGAD!!

Puss <3

1 reaktion på “I N S P O”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *