”JAG HAR TALKSHOWS MED MIG SJÄLV…”

 Heeeeeej på er!! Tänkte dela med mig av denna video som vi spelade in i förrgår i replokalen 🙂 Vet ju att ni gillar lite mer rörliga material så då är det ju PERFEKT att jag är med i Let´s Dance haha! Nej men faktiskt en ganska rolig video här ovan där vi svarar på vårat bästa minne hittills i Let´s Dance, några hemligheter om oss och varför vi tycker att just VI ska gå vidare till final nästa vecka 🙂

Ta en titt vettja 🙂

 

 

 

 

Jag ligger just nu i sängen och snackar med er och sak strax kolla in nya säsongsavsnittet av KeepingUpWithTheKardashians (!!) och ligger faktiskt här grön som en groda just nu haha, var och gjorde spraytan nyss nämligen hos bästa StockholmBeauty i Årsta som spraytanar oss varje vecka.

Kanske kikar in här igen innan jag ska gå och lägga mig sen.

PUSS!!

5 reaktioner på “”JAG HAR TALKSHOWS MED MIG SJÄLV…””

 • F Lenngren skriver:

  Hej! Jag kan säga om mig själv att jag tycker det är kul att resa runt i Stockholm. Idag åkte jag t.ex. till Let’s Dance Junior men av en anledning så vände jag när jag var framme. Och jag hade skickat mail och så för att fråga om det fanns platser som (personer som köpt biljett men som inte skulle komma). Sedan åkte jag till Fresco men det skulle tyvärr stänga kl 19:17 ca. Igår gjorde jag kommentarer till Molly Sandén Fanpage t.ex. Deras blogg.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser man i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • F Lenngren skriver:

  Imorgon kommer jag att åka till genrepet av Let’s Dance. Kl (15:30) ska jag vara där. Sedan är det slut 18:00. Och 18:00 är jag kvar där. För jag kommer vara på direktsändningen också i publiken. Sedan slutar det ca 22:45. Jag går ofta från tunnelbanestationen Gärdet dit. Men ibland åker jag också buss 1 mot Frihamnen dit och så går jag av där vid Frihamnen och går.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser man i epostadressen som jag brukar skriva.

 • Emma skriver:

  Lycka till i semifinalen imorgon! Ni är så värda att gå vidare till finalen 🙂
  Skulle vara roligt med mer filmer/bilder här i bloggen eller på snap, ni verkar ha så kul ihop 🙂
  Heja heja imorgon!

 • Maria skriver:

  Så imponerad av din dans ikväll att tom jag har lyckats ta mig in på instagram för att skriva detta inlägg. Bra jobbat tjejen.

 • Maria skriver:

  Så imponerad av din dans ikväll att tom jag har lyckats ta mig in på instagram för att skriva detta inlägg. Bra jobbat tjejen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *