MIDNIGHT INSPO

Ligger i sängen och kan inte riktigt sova och då gör jag alltid det man I N T E ska göra för att sova lättare… kolla mobilen!! Typ det enda folk säger att man absolut inte ska göra om man har svårt att somna haha, och självklart går jag in på alla sociala medier som finns. Jag kollar Instagram, snapchat, bloggar, tumblr, youtube etc… Och när jag var inne på tumblr så hittade jag lite nya inspo bilder som jag tänkte att jag kunde dela med mig till er 🙂 Vet ju att ni diggar sånt!

Känner mig btw SÅ PEPPAD inför morgondagens semifinal!! Jag absolut ÄLSKAR vårt contemporary nummer vi ska göra som en hyllning till min mamma imorgon, gråtit nästan varje gång vi dansat den nu för jag känner så mycket själv när jag dansar den, och våran samba känns bra! Det enda negativa är att min danspartner Alex åkte på en matfögiftning, magsjuka eller feber eller vad det nu kan vara idag på träningen…

Det är ju så viktigt att även han är frisk liksom, även fast han kanske inte behöver träningen som jag som deltagare behöver men han behöver ju vara frisk för att 1. inte smitta mig & alla andra om han nu är sjuk 2. kunna framföra dansen med mig  och 3. kunna finnas där som stöd och peppande innan vi går på dansgolvet eftersom vi gör detta som ett par liksom.

Men han är en kämpe och det ska nog gå skitbra! Han berättade tidigare idag att han tävlat i EM med magsjuka och spytt mellan danserna tidigare haha så.

Puss & godnatt fina ni så hörs vi imorgon, stor dag imorgon 🙂

<3

 

13 reaktioner på “MIDNIGHT INSPO”

 • Jenny L skriver:

  Lycka till ikväll fina tjej!

 • ISA skriver:

  Redan semi alltså! wow att ni ens gått såhär långt, oavsett hur det går ikväll så fatta vilken vinst!! Heja heja & lycka till!

 • Josse skriver:

  Lycka till ikväll!! Håller tummarna för dig!
  Var kan man hitta den rosa kappan? Jag dör vad snygg den är !!

 • L skriver:

  Hej!

  Var tvungen att skriva då jag läste i AB att kärringar i min ålder tycker att du ska flytta hemifrån och inte bo hemma. Jag håller INTE med eller det där blev fel. Jag tycker att man gör som man själv vill.

  Vad är felet att bo hemma? Du kan spara pengar, så du har ett kapital eller helt enkelt bara leva livet ett tag. Man kan gå i skola utan att få studielån.

  Dessutom till er som har en massa kommentarer och spyr ur er all möjlig galla, VEM säger att det ni tycker, är det enda rätta? Vem ger er rätten att tycka att ni är dom enda som vet och kan allt?

  En sista sak till er som hackar, och det är värre än något när vuxna klankar ner på unga vuxna eller barn, (skaffa er ett normalt liv,) tror ni att det är så enkelt att hitta lägenhet hur som helst? Vad lever ni i för värld? I vissa städer är bostadskön 20 år.

  I vissa lägenheter som i 2, 3 rummare kan det bo upp till 25 personer.

  Bittra människor. Gör nått vettigt av ert liv istället.

 • Eva skriver:

  Hoppas det går bra ikväll, ska bli spännande att se..jag ska rösta massor som vanligt, du är fantastisk Bianca! Kan inte kommentera på din mammas blogg sen de gjorde om, vet ej vad som hänt, kanske de råkat blockera folk då de grejat, lite trist då jag älskar bloggen.

 • Malin skriver:

  Heja er!!
  Håller tummar och tår och har pratat på jobbet så röster från oss får NI!

  Lycka till och glöm aldrig bort hur bra du nu mår – dance is The shit

 • eva skriver:

  hej bianca
  måste bara skriva till dig om din första dans ikväll…..jag blev helt tagen o då kan jag ingenting om dans….men jag är bra på känslor
  så detta var sååå fint o berörande att jag inte fattade själv att tårarna rann
  jag har aldrig varit med om nåt som detta
  o alexander var ju så berörd….helt jäkla underbart….
  puuh jag måste nog se det igen på tv 4 play….tack goa tös för detta fina

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Den kommentaren skickar i efterhand. Jag tycker om naturen i Stockholm. Jag tycker också om läsa bloggar. Jag har t.ex. läst Mimmi, Frida och Molly Sandéns bloggar. Jag kan de utantill i princip i huvudet också. Eller Molly Sandéns kanske jag bara kan en del. Ca till fyra månader sedan. Mimmi och Frida Sandéns bloggar kan jag utantill. Jag har också kommenterat några av deras inlägg. Du kan själv gå in och titta om du vill. (Kanske websta eller instagram). Nu ska jag titta på Let’s Dance, avsnittet från idag inspelat på min tv hemma och röstningsprogeammet som sändes 22:25 till 22:45 eller när det nu var. För jag var ju i publiken idag till genrepet och direktsändningen. Men alltid när jag varit där brukar jag tycka om när jag kommer hem att se hela programmet och röstningsprogrammet så som det var på tv. Och liksom titta hela tiden på tv:n och se allt som det sändes där och uppleva allt som tv- programmet det var som det gick på tv(:n).

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser man i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • F Lenngren skriver:

  Hej! Jag tycker om naturen vid Fresco och vid frihamnen där Let’s Dance spelas in. Jag kan berätta lite om Axel Scholtzé. Han var väldigt intresserad av mode när han gick i min klass i fyran. Och hängde ofta med några tjejer i min klass och Pratade. Jag kan också berätta lite om Simon trollkarlen. Jag känner ju honom för jag är ju medlem i Svensk Magisk Cirkel. Han är ganska lugn och tycker om att trolla. Har en viss energi när han trollar och övar in trollerinummer. Han har stort fokus på att öva och det han gör. Vi har ju träffats på Svensk magisk cirkels juniormöten för några år sedan.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser man i min epostadress som jag brukar skriva.

 • wendela skriver:

  Jo jag har en liten snabb fråga. hur anpassar du bild till din header så den blir avlång. Mina lyckas alltid bli fyrkanter

 • wendela skriver:

  Jo jag har en liten snabb fråga. hur anpassar du bild till din header så den blir avlång. Mina lyckas alltid bli fyrkanter

 • Olivia skriver:

  Vart kommer de puderrosa byxorna och den söta vita toppen ifrån som du hade på dig i inslaget från Lets Dance när du berättade för din mamma att du skulle dansa för henne? Super fint verkligen! 🙂

 • Wendela skriver:

  Hej fina du! Jag har en liten snabb fråga angående din header… Hur redigerar du den och hur får du den så avlång, mina lyckas alltid bli kvadrater? Förstår du hur jag menar? 🙂 jätte tacksam för svar kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *