PLEASE HELP US TO SEMI FINAL 


Hello hörni!! Sitter just nu i sminket och får lite sista toucht up innan vi går live om mindre än 2h. Jag känner mig redo, trots lite träning denna vecka så känns allt som att det sitter på plats!! 

Jag har så fruktansvärt roligt med det jag gör här i Lets Dance! Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle ha såhär himla kul, men jag trodde hellre aldrig att det skulle vara såhär pass svårt! 

Varje vecka känns det som att man har föds på nytt. Nya sätt att röra kroppen på som ska in i muskelminnet på några dagar, nya takter att lära sig och nya koreografier på kort tid. Som sagt det har varit väldigt mycket dessa 3 månader men SATAN vad KUL jag har haft på vägen! 

Jag har vågat så mycket mer än vad jag trodde och jag vågar verkligen tro på mig själv nu, något jag inte gjorde innan jag gick in i detta. 

Det är bara 2 veckor kvar till final och vi har gett ALLT hittills. Det hade varit så underbart, magiskt roligt att få gå vidare till nästa veckas semifinal!! Jag vet nämligen lite halvt vad vi kan få dansa nästa vecka och vi har en grym idé till en FANTASTISKT GRYM dans nästa vecka och herregud vad mycket jag vill dansa den för er och för en annan väldigt viktig person i mitt liv…!!!! 

Men som sagt det är ni där hemma som bestämmer och det är tack vare er jag kommit såhär långt! Om ni känner att ni vill lägga en röst på mig ikväll så SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA hjälp mig vidare!!!! Jag uppskattar varenda röst ifrån er och vore så tacksam om ni ville hjälpa mig vidare 🙂 Jag vill verkligen vidare till nästa vecka och jag hoppas hoppas att ni är med mig 🙂 

Nu lägger jag ifrån mobilen och tränar det sista i våra danser! Puss på er fina ni ❤️ 

29 reaktioner på “PLEASE HELP US TO SEMI FINAL ”

 • Åsa.Ahlkvist skriver:

  Jag har skickat 5 röster till dig varje vecka för du är bäst Bianca,du är en härlig tjej som är så värd att vinna Glas-skon.Fr o.m ikväll blir det 10 st sms från mig,kram på dig från skåneland

 • Helena skriver:

  Lycka till ikväll, Bianca! Du kommer vara grym, det är jag säker på! 🙂

 • Birgitta S skriver:

  Röstar ikväll som alla andra kvällar.
  Hälsningar Birgitta S

 • Sara skriver:

  Kommer du att fortsätta att dansa efter let’s dance för skoj skull?

 • marie skriver:

  Röstat på dig även denna fredag. Du förtjänar att vinna.

 • Malin skriver:

  Världsklassnivå på din dans!! Hoppas du vinner.

 • Malin skriver:

  Röstade på dig och Alex för ni är otroligt duktiga! ❤️ Du & Alex mot Elisa & Yvo i final är det enda rätta!! Du äger Bianca

 • JUNITJEJ skriver:

  Du var helt grym ikväll! Jag älskar dessutom din humor!

 • Monika skriver:

  Du är jätteduktig Bianca. Röstar varje vecka på dig. Man blir bara ledsen när man läser alla dumma påhopp. Hoppas du inte bryr dig.

 • JUNITJEJ skriver:

  Det är synd att du svär så mycket i intervjuerna.

  • F Lenngren skriver:

   Det har jag inte märkt något av.

   /
   F Lenngren
   Hela mitt namn står i min epostadress som jag brukar skriva.

 • F Lenngren skriver:

  Hej! Bianca Ingrosso. Jag undrar om du såg mig idag. Jag stod precis bredvid dig idag på efterprat av Let’s Dance precis efter att Let’s Dance- programmet var slut när du interjuvades. Kanske 3-4 minuter eller något. Jag har blont hår. Jag var på genrep idag av Let’s Dance och i publiken till direktsändningen av Let’s Dance som var 20:00 till ca 22:45. Man skulle vara där kl 18:00.

  Vänliga hälsningar
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen som jag brukar skriva.

 • Ingrid Halling skriver:

  Håller alla tummar för att du ska få lyfta glasskon. I mina ögon är du klart bäst och har trevligaste framtoning. Hejar på dig till the bitter end.

 • Sophie skriver:

  Kollar just nu på Tv4 nyhetsmorgon, du berättade att många äldre kvinnor skriver elak kritik till dig. Jag hoppas att du tar till dig NOLL av det, det är ju helt vansinnigt. Jag vill passa på att skriva att jag tycker att du verkar vara en jättehärlig tjej, med sprudlande energi och så vackert yttre! Hoppas du vinner lets dance för du är GRYM!
  Massa kramar! 🙂

 • Maria Andersson skriver:

  Hörde på nyhetsmorgon att du får elaka kommentarer av äldre
  Jag är 47 år och kan inte förstå hur man kan kränka en ung vacker tjej oavsett om man tillhör en känd familj eller inte vill bara skriva att jag o många med mig blir glad av att se dig din charm o ditt härliga temperament skaka av dig de avundsjuka kommentarerna o fortsätt va som du är! Det vinner du på! Kram Maria

 • Magnus skriver:

  Du är bäst! Din glädje, ödmjukhet och naturlighet är guld! Hoppas du vinner hela tävlingen

 • Tomas skriver:

  Du och din partner är grymma! Du har verkligen dansen i kroppen. Lycka till och hoppas att ni och dansen vinner så inte det bara är skidåkare som inte kan dansa vinner.

  Cha Cha’n så bra och snygg!

  Dans är glädje…

 • Gina Di Meo suneson skriver:

  Du verkar vara en fantastisk tjej, men så är du ju halvitalienska, Du dansar som en gudinna, och jag önskar dig stort lycka till, PS Du tar det här Ds

 • Anja skriver:

  Din blus i dagens nymo, så fin! Vartifrån? 🙂 grattis till semin!

 • F Lenngren skriver:

  Du säger att du brukar gå på Fresco med (med din bror). Jag ska säga de gånger jag har varit där. En måndag i april ca 16:45 till 17:59. Jag tror Mimmi Sandén var där. Och Frida Sandén, Maria Alin och Ludvig Lundström. Jag satt bredvid de i ca en timme 16:50 till 17:59. En gång i mars tror jag. Jag tror Frida och Mimmi Sandén var där. Jag satt där ca en timme. Sedan kanske ca minst 5 gånger till utspritt från mars till nu (idag). En av gångerna hörde jag någon som sade ”… Jag och Ludvig” jag undrar om det kan ha varit Frida Sandén. Jag vet att hon är ihop med Ludvig Lundström. Jag känner Mimmi Sandéns kompisar: Julia Szytek Bertling och Frida Wistrand som gick Rytmus, gymnasiet med henne. För de går i min skola Ågesta Folkhögskola. Där går jag klassiskt piano. Eller förresten de känner säkert Frida Sandén och Ludvig Lundström också. För jag vet att de gick där också. (Även Hannah Kajlinger). Jag tror jag såg Mimmi Sandén också på Melodifestivalen genrep i Solna. Jag tror jag såg Mimmi Sandén, (med kikare) och jag tror hon såg mig. Jag var ca 72 meter ifrån. Hon och Frida Sandén sprang runt på scenen och var backstage till Molly Sandéns låt Youniverse. Jag tror att de var det till andra låtar också. En gång till jag skulle kunna ha sett Mimmi Sandén skulle kunna ha varit på Kneipbyn Gotland 2007. Om hon sprang runt där med Mojje då. När de spelade in Mimmi & Mojje på turné. Jag låg på en äng vid ett träd utanför vid parkeringen då. Hörde musik på avstånd (antagligen Mimmi och Mojje som sjöng vid inspelning av serien. Jag kanske såg henne när hon sprang runt då.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen.

 • F Lenngren skriver:

  Fortsättning på föregående kommentar. Jag känner producent Marie Sandeborg och ljudtekniker på Nordisk Film Tv för jag sökte in till rollen som han som kladdade med lera och reportern i Tv Myra.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen som jag brukar skriva.

 • Skägget skriver:

  Hurra!
  Du år så underbart bra. En fantastiskt fin förebild för unga tjejer. Så härligt att läsa att du börjat tro på dig själv och att du vågar mer i livet. Att du är en goof ball och bjuder på dig själv emellanåt är bara ett stort plus.
  Lycka till, med allt!

 • S.S skriver:

  Kommer du fortsätta att dansa efter let’s dance för skoj skull?

 • Nina skriver:

  Fina Bianca, du är verkligen värd att gå till final! Du är fantastiskt duktig och en härlig tjej! Många kramar och all lycka till dig!

 • Ann skriver:

  F Lenngren ?Har röstas på er varje gång ni är helt fantastiska.
  Men Wassberg är farlig ….även om han ens kan dansa…..tråkigt.
  Håller på er

 • Anja skriver:

  Din blus i nymo idag, så fin! Varifrån?
  Grattis till semi 🙂

 • U-70 skriver:

  Grattis till ännu en vecka. Håller med juryn att du får det svåra att se så enkelt ut vilket är viktigt med showdans. Fortsätter hålla timmar och röstar.

 • anonym skriver:

  Herregud vad du spammar, tagga ner F lenngren

 • Malin skriver:

  Ni är bäst!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *