MOCCO BRUNCH 


Jag mötte upp Benjamin & Linnea tidigare för ”lite” brunch på Mocco. Har inte käkat där på ett bra tag och vi var sugna på att testa påt igen. 

Alltid gott med brunch, även om det kanske inte var väääärldens godaste brunch så var det ändå smaskigt med lite olika smågöttigheter, en brunch blir aldrig fel liksom. Hamburgare var dock as god 🙂 Kan dock varmt rekommendera Mocco, det har många goda sallader, bakelser, varma rätter, mackor & mycket mer 🙂 Dessutom är det väldigt mysigt att sitta där. 

Efter det gick vi lite på stan och kollade butiker och nu sitter vi på Fresco och dricker kaffe. Ska snart bestämma oss vart vi ska äta middag… Blir antingen hemma eller på UnPoco… Återstår att se 🙂 

Puss <3 

5 reaktioner på “MOCCO BRUNCH ”

 • Maria skriver:

  Var har du köpt blusen/skjortan som du har på sig? Ser snygg ut!

 • Hanna skriver:

  Hej Bianca, blev kär i din gråa jacka som du la upp på snapshat vart kommer den ifrån. Kram

 • Märta skriver:

  Så fint ni dansande i fredags (som vanligt)! Hejar och röstar på dig, du är så duktig och ser verkligen proffsig ut, och man ser verkligen hur roligt du tycker det är! Kramar och lycka till på fredag!

 • Linnea skriver:

  Jag ska snart till Stockholm och hade så gärna velat ha tips och rekommendationer av dig. Kan inte du göra ett sådant inlägg? Om Stockholm! Restauranger, café, att göra, vart man ska shoppa osv 😀

  Kram kram

 • Evelina skriver:

  Jag blir så inspirerad av dina outfits. Var har du köpt den blus du har på dig här? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *