SNAPCHAT HAUL

 

 

GOOOOOODMORGON!! Haha hetsig, men idag är jag på super humör!! Varför undrar ni då kanske…? Jo det är så att min älskling Phillipe kommer hit idag <3 Och han ska även kolla på morgondagens live program!!! Så mysigt att få spendera min helg med honom, men liiiite nervöst att dansa framför honom haha. Jag ska ju dansa en väldigt sexig och passionerad rumba imorgon med en annan kille liksom haha <3

Började dagen med ett samarbete med Na-kd.com där jag visade upp mina senaste favoriter hos dem och även gav er en rabatt kod som gäller i 24h från och med nu. Men då måste ni gå in på min Snapchat @biancaingrosso1 för att få se vad rabattkoden heter och lite av vad jag har plockat ihop.

Så kul att göra samarbeten med företag man verkligen gillar. Na-kd.com är en av mina favvo hemsidor när det gäller kläder så lite extra roligt att få samarbete med dem nu och även ge er lite rabattkoder 🙂

Nu har jag precis käkat frukost med mamma och ska strax ta mig till träningslokalen. Puss!

8 reaktioner på “SNAPCHAT HAUL”

 • Malin skriver:

  Så mycket snyggt!!
  Hejar imorrn!!

 • Irene skriver:

  Wow bruden vi har nästan samma färger men inte din kropp!

 • Eva skriver:

  Lycka till imorgon

 • Hedvig skriver:

  Gah, så mycket snyggt! Älskar den röda klänningen

 • F Lenngren skriver:

  Kul att du har haft en bra dag. Jag kommer att komma dit till Let’s Dance och titta imorgon live. Jag kommer sitta på sektionen till vänster om scenen/dansgolvet. Jag har blont hår.

  /F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • F Lenngren skriver:

  Jag vill bara skriva att jag röstade på Molly Sandéns låt i Melodifestivalen 14 gånger i finalen. Jag vet inte vart jag ska skriva det men det är alltid kul om någon läser det. Jag var där och såg genrepet på Finalen live också på Friends arena. Jag tror jag såg Mimmi och Frida Sandén också som var backstagteam för Molly Sandéns låt. Jag såg Mimmi Sandén jättetydligt med kikare tror jag fast jag satt 72 meter bort. Och hon såg mig. Jag tycker att den låten borde ha vunnit. Jag försökte rösta några gånger till med sms och hjärtrösta men det gick inte.

  /
  F Lenngren
  Mitt hela namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • Andrea skriver:

  Kan du snälla skriva vilken foundation och ögonskugga du använder i din vanliga sminkning? Du kan svara här, spelar ingen roll. SÅÅÅÅÅ tacksam för svar då jag äääälskar din daglig sminkning och hud

 • Lizette skriver:

  Såg dig i nyhetsmorgon och blev inspirerad. Jag brinner för att en sund hälsa utan pekpinnar. Kika gärna in för att ta del av inspirations och tips. Du kommer inte bli besviken. http://lizettehult.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *