DRYLAKE SUMMER COLLECTION

My looks for the new collection with DryLake, in love with this cute collection <3 

Godmorgon! Vaknade som vanligt upp med världens pollenCHOCK!! Ihopsvullna ögon som kliar som aldrig förr, näsan är så täppt att inte ens en liten gnutta luft kommer in vilket gör att jag sover med munnen öppen heeela natten och DET gör att jag vaknar upp som en öken i munnen, alltså verkligen en ÖKEN!!! Och sen att det kliar i både öron & hals… Ja alla ni pollen allergiker där ute vet vad jag pratar om! Det suger rent ut sagt, man vill ju bara vara ute i det fina vädret och njuta av allt men man kan liksom inte haha.

Iallafall! Bilderna ovan är ifrån en plåtning jag gjorde i somras (tror jag) med underbara gänget på DryLake för att fota deras sommarkollektion som finns ute i butik NU och även på deras hemsida som ni hittar HÄR  Alla plagg är otroligt fina, söta och riktigt somriga och är extremt sköna att ha på sig. Riktigt mjuka tyger som låter kroppen andas lite nu när värmen är här 🙂 Tack till er på DryLake för att jag fick hänga med er en hel dag och fota denna super söta kollektionen, jag hade sååå roligt verkligen!!

Nu är planen att käka frulle ute i solen och sola lite, börjat göra det varje morgon nu och jag älskar att få vakna upp så. Bara lägga sig direkt i solstolen med musiken på och ett iskallt glas apelsinjuice i handen <3 Efter det ska jag hoppa i träningskläderna och dra mig mot träningslokalen. Efter träningen idag ska jag träffa Aftonbladet och göra en stor intervju som kommer ut snart och sedan tillbaka till träning tror jag.

Hörs snart, PUSS <3

 

 

7 reaktioner på “DRYLAKE SUMMER COLLECTION”

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Kul att du tycker om drylake-collection.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • emma skriver:

  Åh! Skulle vara så kul att fota dig 🙂

 • Becca skriver:

  Du är bara så fantastiskt vacker!
  Lycka till på träningen, men speciellt nu på fredag, håller verkligen tummarna att du går vidare till final, för det förtjänar du till 100%.
  Du verkar må så otroligt mycket bättre nu sedan du började dansa, så hoppas att du fortsätter på något sätt, även fast Let’s dance resan är slut 🙂
  Kram <3

 • Helena skriver:

  Klänningen du har på sista bilden är helt fantastiskt vacker på dig!! Du är verkligen så snygg 😀

 • Madeleine skriver:

  Du får mig att vilja gå ut och göra photoshoots.
  Så vacker du är. Jag gör inlägg av dom här bilderna på min blogg sedan 🙂

 • Isa skriver:

  Snygga kläder!! Men en ännu snyggare du!

 • Ann-Britt skriver:

  Det sägs att Jennifer Aniston är världens vackraste kvinna, men du är banne mig inte lång efter. Gud så vacker du är. Den första klänningen skickade jag efter. Den är så söt. Lycka till på fredag. Du är bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *