KIM K 


Asså jag är seriöst kär i Kim Kardadhians outfits och looks nu för tiden!!! Finns det någon som kan rocka så efter en förlossning mer än hon…?

Vill bara slänga allt i min garderob och köpa nytt haha!! Men det kommer ikke hända, får börja städa min garderob FÖRST så jag till en början först kanske hittar mina kläder haha. 

Sitter just nu och käkar lunch ensam hemma och ska strax till dansträningen. Denna vecka ska vi träna hårdare än någonsin!! Vill verkligen inte stå på trappan igen 🙁 

PUSS! 

2 reaktioner på “KIM K ”

  • Agneta skriver:

    Jag tänker såhär: programledarna läser upp dom som skall fortsätta nästa vecka ”utan inbördes ordning”, ni kan ju lika gärna ligga tvåa-trea som näst sist. Det är egentligen synd att svenska folket inte får information om hur många ”poäng” som vi delat ut till resp par. Jag röstar i alla fall på dej.

  • Pernilla skriver:

    Alltså jag måste bara skriva detta, du är så jävla snygg så det är helt otroligt! Det finns inte en enda bild där du inte blir bra *Avundsjuk* 😉 Och så dansar du som en gudinna! 🙂 Du verkar vara en sån jäkla skön tjej, jordnära och helt dig själv till 100%-härligt! 🙂 Hoppas du har en skön söndag och jag håller tummarna att du tar hem hela skiten i Let´s dance!!! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *