DINNER PARTY 

Sitter just nu sååååå mätt i soffan med ett gäng familjemedlemmar och kompisar 🙂 Vi har nämligen haft hamburgar fest här hemma (!!!) Benjamin har slängt ihop denna gudomligt middag och HERREGUD vad gött det var!! Definitivt en av det godaste burgarna jag någonsin käkat!! Och vi ska inte ens prata om hans egengjorda pommes!!! Till burgarna kunde man välja mellan en tryffelmajonäs, egengjord inlagdlök, avokado majonnäs med koriander,lime,vitlök,chili,parmesanost,olivolja och sedan lite vanliga tillbehör som ni ser ovan 🙂 

Jag stod för det fräscha på bordet vilket blev en vattenmelon & fetaost sallad 🙂 

NU kollar vi alla 11pers här hemma på Eurovision och jag ska strax ställa mig upp och servera vaniljglass med jordgubbar till efterrätt, mums 🙂 

PUSS!! 

5 reaktioner på “DINNER PARTY ”

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Kul att du tycker att det är kul att vara med i Let’s Dance. På tal om att titta på Eurovision/melodifestivalen så kan jag säga att jag tittade faktiskt på ett avsnitt av melodifestivalen med Mimmi Sandéns kompisar Julia Szytek Bertling och Frida Wistrand när vi hade en skolresa (i ett ämne) till Arvika. Vi satt vid en tv och tittade på hela avsnittet. De två kompisarna jag talar om gick tillsammans med Mimmi Sandén på Rytmus när hon gick där. Eller förresten, det blir ju tillsammans med Frida Sandén för hon gick ju också där. Och Ludvig Lundström. Och Kajlinger. Och kanske Aliki Tubulekas som också gick där. Eller jag är inte säker på att hon gick där men jag tror det. Om Mimmi Sandén skulle se det här av någon anledning så kan det kanske vara kul för henne att jag säger en sak som hon kanske inte visste att Axel Scholtzé som är med i Mimmi & Mojje- den mystiska Mallorcapärlan gick i samma klass som mig ca ett år i Sollentuna musikklasser. Och Petter Söderberg som jag tror gick på Rytmus också när hon gick där fick också in min klass i Sollentuna Musikklasser. Eller han kanske gick ut ett år innan hon började. Jag vet inte. Hon kanske i alla fall har hört namnet. Exakt samma sak gäller med Hampus Lindwall som jag tror gick på Rytmus har också gått på min skola Sollentuna Musikklasser i min paralellklass. Frida Sandén, Ludvig Lundström, Hannah K och Aliki T (om hon gick) där kanske i alla fall känner igen Petter S och Hampus W. De är ju tror jag något/ några år äldre än Mimmi S. Och för att göra det tydligt för Mimmi S: Jag är alltså den person som satt bredvid henne och Frida S, Maria Alin och Ludvig Lundström på Fresco en måndag i januari ca kl 16:50 till 17:59. Och jag var och såg på Melodifestivalen final Genrep på Friends arena. Då såg tror jag Mimmi Sandén med kikare och hon såg mig. Och Frida Sandén. De var backstageteam tror jag till Molly Sandéns låt och de sprang runt på scenen tror jag innan och efter Molly S:s låt. Och så tror jag att de kanske även sprang runt på scenen innan och efter andras låtar. Jag satt ca 72 meter från scenen.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • F Lenngren skriver:

  Ja, jag har sett din pappa Emilio Ingeosso. Jag menar: Du skrev i en annan blogg ungefär : ”Snälla titta på min pappa och titta på att han har en speciell känsla för musiken. Snälla ni kan väll ta lite tid att göra det.” Jag håller med, jag tycker han har känsla för musiken. Jag tror han är danslärare också och tycker om att sjunga ju.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.
  Ps: Här kan du/man se mig på bilder med bl.a Alexander Vasiliou och Simon trollkarlen. Det är Svensk magisk cirkel. Bilder från juniorkontaktman Leif O. http://whoopsentertainment.com/leifs-sista-mote-med-elever/

 • Elsa skriver:

  Öööööööh va, Lenngren? Fattade nada av vad som stod

 • JennyW skriver:

  Ååå hjälp vad gott det där såg ut!!!
  Tror du man kan få recept på hamburgarna?
  Sedan rörorna/såserna :).
  Bara vattnas i munnen!

  Tack för en härlig blogg och du,ni kommer kamma hem vinsten nästa vecka ❤️

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *