<3

  
Hallå i stugan! Jag ber så mycket om ursäkt för min dåliga frånvaro här! Dessa 4 dagar har varit rent ut sagt kaotiska…! Har haft det heeeeelt fullt upp!! Men jag har massor av bilder att visa er! 

Är i träningslokalen nu och både filmar in och tränar stenhårt så så fort jag får några minuter över så ska jag blogga lite 🙂 

Puss på er älskade ni <3 

6 reaktioner på “<3”

 • Anna K skriver:

  Ta det lugnt, jag väntar så gärna. Får ju se dig varje fredag nu. Oj vad vi hejar på dig här hemma i Solna! Hela familjen, min man, jag och våra söner tycker att du är bäst och är så charmig i intervjuerna. Heja, heja dig!

 • V skriver:

  Du får lyxa till det med god mat mellan pauserna. Kram på dig.

 • Greta skriver:

  Tänk på att uppdatera oftare annnars kommer folk att tröttna på bloggen. Det behöver nu inte vara långa inlägg 🙂

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Jag känner Alexander Hermansson som var med i Let´s Dance förra året. Och Tobbe Trollkarl. Jag har lunchat med honom. Och så var jag på danskurs med Tony Erving två gånger. Jag tror jag såg dig vid Östermalmstorg tunnelbanastation i junuari ( och du mig). Jag kan ha mints fel. Det var på väg från cafét Fresco där jag var bredvid Mimmi Sandén, Frida Sandén, Ludvig Lundström, Maria Alin och Aliki Tubulekas tror jag. Jag var på Let´s dance genrep för någon eller några veckor sedan. Jag tror vi hälsade också men jag är inte säker. Jag har röstat på dig i Let´s Dance sedan flera veckor tillbaka. Ca 5 eller kanske 4 eller tre gånger varje vecka. Jag känner väl Axel Scholtzé som jag vet spelat teater med din storebror Benjamin Wahlgren. Nils Karlsson Pyssling t.ex. Göta Lejon ca 2003.

  /
  FL
  Mitt hela namn ser du i epostadressen.

 • Helena skriver:

  Läste intervjun med dig i Expressen o vill bara säga att jag blir så imponerad o berörd! Starkt av dig att vara så öppen!!!! Tänk va skönt för andra unga tjejer att läsa detta! Dom är inte ensamma! Det är ok att må dåligt! Vilken grym tjej du är!!!!! Kram

 • EvaB skriver:

  ”Nej men, jag tycker alla har skött det ganska bra. Alla får göra det på sitt sätt, men jag tycker kanske inte det är rätt sätt att fiska röster på. Jag tycker det är dansen som det ska vara fokus på.”

  Kasta inte skit när du sitter i glashus.
  Varför drar du din familj till studion gång efter annan? Om det nu är dansen det ska vara fokus på – så gör det själv då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *