EAST

Igår efter en dag på stan med Benjamin så tröttnade vi på varandras sällskap (skämt åt sido) och ville föröka gruppen lite till middagstid. Då ringde vi våran ”låtsas” syskon Melina & Jacob som vi verkligen känner är typ som våra syskon. Melina har vi ju känt nu i över 10 år och hon är bästa kompis till våran storebror Oliver vilket gör henne till våran bästa kompis också hehe 🙂 Älskar att vi alla är så nära varandras kompisar i vår familj <3 

Jacob har även han på senare åren kommit att ha blivit extremt bra vän med Benjamin och jag ääääälskar honom då han är utan tvekan världens snällaste & finaste människa!! 

Kan verkligen varmt rekommendera East, riktigt god mat tycker jag iallafall! Lite lite dyrt men det är det värt då maten är bra, stämningen är alltid på topp & servicen är trevlig. Ett utmärkt ställe för en dejt, ett gäng vänner eller en födelsedag 🙂 

NU är det hårdträning i studion som gäller!

Puss!! 

10 reaktioner på “EAST”

 • Linnéa skriver:

  Har du gjort fransförlängning eller vilken mascara använder du? Tycker det är så enkelt att det ser klumpigt ut med mascara men dina ser alltid så ”separerade” ut! Hur lyckas du få dom så? 🙂

  Tack för en bra blogg!

 • Margot Emile skriver:

  Jag tycker att east’s julbord är magiskt gott och då blir det prisvärt. Annars kan jag tycka att det är lite för pricey!

 • Fia skriver:

  Hej! När kommer din pojkvän och tittar när du dansar?

 • Amanda skriver:

  Skulle hemskt gärna vilja se en video där du sminkar dig samt se vilka produkter du använder 🙂 stor kram

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja att du hälsade till Axel Scholtzé från mig. För det är så att vi känner varandra. Vi gick i samma klass i Sollentuna Musikklasser i fyran. Jag vet att din bror Benjamin Wahlgren har spelat teater med honom. Nils Karlsson Pyssling. Göra Lejon ca 2003 eller 2004. Vi tyckte alltid det var kul att prata teater.

  Hälsningar
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen. Eller jag kan lika gärna skriva: Jag som söte in till Tv- myra i rollen som Oscar- (eller vad han nu hette) han som kladdade med lera i ett rum. Alltid när det står F Lenngren så säger jag bara att det är jag. Din bror kanske vill hälsa till han från mig. Vi skulle egentligen säkert redan ha hälsat på varandra för några år sedan men det har inte blivit av. (Jag har blont hår.) och jag vet att du har sjungit i Lattjo Lajban också.
  Jag har också skrivit en kommentar till Monday Concepts inlägg på svanks fittness (Frida Sandén) de är så svåra att få tag på nu men om du läser kommentaren så har i alla fall någon gjort det. Jag har fått kontakt med Monday Concept förut. Här är en länk till kommentaren. Deras inlägg finns där. Och om man går ner till kommentarer så finns min kommentar där.: http://svenskfitness.com/blog/2016/03/28/guest-corner-monday-concept/

 • Gabriella skriver:

  Åh älskar east!!

 • MARTINA skriver:

  Hej! Din blåa T-shirt blus(?) är såååå fin! Vart är den ifrån?
  Kram

 • Ellinor skriver:

  Jättesynd att du aldrig bloggar längre 🙁 saknar dina i inlägg! Du är så inspirerande och har så fin stil! Kram!

 • Elvira skriver:

  Asså jag måste få veta vart din jeansjacka är ifrån??? (du har den inte på dig på dem här bilderna) har sett flera bilder på instagram där du har på dig den och den är så snygg!!!!

 • Natalie skriver:

  Kämpa på! Du är grym,jag hejar på dig!! Vad heter kostymbyxorna från nakd? Hittar inte samma modell riktigt. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *