WEDNESDAY 

   
    
   
Jag trodde detta inlägg publicerades imorse men gick in nu och såg att jag glömt trycka på publicera….. Typiskt haha! 

Lite såhär har min dag sett ut 🙂 började morgonen tidigt med torr rep i lokalen för att testa på dansen med kameror… Gick sådär! Den här samban är så svår att jag nästan vill ge upp. Allt känns bara fult när jag gör det och det är faktiskt första gången jag verkligen känner att inget sitter. Men vi har tränat stenhårt idag och Alex är jätte på mig med alla små detaljer nu så förhoppningsvis så sätter vi detta på fredag 🙂 

Tog en paus mellan all träning och mötte upp Benjamin på Fresco för en lunch i solen, behövdes kan jag säga. En liten paus ifrån denna cirkus är alltid bra för att samla kraft 🙂 

Nu ska jag möta upp mamma & Theo för lite middag, ryktades om burgare på Phils Burger…. Jag hoppas!!!!! Så sugen på fettig mat nu. Har levt på sallad nu i 3 månader och känner för att göra ner mig nu i ”riktigt mat” haha! 

PUSS <3 

6 reaktioner på “WEDNESDAY ”

 • Julia skriver:

  Varför lever du på sallad när du tränar så otroligt mycket? Viktigt att du får tillräckligt med kolhydrater så du orkar dansa.

 • Jasmin skriver:

  Undrar exakt som ovanstående…… Varför käka sallad i 3 månader.

 • F Lenngren skriver:

  Kul, det varkar att repa inför Let´s Dance. Fresco ligger tror jag vid Östermalmstorg.

  /
  FL
  Mitt hela namn ser du i epostadressen

 • Alma skriver:

  Hoppas att din double cheesburger var god, annars får jag dåligt samvete att du frågade vad vi åt haha 🙂

 • Diana skriver:

  haha du är så söt, så fina bilder.

 • Pelle skriver:

  Precis, du måste äta ”riktig mat” hela tiden nu när du tränar så mycket, annars kommer du aldrig orka hela vägen till finalen, och det är ju där du ska/kommer hamna. Så, ät ordentligt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *