MATFÖRGIFTNING 


Hej fina ni! Först och främst måste jag tacka för att ni röstade vidare mig i fredags till kvartsfinal!!! Ni är bäst men det vet ni redan <3 

Ni som följer mig på Snapchat vet att jag har gått och blivit matförgiftad :/ Efter live sändningen i fredags så drog jag med familjen till Taverna för en sen middag. Det blev lite olika pizzor som vi delade på och en av dem var deras tryffel pizza. Ca 5h senare var min mage kaos & illamående på max. Fick inte mycket sömn den natten och spydde morgonen efter. Märkte då att jag blivit matförgiftad. 

Var tvungen att ställa in min tränings tid på lördag morgon för att inte spy ner Alex. 

Alla andra fick en släng ont i magen men inte alls på samma nivå som jag fick (buhu, why me haha). 

Jag mådde helt okej lördag eftermiddag och kväll och kunde njuta av Phillipes fina överasskning som bestod av en natt på underbara Grand Hotel med massage och middag. 

Söndagen kände jag mig också frisk och hade en fantastiskt dag med familjen (ni ska få se bilder ifrån allt senare) och var ledig ifrån träningen då Alex jobbade. 

Imorse skulle jag upp tidigt för att träna men vad händer då, jo allt kommer tillbaka. Illamåendet, spyan, knytnävarna i magen och allt annat härligt som kommer därtill… Ni kanske förstår vad jag menar. 

Så var tvungen stt ställa in morgonens träning också 🙁 så har inte hunnit träna alls hittills denna vecka och så fort jah rör på mig så vill spyan komma upp :/ 

Ja ni hör, inte det bästa under en intensiv Lets Dance period. 

Jag återkommer mer snart! Puss 

20 reaktioner på “MATFÖRGIFTNING ”

 • Helena skriver:

  Vilken fin bild på dig och Phillipe! Hoppas ni haft en mysig helg tillsammans 🙂

 • sofi skriver:

  Vart är din bomberjacka ifrån?????? Kram

 • Lena skriver:

  Men fy vad jobbigt, hoppas du är bättre nu !

 • F Lenngren skriver:

  Hej! Nu kommer en jättekonstig kommentar. När du skriver ca 5 timmar efter det, då tänker jag att tänk om man kan se in i framtiden. Om du skriver ca, bara det med ca, då borde det kunna vara kanske typ imorgon kl 2 på dagen. Jag vet att det låter jättekonstigt men jag fick någon sådan tanke i mig när jag läste kommentaren. Du behöver inte tänka på det i min kommentar. Jag bara säger vad jag tänkte i mig. Du behöver inte tänka på det.

  /
  F Lenngren
  Mitt hela namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Här kommer en sak jag säger. Axel Scholtzé gick i min klass när jag gick i fyran i Sollentuna Musikklasser. Vi pratade mycket teater. Han var ju med i Nils Karlsson Pyssling med Benjamin Walgren ca 2003/2004. Jag tänkte att det här meddelandet borde vara relevant för dig. För jag skriver lite om Axel Scholtzé som du kanske inte visste. Våran klass gjorde en musikal som hette Regnbågen så vi har spelat teater tillsammans. Jag kan också säga att Tv Myra i Lattjo Lajban hette så för det låter lite som eller rimmar lite på Tv4. Det handlar ju om det. Jag säger det för jag känner producenten Marie och ljudteknikern på Nordisk Film Tv. Hon har sagt det till mig. Jag vet att du har varit med i Lattjo Lajban. Det att Tv Myra heter så för att det låter rimmar lite på Tv4- saken, det kanske inte har sagts på tv så mycket men det är ett faktum.

  /
  F Lenngren. Hela mitt namn ser du i epostadressen som jag brukar skriva.

 • Annika skriver:

  Är det Benjamin som smyger i bakgrunden (och håller i en blomma)? Tänkte bara, eftersom du tidigare skrivit att han gärna vill smyga in på dina foton på ett roligt sätt 🙂 Om det inte är Benjamin eller någon annan ni känner så verkar personen lite creepy haha.

 • Emma skriver:

  Hej Bianca!

  Vill börja med att säga att du är så vacker och så perfekt klädstil i min smak.

  Men sen undrar jag hur vet du att det inte var magsjuka det handlade om? Enligt mig ska man ta föregivet att spya handlar om magsjuka och hålla sig inne tills 2 dygn efter man blivit frisk för att smitta andra. Något annat är egoistiskt. Att tro att det är matförgiftning och att det i själva verket är magsjuka. Man kan ju aldrig vara säker så då är det ju himla dumt att chansa!! Magsjuka smittar ju sååå lätt.

  Jag själv lider av emetofobi. Så jag dör hellre än att spy typ. Hade alla bara håller sig inne om de spydde o två dygn efter så hade inte magsjuka cirkulerat runt hela tiden. Och sånna med den fobin som mig samt människor med cancer osv som kan dö om de åker på något sånt kan vara lite mer lugna om folk slutar vara så egoistiska!!

 • Charlotta Drott skriver:

  Hoppas du hinner träna ändå, ser fram emot fredag och skall rösta en massa på dig 🙂

 • Natalie skriver:

  Usch vad tråkigt! Jag blev också matförgiftad då jag åt en pizza med chevre från taverna förra våren och har inte gått tillbaka dit sen dess… :/

 • Felicia skriver:

  Jobbigt! Krya på dig!

  Men håller med ovanstående kommentar, jag lider av samma fobi nämligen. Är man matförgiftad mår man dåligt några timmar sedan är det över – magsjuka håller i sig flera dygn.

 • Emelie Walles skriver:

  Stackare! Hoppas det blir bättre snart. Fin bild. Kram

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  För några veckor sedan hade du skrev att man kunde delta i en tävling, skriva en blogg. Jag har ingen blogg sådär, men du kan om du vill titta på min Facebooksida. Där lägger jag ut som en liten blogg om de senaste veckorna. Du ser/förstår hela mitt namn i epostadressen. Det är så jag heter på Facebook. Jag skriver här under det jag skriver på Facebook- sidan. Där jag försöker göra en blogg. Men på Facebook-sidan lade jag ut två bilder också. De föreställde hur det såg ut utanför Let’s Dance. Foto. Två gånger:

  En söndag för några veckor sedan var jag på Danskurs med Tony Irving på Mälarsalen. Det var i slowfox.

  En söndag mer nyligen var jag på Danskurs med honom igen. Det var om Vals och tango.
  En lördag för några veckor sedan var jag på Casino Cosmopol på danskurs med honom en gång till. Det var i salsa.

  En torsdag för några veckor sedan var jag på riktig inspelning av Let’s Dance Junior. Som visas i Tv4 play, Tv-sändning.
  Veckan efter var jag på inspelning igen av Let’s Dance Junior.

  I fredags var jag och satt i publiken till Let’s Dance tv- sändning. Började klockan åtta. Men var där en/två timmar innan. Det slutade ca 23:00.

  Slut på bloggtexten.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen som jag brukar skriva.

 • Sofia skriver:

  Hoppas att det är bättre nu!

 • Joanna skriver:

  Hej! Jag säger bara ta hand om dig. Tråkigt med matförgiftning eller magsjuka eller var det nu var. Hoppas du får ny energi till din dans-träning och att du efter lets dance kan njuta lite av sommar och sol ☀️Du är duktig <3

 • Emelie Walles skriver:

  Du är så bra i Let´s dance! Kör hårt. Kram

 • JUNITJEJ skriver:

  Usch och fy för matförgiftning!! Hoppas det går bra ändå på Let´s Dance!

  Vilken snygg ryggsäck! Var har du köpt den?

 • Liston skriver:

  6cl. Fernet branca så är du helt frisk efter 6timmar

 • Felicia skriver:

  Hej.
  Hoppas du mår bättre. Jag tror du kan ha celiaki, alltså gluten intolerans. Du bör ta ett blodprov då för att se om det kan stämma att du har detta eller ej. MVH Felicia.
  Krya på dig!

 • Julia skriver:

  Är det inte lite taskigt att lägga ut en restaurang som ”skyldig”? Känns nästan som det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *