@FOODBYFAMIGLIA 

  
Godmorgon!! Vaknade lite senare imorse än planerat, men skönt att få sova ut lite. Pratade med Phillipe i telefonen till sent inatt så blev även senare läggtid än planerat. Saknar min älskling så mycket att jag SPRICKER <3 

Min frukost nyss faktiskt bestod av detta ovan. Havregrynsgröt m äppelmos, kanel & mjölk samt avokado & keso macka på ett majs&bovetekex med lite basilika & rostade sesamfrön på. Så satans smarrigt och håller dig stadig under hela dagen 🙂 

Btw så måste ni ju in på Instagram och följa mitt mat konto @foodbyfamiglia Där lägger jag upp egna maträtter, pasta recept ifrån mina bröder & lite restaurang tips. Så ni kan förvänta er mycket smaskiga matbilder helt enkelt :)) mums!! 

Nu ska jag ta och hoppa in i en dusch sen dra mig till veckans sista träning. PUSS!! 

3 reaktioner på “@FOODBYFAMIGLIA ”

  • Evelina skriver:

    Smarrig frukost! Brukar också äta havregrynsgröt med äpplemos och kanel på och havredryck istället för mjölk. Majskexen är mina favoriter 🙂

  • Karin Spada skriver:

    Åhh, jag älskar äppelmos tycker typ man kan äta det som det är haha 🙂

  • Carina Dahlén skriver:

    Hejsan, kör hårt girl, snyggaste, bästa dansaren i årets omgång. Du är lika väl värd vinst som lillebror. Och rent ut sagt försök sk..a i alla skriverier,försök gå in i din bubbla och kör på. Håller alla tummar och tår och vad som går. Kunde jag så skulle jag ge dig en kram, men du får en virituellt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *