EMOTIONAL NIGHT

Världens härligaste gäng direkt efter vi dansant våra grupp danser! Herregud vad roligt vi hade när vi dansade i grupp Team Schlager!! Och att min älskade bästa Richard åkte ut…. helt otroligt! Jag kommer sakna han och Maria så otroligt mycket 🙁

Min fina fina gudmor Sanna kom med mamma för att se mig på genrepet. Så kul att träffa henne igen tillsammans med underbara Anna , Jessica och min lillebror och alla hans 25klass kompisar 🙂

Hahaha asså Maria när hon satt i sminkstolen och fick håret fixat! Jag skrattade sååå mycket åt detta! Men hon blev riktigt vacker tillslut när håret sattes på plats lite hehe.

En liten selfie måste man alltid ta på fredagar när man blir fixad av proffs haha! Denna bjöd jag på till min Instagram också, ni följer väl mig där @biancaingrosso heter jag där <3

Underbara Lil-Babs som sjöng till Richard hängde en del i våran loge och vilken utstrålning och härlig energi den kvinnan har! Som hon säger själv så är hon ”queen of fucking everything” haha. Nej men det stod så på hennes väska och jag älskar ju tjejer/kvinnor med självsäkerhet och hon är definitivt en förebild när det gäller självkänsla, att tro på sig själv och sitt starka band till hennes familj. Powerwoman helt enkelt <3

Lite bilder ifrån min Snapchat där jag uppdaterar så ofta och mycket jag kan. Jag själv är ett stort snapchat fan såå följer ni inte mig där tycker jag att ni ska göra det, @biancaingrosso1 heter jag där. 

Jag, grymma Martin Stenmark som sjöng sin fina låt till våran dans och bästa Alex innan vi skulle gå på scen.

Sen var det dags för oss att ta oss ut på dansgolvet och leverera den samba vi tränat så håååårt på under veckan! Jag tyckte det gick bra trots den svåra koreografi jag fick, trots den svåra teknik som en samba har och all press jag själv hade på mig. Vi gjorde lite små fel vilket kanske syntes men jag gjorde mitt bästa för att bara försöka följa Alex så bra som möjligt. Vet faktiskt inte om det var jag eller Alex som gjorde ett litet fel steg haha.

Fick höga poäng av juryn men fick lite kritik för att jag gjorde lite för mycket grimaser, själv kände jag att jag mest log och hade svin kul där ute men det kanske tog ifrån samba känslan som dem ville ha. Jag och Alex tränar inte så mycket på just utstrålning för att han tror på mig att jag ska leverera den själv på fredagarna vilket jag tycker att det kommer av sig självt när man har roligt och känner känslan i dansen. Så det som Ann menade att vi hade lagt fokus på fel saker och missat att träna tekniken hårdare och hade jobbat mest på utstrålningen var väl lite missuppfattat. Vi hade tränat stenhårt på tekniken och mindre på utstrålning, bara det att jag kanske blev lite övertaggad där ute hehe.

Min vackra kusin Isabella som endast är 1 år äldre än mig var på plats med sina underbara gravida mage! Längtar så mycket tills jag får ännu en familjemedlem att gosa med <3

Bild ifrån våran Team Schlager dans tagen av Jessica. Som sagt, jag ÄLSKADE att dansa det numret och jag älskar alla dansare som jag dansade med! BÄSTA teamet <3 Så roligt också att få koreografers dansen tillsammans!!

Absolut världens bästa och härligaste Daniel & Nassim! Sådan energi som dessa utstrålar överallt, vart dem än går <3

Ja hörni! Igår blev en känslosam kväll, minst sagt. Jag stod på trappan tillsammans med underbara Richard och var så nervös att jag höll på att brista ut helt i gråt där uppe i live sändning. Gjorde allt vad kunde för att hålla tillbaka mina tårar kan jag lova. TYVÄRR så åkte fina Richard ut och det var också mycket därför jag grät. Jag kommer sakna honom och Maria så otroligt mycket! Man får verkligen vänner för livet i detta program och det är lika jobbigt varje vecka när någon man står nära åker ut 🙁

Om ni sett min intervju med Aftonbladet Tv igår så såg ni nog hur ledsen jag var, både över att stå på trappan och vara nära att åka ut men också över att Richard då fick lämna oss. Många känslor som släpptes och då kommer tårarna för mig.

Tur nog så hade vi röster tillräckligt att få dansa vidare till nästa vecka. Är så tacksam att jag har folk där ute som röstar och tror på mig. Det betyder verkligen allt för mig <3 Det här betyder verkligen så sjukt mycket för mig att få vara en del av detta och dansa varje fredag där på dansgolvet. Har ju aldrig haft såhär roligt i hela mitt liv förut. Så TACK till er <3 Jag uppskattar varenda av er ska ni veta <3

Och även fast det är tufft ibland med all press, alla utmaningar, nervösitet, självkänsla & självförtroende som ibland kan svaja i en cirkus som denna.. så är allt så värt det efter den kicken man får där på fredagar. Bästa känslan <3

Jag kände att jag så bra ifrån mig som jag kunde men ibland räcker det inte till helt enkelt. Bara att skaka av tårarna nu och ta nya tag och träna ännu hårdare till nästa vecka. Då får vi en dans jag verkligen gillar och då JÄKLAR (förlåt mitt fula ordval) ska jag leverera så bra jag bara kan!!

PUSS PÅ ER <3

 

18 reaktioner på “EMOTIONAL NIGHT”

 • helen skriver:

  Heja dig Bianca 😉
  Jag tycker redan du är bäst 😉
  Tyvärr röstar ju inte folket bara på hur man dansar………….
  Men fortsätt bara vara den du är så kommer allt gå bra 😉
  För mig är du redan vinnaren.
  Många stora kramar från Boden <3

 • Marie skriver:

  Bianca !! Du är alltid grym oavsett vad !!

  Ge järnet nu inför fredagen, heja heja på dig !!

  Varma kramar t dig

 • Helena skriver:

  Du var GRYM igår, Bianca! Du förtjänade inte alls att stå på trappan, men jag gissar på att det bara kommer att stärka dig så att du dansar ännu bättre nästa vecka!
  Kram och lycka till, jag hoppas verkligen att jag får se dig i final <3

 • Anna skriver:

  Bianca du var helt otroligt bra igår! Det såg ut som att du hade jättekul och det gör så man själv i soffan börjar dansa. Du är bäst och jag tycker det är synd att svenska folket inte kan rösta. Längtar tills nästa fredag kram <3

 • marie skriver:

  Du är jätteduktig. Måste vara frustrerande att en deltagare vecka efter vecka slår ut duktiga dansare, även om han inte kan dansa själv, allt pga folk röstar på vem de gillar. Fortsätter dock att rösta på dig. Du är bäst.

 • Ebba skriver:

  Du var fantastisk igår både du och Alex! Fortsätt som du gör så går du hela vägen!! Du är BÄST och juryns kritik igår var bara pinsam, antar att de vill skapa spänning i tävlingen!! GO GIRL

 • F Lenngren skriver:

  Kul att det är kul att vara med i Let’s Dance.

  /
  FL
  Mitt hela namn ser du i epostadressen.

 • Malin skriver:

  Du var supergrym! 🙂 Förstår inte alls kritiken du fick.

 • Mia skriver:

  Bianca du är så duktig ……fortsätt som dig själv …fina du….stort Lycka Till

 • Linda skriver:

  Jag tyckte du dansade bästa dansen hittills igår! Ni utstrålade massor av dansglädje, och jag blev så imponerad över den svåra koegrafin som ni bara satte! Wow! Är glad att ni är kvar.

 • JUNITJEJ skriver:

  Inte ska du vara ledsen! Det är bara en tävling.

  Du är grymt duktig! Lita på dig själv!

 • Malin skriver:

  Du levererar varje fredag Bianca, så grym! 🙂 håller tummar och tår för du går till final. Heja! 🙂

 • Marita skriver:

  Du var och är BÄST Bianca och förtjänade definitivt inte och stå på någon trappa

 • Olivia skriver:

  Alltså Bianca, bry dig INTE om att du fick stå på trappan. Du är bäst av dem alla och helt ärligt tror jag folk lite ”glömmer bort” att rösta på dig för att du är en sådan självklar vinnare. Tror verkligen att du kommer vinna allt och varje gång du dansar får jag gåshud. Du är så fruktansvärt duktig!!!

 • Mia skriver:

  Du vackra själ, din ödmjukhet är enastående i denna extrema situation.

 • Emi skriver:

  Bra att du gick vidare!

  Du glömde dina blogg läsare och det kan hända att
  de glömde att rösta på dig;);) men det gick bra den här gången,
  lycka till nästa vecka.
  Det är orättvist att Thomas är kvar..och Rickard åkte ut:(

 • Johanna skriver:

  HEJA HEJA DIG!! Du är GRYM!! Härlig inställning har du oxå, fortsätt så, älskar att se dig dansa! Kram!!

 • Malin skriver:

  Heja heja..! Du är bäst!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *