MIXED FROM MY WEEKS

För ca 2 veckor sedan spelade jag in en podcast med fina Anna Hegestrand för Expressen som finns ute NU 🙂 Den heter Livshjulet om ni är sugna på att lyssna. Vi pratar lite om Let´s Dance, självkänsla, kärlek etc…

I helgen så väckte mamma oss barn & Linnea med en riktig härlig frulle till lunch (vi vaknade jävligt sent den dagen så det blev som lunch haha) Hon hade tillochmed bakat egna scones OCH våfflor, MUMS!!

Bilder ifrån gårdagens torr rep i lokalen vi ska vara på imorgon och testade lite kamera vinklar och pratade med pressen 🙂 Ni vet väl att alla intervjuer vi gör som blir filmade finns varje vecka på Aftonbladet & Expressen.

Förr förra helgen så drog jag till Göteborg med ett härlig gäng bloggare som ni ska få se bilder på mycket snart 🙂 Här är jag på tåget påväg ner med underbara Daniel Redgert som styrde upp det hela.

En middag jag åt för några dagar sedan som mamsen lagade till mig. Stekt kyckling med ärtor, tomater, sallad & en svin god yougurt dressing.

Nu förtiden kan jag tydligen inte gå ner längs gatorna, utan jag dansar ner haha. Nej men ärligt talat så skulle Linnea ta lite fina bilder på mig MEN som vanligt så var jag inte på humör för att se ”snygg” ut så jag fjantade mig istället hehe.

För ett tag sedan bjöd Tv4 in oss alla till en sponsor middag där alla sponsorer för Let´s Dance fick avnjuta en god middag med alla oss dansare, producenter och en hel drös som jobbar med programmet. Kvällens öppnade med ett grymt dansnummer av alla grymma proffsdansare.

Jag hade underbara Tobias som min bordsherre

Lite kött och potatismos till varmrätt, jag slickade tallriken tokren haha!

Hängde med min Toni! Tänk att han endast är 17 år gammal men SÅ säker på vem han är som människa, pratar aldrig illa om någon, faller inte för grupptryck och har världens skönaste humor! Känns lite som min brorsa faktiskt hehe <3

Kändes lite weird att sitta på dansgolvet där alla nerver brukat ta plats och få bara njuta av en skön kväll med god mat och härligt sällskap.

Jag och Tobias tog lite fler selfies haha

Vi tog härliga foton i en Photo Booth som fanns på plats med massa accessoarer till så man kunde klä ut sig! BÄSTA iden på fest!!

Blev en hel drös bilder haha!

 

Som förra tallriken så slickade jag även upp denna tallrik. Jag har blivit en riktigt socker tjej på senaste tiden. Har alltid riktig craving på desserter nuförtiden!!

Vi hade tillochmed en av Tv4s programledare som vår lilla egna programledare under kvällen. 

 

Såhär ser jag ut efter några glas vin haha…

Bästa Elisa & Richard underhöll oss med vacker musik <3

Igår mötte jag upp min storebror och hans kompisar (som känns som mina syskon dem med) på Piatti för en mysig middag.

Jag tog en köttbit medan resten tog pasta. Jag ångrade mitt val ganska snabbt kan jag lova haha!

Däremot fick jag smaka av Johannas pasta, om ni känner mig vet ni att jag ALLTID ska smaka av andra när dem äter. Vet inte varför men alla andras mat ser alltid mycket godare ut haha!

Och självklart avslutade vi kvällen med lite pannacotta och gino som dessert. Efter kvällen åkte jag hem proppmätt och däckade i soffan med mamma framför SexAndTheCity.

Så här har ni lite bilder ifrån mina senaste 2 veckor. Det har varit mycket mat, träning och umgåtts med mina nära och kära. Jag börjar må lite bättre nu, fortfarande inte på topp såklart men jag börjar närma mig mitt glada jag igen. Det är skönt med Let´s Dance så jag får fokusera på något annat liksom 🙂

Och sen hjälper ni mig otroligt mycket med ert stöd här, ni är som ni vet bara helt bäst och underbara <3

Nu ska jag stänga ner datorn, hoppa in i en dusch och ta mig till veckans sista träning inför morgondagens livesändning.

PUSS <3

 

7 reaktioner på “MIXED FROM MY WEEKS”

 • Julia skriver:

  Hej Bianca

  Först skulle jag bara vilja skriva att du verka vara en sjukt positiv person med massa skön energi.
  Jag följer dig på snapchat och undrar då vad låten du mimar till heter.?
  Kram från mig!

 • Malin skriver:

  Jättefina bilder!! 🙂 och snygg outfit på ”fjantbilderna”!!

  • Malin skriver:

   Fortsättningen av min kommentar kom inte med 🙁 men jag frågade var byxorna är köpta,om man får fråga? och att du inspirerar jättemycket <3

 • Mem skriver:

  Jag kan inte se dig/er direkt i morgon, det får bli på Play senare. Men, som sagt, jag säger det igen: låt inte chansen att leva ut på golvet och i strålkastarljuset gå dig förbi. Det är lätt att vara destruktiv mot sig själv, men det leder inte framåt. Och Du har livet framför dig – och mycket mycket kärlek, både här och nu och i framtiden. Go for it! Låt ingen hindra dig.

 • Mia skriver:

  Hej Bianca håller tummen hårt att du vinner Let´s dance kollar varje vecka du är så bra och duktig bilden med den vita pälsen så sjukt snygg pälsjacka skulle vilja ha en sån själv , den är ur snygg vart hittar man sen sån antar att den är köpt i Stockholm?? eller är det från nån annan stad?? kram Bianca spark i baken för att du vinner Let´s dance

 • Ella skriver:

  Hejsan! Hade du kunnat gör ett inlägg om kläderna du har på dig på de där ”fjantbilderna” ? Sjukt snygga! 🙂
  Kram

 • Karolina skriver:

  Hej Bianca!

  Tänkte kolla med dig var dina solglasögon är köpta på dina bilder tagna av Linnea?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *