Dags för ny It Girls utmaning – Sök nu!

Äntligen är det dags för den tredje utmaningen i It Girls! Utmaningen handlar om att så kreativt som möjligt berätta vad du gör för att ge dig själv energi. När jag känner mig nere eller när jag helt enkelt vill fylla mig med mer energi finns det tre saker jag älskar att göra:

1. Äta god mat som är en otrolig njutning för mig.

2. Lyssna på min favoritmusik som gör mig glad.

3. Umgås med folk som ger mig inspiration.

Nu är det dags för er att fylla er It Girls blogg med inspiration om vad ni gör för att boosta er själva! Den som vinner blir en av fem deltagare i webbtv-serien It Girls som spelas in i vår. Huuuur kul?

Och vinnaren av serien blir min bloggkollega på Modette och får lyxen att åka till New York Fashion week tillsammans med FUN Light.

För att vara med i tävlingen måste du starta en blogg på It girls. Klicka här!

 ALLT om veckans utmaning hittar ni – HÄR!

Lycka till!!

6 reaktioner på “Dags för ny It Girls utmaning – Sök nu!”

 • Lina skriver:

  Inte för att jag ska tävla men jag ville bara skriva att sån tröja du har på dig nu är ju typ det skönaste som finns! 😀 Jag fullkomligt lever i stora sweatshirts & hoodies nuförtiden. Enkelt och snyggt. Ha en underbar dag! 😀

 • Karin B skriver:

  Vilken kul tävling!

 • Petra skriver:

  Det är så synd att du uppdaterar din blogg så sällan. Hur svårt kan det vara att skriva en rad och mobilblogga? Jag börjar tröttna på att gå in o inte hitta något nytt. Den här uppdateringen om it-girls är ju reklam. Kom igen nu 🙂

 • Therese skriver:

  Vad roligt med en tävling, men hur gör man om man redan driven en blogg på en annan webbadress, går det inte att vara med då? Jag vill gärna vara med och tävla för en resa till NY med dig vore så roligt!!

  Tacksam för svar!!

  Mysig outfit btw! KRAM

 • Klara Lideström skriver:

  Rolig tävling! Hoppas många söker 🙂

 • Gardny skriver:

  Oj vilken onödig kommentar Petra!
  Jag tror Bianca bloggar så ofta hon hinner och har lust. Om du läser hennes blogg så ser du kanske att hon har ganska fullt upp. Det tar mer tid än vad man tror att blogga 🙂
  Itgirls är en bloggportal som tillhör Modette, så det är ingen reklam, hon är med och ska hitta en vinnare som dom håller i! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *