MORE PICS

Loved my white beautiful dress I had <3 

Godmorgon vänner! Solen skiner ute idag, härligt! Hade lite mer bilder att visa ifrån fredagens live sändning där man såg min underbart vackra vita klänning, hur vacker var den inte?! Såg nästan ut som jag skulle gifta mig tillsammans med Jessica haha <3 Jag försökte hitta bättre bilder som pressen tog på nätet men hittar inte en enda bild.. :/

Och jag ber om ursäkt för mina tungbilder hela tiden haha, det är nog bara något jag gör när jag inte orkar för nervös framför kameran hehe, my bad!

Tack för ert stöd btw i kommentarsfältet 🙂 Ni är helt underbara som stöd!! Och TACK än en gång för att ni röstade vidare mig <3 Jag har såååå mycket mer att ge och nästa vecka ska vi verkligen bjuda på en show…!!

8 reaktioner på “MORE PICS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *