ARE YOU WITH ME?!?!

ntervju med Expressen. Mycket om mina nerver, kvällens dans men även om mina tidigare ätstörningar och hur det påverkas här under Let´s Dance perioden. Inte jag som tog upp ämnet men men. Som tur är kan jag säga att det är helt över med min ätstörning och mitt självförtroende har växt extremt mycket tack vare Let´s Dance. Inte på det sättet att jag gått ner i vikt utan att jag är självsäker på vem jag är och att jag duger PRECIS som jag är. Ska aldrig straffa mig själv igen för att duga åt någon annans ideal 🙂  

Torrrepet som det kallas när man tränar första gången i studion och testat lite olika kameravinklar som passar numret. Ska bli SÅ kul att visa er vår fartfyllda dans ikväll 🙂 

Foto : Olle Sporrong

En glad Bianca utanför studion som njöt av solen och vårvärmen 🙂 Jackan är Benjamins och är ifrån J.Lindeberg om ni undrar. 

GODMORGON FREDAG!!! Som förra veckan är jag och Alex SÅ TAGGADE inför kvällen!! Är dock lite lite trött efter denna veckas hårda träning så jag behöver en hel del vatten & kaffe idag för att orka med hela dagen 🙂 Det är nämligen extremt varmt och snålt med luft inne i studion väl när livesändningen drar igång så man behöver fylla på med vatten för att inte bli yr där inne.

Som vi alla vet så är det någon som åker ut ikväll och jag verkligen HOPPAS HOPPAS HOPPAS att ni är med oss och hjälper oss vidare till nästa vecka! Jag har sååå mycket mer att visa med min danspartner Alex! Vi går ut som nummer 5 ikväll, och om ni känner att ni gillar vårt nummer och vill se oss dansa vidare till nästa vecka så ringer ni och röstar på oss på 099-414-05 eller smsa BIANCA till 72400 🙂

Det här är verkligen det roligaste jag har gjort i hela mitt liv och jag vill verkligen vara kvar så länge som möjligt för att testa på mer danser, visa mer vad vi har att ge och växa mer som människa 🙂

Men det är NI där hemma som bestämmer och VARJE röst räknas <3

NU KÖR VI <3

10 reaktioner på “ARE YOU WITH ME?!?!”

 • Anna skriver:

  Modigt av dig att våga berätta om ätstörningen. Lycka till ikväll, ser fram emot att se er dans 🙂

 • Petra skriver:

  Lycka till ikväll. Håller tummarna för er✊ och givetvis ringa och rösta. Kram

 • Jas skriver:

  Hej! Tycker du är grym, och hejar på dig i lets dance! Jag har dock reagerat och funderat på samma sak ang. din tidigare ätstörning, exempelvis la du upp en middagsbild på snapchat vilket var ett fröknäcke… Sen har du skippat alla sötsaker etc och käkar inga kolhydrater (vilket i sig inte är ett konstigt/dumt val) – men i förhållande till det man ser att du äter samt med tanke på hur mycket du tränar nu så har jag undrat! Har precis själv kommit ur en ätstörning, och känner precis som du – aldrig plåga sig själv för någon annan! Men jag hoppas du tar hand om dig! Kram!

 • Helena skriver:

  Stort lycka till idag, Bianca!! Ska sitta hemma i soffan och heja på dig och Alex 😀 Er dans lär bli super!!

 • Junitjej skriver:

  Jag hoppas verkligen att det går bra för dig ikväll!

 • Lena Palmenius skriver:

  Var kan man köpa de snygga träningskläderna du visade på instagram?

 • Kajsa skriver:

  Jag hejar på dig.. Always

  Så damn jädra vacker är du <3

  kram

 • Eva skriver:

  Hej vackra du

 • Julia skriver:

  Så himla grym & fin ! Inspiration!!

 • Tina skriver:

  Hej!! Du är så himla grym i let’s dance! Hejar på dig!!
  Måste bara få fråga, din beiga tröja du har på bild, märke, inköpt?? Så himla snygg färg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *