MORNING

My breakfast this morning, yum! 

Godmorgon! Först och främst FÖRLÅT för min dåliga frånvaro. Jag har antingen legat jätte sjuk eller tränat stenhårt. Det positiva är att jag har en massa bilder ifrån helgen att visa er när Phillipe var här <3 Men det får vi ta tag i imorgon 🙂 Nu har jag precis ätit klart min frukost som var ovan, mycket gott och fräscht. Det är alltså Onakafil med blåbär, banan, hallon, kanel & honung, sedan ska jag packa väskan och hoppa in i en taxi till live sändnings lokalen och göra första kamera repet.

Lite nervösare ikväll än vanliga fall. Vi har ju inte haft så mycket träne tid denna vecka och det är 2 mycket svåra danser men jag håller alla tummar jag kan att det ska gå bra ändå och jag kommer iNTE ge upp!! Vi alla som har varit med nu har gått igenom olika svårigheter som gjort att vissa veckor känts jobbigare än andra och nu fick jag känna på det, men som sagt bara att ställa sig upp och göra det bästa av situationen.

Så otroligt roligt som jag har haft under dessa 3 månader som nu gått, jag har lärt mig så OTROLIGT mycket nytt både om dans, media, tv men också väldigt mycket om mig själv som person. Jag klarar av mycket mer än vad jag trodde och det är jag mycket mycket stolt över 🙂

Nu är det bara 2 veckor kvar till finalen och jag HOPPAS verkligen att vi går vidare hela vägen för vi har 2 nummer (1 i semifinal & 1 i finalen) som vi VEEEEERKLIGEN ser fram emot att göra och där ni troligtvis kommer få se 2 helt nya sidor av mig! Herregud vad roligt det vore alltså, men som sagt vad som helst kan hända och skulle det vara så att denna vecka är den sista för oss så är jag ändå så glad att jag gjorde detta och riktigt stolt över mig själv att jag tog mig såhär långt <3

Nej nu måste jag tyvärr börja borsta mina tänder. Puss <3 Jag hör av mig snart igen under dagen <3

PUSS ÄLSKADE NI <3

 

5 reaktioner på “MORNING”

 • Linda skriver:

  Håller alla tummar o tår för att du ska gå vidare ikväll, du är grym!!

  Kör hårt o lycka till <3333

 • Kerstinmaria skriver:

  Håller tummarna ikväll, inte optimalt att åka på magsjuka, men men…….Röstar alltid minst två gånger på er men ikväll blir det fler för jag vet inte vad jag gör om ni åker ut och Wassberg (inget ont om honom som person!) dansar vidare! Kööööör!

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Kul att du tycker att det kul att vara med i Let’s Dance. Jag tycker att naturen är fin där det spelas in, Ladugårdsgärdet.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • Elli skriver:

  Oavsett hur det går ikväll SKA du gå vidare! Du är så otroligt duktig och har gjort bra ifrån dig alla veckor!! Det är du och Elisa som borde stå i finalen för ni är helt klart bäst i år. Jag håller verkligen alla tummar och tår för att du tar dig vidare hela vägen trots denna kämpiga vecka. Du förtjänar detta så otroligt mycket och din glädje lyser genom rutan varenda vecka. <3
  Massor av lyckokramar till dig och världens spark i baken inför ikväll!

 • Patrik skriver:

  Jag önskar dig och Alex ett stort lycka till ikväll!! Självklart kommer jag ringa och rösta på er, och kom igång: även om du åker ut, så är du en stjärna. kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *