SEMIFINAL 


Hej mina kära läsare 🙂 Jag har inte kunnat röra min mobil förräns nu, det har varit totalt full rulle här sedan jag kom hit imorse men NU äntligen har jag en 15min paus. 

Genrepet är nu avklarat och det gick bra men bättre kan vi 🙂 är sååååååå taggad till livesändningen nu!!! Jag älskar våra 2 nummer och speciellt vårt första nummer 🙂 ni kommer förstå varför ikväll <3 

Men som sagt, jag vill bara passa på att tacka er för att ni har tagit mig hela vägen hit och jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att ni vill hjälpa mig ta mig till finalen!!! Jag vill verkligen vara kvar till slutet så jag och Alex kan få visa vårat finalnummer för er…!!! 

Så om ni känner att ni gillar våra nummer ikväll så får ni GÄÄÄÄÄRNA rösta lite på oss 🙂 vi behöver ALL hjälp vi kan få och konkurrensen är STENHÅRD ikväll som vanligt!! Ingen sitter säkert och det är ni där hemma som bestämmer! Varenda liten röst räknas verkligen! 

Vårt nummer är 099-414-03 eller smsa BIANCA till 72400 :)) 

Nu taggar vi till tusen och jag håller alla tummar jag kaaaan att vi går vidare För jag ÄLSKAR JU DETTA!! Och hade varit så MAGIIISKT att gå vidare till FINAL!!!! 

Älskar er PUSS 

87 reaktioner på “SEMIFINAL ”

 • S skriver:

  Bianca jag tycker du är så himla fin.Tycker att du ska tro på dig själv och bara köra utan att tänka för mycket. Sett dina danser jättemånga gånger och tycker du är helt jävla amazing, och så vacker! Hoppas du vinner det här!!!

 • Malin skriver:

  Nu har det stått nåt snyftreportage om dig varje torsdag eller fredag i flera veckor. Är det inte saknad efter pappa så är det gamla ätstörningar, magsjuka, familjegräl mm. Och du gnällde på att Linda betedde sig barnsligt och grät ut i media så mycket… Att du kan dansa bra är uppenbart men att ständigt snyta i tidningen tar verkligen bort det positiva fokuset.

  • Lina skriver:

   Alltså Malin, hur kan man vara så kall som dig? Herregud. Skäms!

  • Bibbi Nilsson skriver:

   Är väl knappast Bianca som kontaktar tidningar för att ”gråta ut”. Snarare tidningarna som jagar läsare och klick genom att lusläsa andra medier och hitta på konflikter som inte finns. Rubrikerna speglar sällan verkligheten. Stort grattis till finalplats. Fantastisk prestation!

  • Becca skriver:

   Men hur lätt tror du att det är? Om hon får sådana frågor av reportrar för att dem vill sätta sådana rubriker, ska hon då varje gång säga nej jag vill inte svara på den frågan?
   Som alla vet så överdriver tidningarna otroligt mycket oftast.

  • Gerd skriver:

   Skyll inte på Bianca vad tidningarna skriver de vill ju bara sälja lösnummer !! Hoppas Bianca vinner för hon dansar klart bäst <3

   • Carro skriver:

    Skillnaden på Bianca och Linda är att Bianca svarar på frågor från både reportrar och hennes unga läsare. Har du någon aning om hur mycket hennes historia har hjälpt ungdomar i samma sits? Vare sig det är ätstörningar, föräldraproblem, livet som skilsmässobarn, hon inspirerar oss och visar att det finns ett slut och en annan väg. Linda skadade sig vecka efter vecka, hjärnskakning, muskelbristning, bråk med tränaren osv, osv. Kanske hon faktiskt skadade sig, kanske hon inte gjorde det, men det är det ständiga ”tyck synd om mig” som både folket och Bianca reagerade på men Bianca var den som råkade nämna det i en offentlig podcast. Men hon har verkligen L E V E R E R A T varenda vecka och det är därför just hon är i final. Hon kan inte dansa bara för att hon är en Wahlgren, hon är inte född med dans i blodet, hon är sin egen person, hon har lärt sig tack vare mycket träning och hjälp från Alex, och hon är helt enkelt GRYM!

  • Eva skriver:

   Här osar det avundsjuka och missunnsamhet!

  • Hanna skriver:

   A V U N D ! Läs den inte ens Bianca. Du är fantastisk! <3

  • Hispan skriver:

   Visst är det så men hela eliten inom blogg o kändis finns med på båda tidningar och tv, Aktuellt är mer kändis tv än nyheter, oftast inga svenska nyheter mer. Den dag nån skjuter ner satelliterna då får alla börja om o skicka brev men posten e ju nerlagd så det blir brevduvor som dock Putin skjuter ner.
   Flaskpost? Ubåtar. Ridande brevbärare kanske.
   Allt detta media och fixering av vanligt folk gör att ledarna spelar över för att synas. Löfven är hellre hos Obama än besöker asylboenden.

   Ingen kan ta ifrån Bianca att hon är mjukare i kroppen än Elisa. Att ta språnget o bli sensuell inför kamera o folket är tufft.
   Men att tugga familj är lite tråkigt. Tv fokuserar på bråk tyvärr som oftast inte finns.
   En sak jag reagerar på är vattenbristen på TV 4, där står Bianca med torrare mun är Saharas vägsystem och vad händer, e du torr i munnen idag igen Bianca???

   MY GOD!!!

 • Karolina skriver:

  Såg din första dans nyss och GUD så vackert det var. Satt och lipade i soffan! Hoppas verkligen du vinner 🙂 lycka till!

 • Josefine skriver:

  Du är fantastisk! Ingen har berört mig med dans förut, men det du precis utförde… Jag saknar ord. Det var bland det vackraste jag sett.

  Fortsätt att stärka dig inifrån och ut. Heja heja!

 • Anna skriver:

  Det var den vackraste dans jag sett! Sen att den var till din mamma och hon satt där är helt enormt fint. Jag grät <3

 • helen skriver:

  Tårarna rann under din dans, det var så fantastiskt vackert. Just röstat 10 g på dig, för mig är du den självklara vinnaren.
  Många stora kramar från Boden 😉

 • Josefine skriver:

  Du är helt fantastisk! Ingen har berört mig med dans förut. Men det du precis utförde…. Jag finner inga ord. Så vackert! Tårarna rann.

  Fortsätt jobba inifrån och ut Bianca.

 • Lena skriver:

  Så fin hyllning till din mamma <3 Så fint danspar ni är <3 Tokgrät, så fint det var <3 Har röstat som en galning. Du måste bara till final

 • Sofia skriver:

  Hej bästa Bianca! När jag såg att du skulle vara med i let’s dance så tänkte jag också ”en till från den familjen”. Men väldigt snart insåg jag att jag dömt dig (förlåt) och att du var och är en enormt fin och en helt egen människa! Jag beundrar dig massor och ser också din utveckling som person! Efter din moderna dans bröt jag ut i hysterisk gråt, den väckte så mycket känslor hos mig också, du är en proffsdansare min vän! Och en känsloförmedlare. Stor kram till dig Bianca!❤️❤️❤️

 • Sofia skriver:

  Det var den finaste dansen i let’s dance någonsin. Grät som en gris här hemma i soffan!

 • Malin skriver:

  Din hyllningsdans är bland det vackraste jag sett i dansväg!! Världsklass nivå. Jag uppfattade inte ens vilken låt det var, jag var så totalt uppslukad av dansen. Har aldrig hänt förut. Röstat flera ggr. Du måste vinna det här. Heja

 • Malin skriver:

  Det ska bli väldigt intressant att se om du fortsätter med dans efter lets dance med tanke på vilken otroligt talang du är, du kanske ska börja proffsdansa!

 • Jenny L skriver:

  Satan i gatan vad duktig du är! Final eller inte så äger du!

 • Helena skriver:

  Du är så fantastiskt duktig har röstat flera ggr så jag hoppas verkligen att du tar dig vidare, den första dansen var så rörande att se tårarna rann nerför kinderna <3

 • Marie skriver:

  Din dans är fantastisk o vinner inte du så blir jag så ledsen.

 • Mia skriver:

  Röstat på dig 3 ggr nu i kväll! Hoppas verkligen att det blir tjejerna i final i år! Så himla fin första dansen var. Tårarna rann och det gjorde min mammas med

 • Jenny skriver:

  Din hyllningsdans till din mamma var helt fantastisk!! Vart var din fina vita topp ifrån som du hade på dig i inslaget hemma hos din mamma?

 • Monica skriver:

  Vad duktig du var Bianca ! Så vackert du dansade med en sån inlevelse i båda danserna. Du dansar som ett proffs! Så glad för din skull hur du har utvecklats både inre och yttre och vågat dig på detta. Jag blev så rörd av din dans allt var så vackert och mäktigt och så rörande till tårar. Nu är det bara att tuta och köra för dig du kommer att gå hur långt som helst i ditt liv. Jag har röstat på dig jag hoppas att du går till final!
  Lycka till!
  Kram Monica i Göteborg

  • Caroline skriver:

   jag instämmer verkligen med Monicas alla ord.

   Du är grym Bianca. Har varit så härligt att få följa din resa och att den gett dig så mycket på många plan. Jag vill även säga att du och din danspartner är ett jättefint team på dansgolvet.

 • JuliaRo skriver:

  Det va det vackraste jag har sett❤️
  Vilken kärleksförklaring till din mor.
  Ni är bara finast hela familjen ❤️
  Kram Julia ❤️❤️❤️

 • Susanne skriver:

  Hej!
  Du och Alex var verkligen så himla bra ikväll, som alltid tycker jag. Röstar på er varje gång och hoppas verkligen att ni får gå vidare till finalen. Du är så fin och du dansar så bra. Lycka till Bianca!

 • Janina skriver:

  Du är fantastiskt duktig. Dansen åt din mamma var obeskrivligt vacker. Lycka till från Finland

 • Emma skriver:

  Tack för att du tog dig tid för foto och kramar efter genrepet idag, trots att du säkert egentligen behövde ladda om. Det räddade min förkrossade tjej som inte kom fram i fotokön i studion. Du dansar helt fantastiskt och har fått våra röster i kväll. Hoppas att du tar hem alltihop!

 • maria skriver:

  Du är dansare !!!! Kramar till dig Bianca.

 • Mimmi skriver:

  Grattis Bianca!! Du är så väl värd en plats i finalen!! Håller tummarna för dig!!

 • ISABELL skriver:

  Såååå glad att du gick vidare till final och jag hoppas verkligen att du vinner hela lets,dance! Du är en självklar vinnare för mig . Ser fram emot att se eran showdans på finalen.Jag hoppas det blir något vacker och lugnt (liknande dansen ni gjorde idag till din mamma) otroligt vackert dansat och du har ett fantastiskt uttryck också som höjer din dans ännu högre..

 • Stina skriver:

  Stort Grattis fina Bianca till er finalplats! Den är ni så värda. Vilken magisk dans ni gjorde till din mamma! Tårarna rann! Kram

 • Rolle skriver:

  Hej Bianca! Är lite äldre kille som har din mor som idol, men måste ändå gratulera till finalplatsen! Från mig fick du 60 poäng ikväll, och står i en rättvis duell mot Elisa! Trots att jag är ”gammal dansbandsmusiker” så håller jag alla tummar för dig! Varför? För att du helt enkelt är duktigast! Kram o lycka till!

 • maria skriver:

  Du är en faboluos dancer!!!!

 • Anna skriver:

  Ville kika in här och säga att din första dans var den finaste i lets dance historia. Verkligen så fint med din hyllning till din mamma. Jag har faktiskt klagat på att man aldrig fått höra dig säga att du är stolt över din mamma utan bara din pappa. Nu tar jag tillbaka det, det här var så fint. En ensamstående mamma med fyra barn, allt annat än lätt. Hon måste vara stolt och lycklig. Du och din mor är så lika. 🙂 Tack för fin dans!! Hoppas du vinner.

 • Ing-Marie skriver:

  Viiiilken dans/danser ni bjöd på idag!
  Du är helt fantastiskt duktig, o vilken hyllningsdans till din mamma, här grinade vi hela familjen, sååå vackert, o känslosamt. Du har säkert en framtid som musikal artist efter let’s dance om du skulle vilja. Nu hoppas vi av hela vårt hjärta att du o Alex plockar hem glasskon. Till sist, ett stort o varmt lycka till kommande vecka med finaldanserna, kör hårt, du ÄR BÄST!!!

 • Birgitta skriver:

  Så otroligt duktig du är.Kan bara tänka mig så stolt din mor är för den känslomässiga dans i kväll,likaså för alla andra danser som varit .Lycka till i finalen

 • Monica Kirch skriver:

  Måste få skriva här till Dig tycker du är helt fantastisk dansar gudomligt och vågar visa hur mycket du älskar Din mamma o syskon så lycka till i ditt fortsatta liv. Och måste även få säga att vilken duktig Mamma Du har. Kram

 • Irene skriver:

  NU kör vi och så tar du hem detta kalas nästa vecka.Snyggt jobbat!

 • Mia skriver:

  Din o Alexanders moderna dans rörde också mig till tårar. Du dansar så bra o utvecklas hela tiden. Du berör verkligen med din dans och i mina ögon är glasskon DIN nästa fredag!

 • Isabell skriver:

  Såååå glad att du gick vidare till final och jag hoppas verkligen att du vinner hela lets,dance! Du är en självklar vinnare för mig . Röstade på dig flera gånger. Ser fram emot att se eran showdans på finalen.Jag hoppas det blir något vacker och lugnt (liknande dansen ni gjorde idag till din mamma) otroligt vackert dansat och du har ett fantastiskt uttryck också som höjer din dans ännu högre..Stort LYCKA TILL Bianca !

 • Linnea skriver:

  Hej fina du! Jag har dansat mycket modern dans i mitt liv men skulle vilja lära mig 19 stegs dans! Är 23 år. Har du något tips på var jag ska lära mig att dansa?

 • Gitte skriver:

  Grattis Bianca!! Du gick vidare till final, och annat hade varit konstigt. Jag har hejat på dig ända sedan starten av Let´s dance, men jag började bli orolig när duktiga dansare åkte ur, och ja du vet vem, fick vara kvar. Så ikväll röstade jag tio gånger på dig, och det lyckades ju.

  Jag satt här hemma i min soffa och grät när du dansade din hyllingsdans till din mamma. Du är så jäkla otroligt duktig på att dansa och visar sådan glädje på scenen. Men du har en tuff motståndare nu.

  Sedan vill jag be dig om, att ignorera det negativa inlägget som Malin hade skrivit. (det första inlägget, 19.47) Du är så jäkla bra och härlig, och negativa kommentarer kan man vara utan! Om det inte är något som hjälper en förstås!

  Jag håller alla tummar och tår nästa gång!

  Många kramar, Gitte från Kalmar..

 • Gunsan skriver:

  Otroligt fin dans du/ ni gjorde igår kväll!!!!!! Röstade flera ggr på dig å Elisa. Ni är bägge så himla duktiga. Tycker ni ska fortsätta dansa efter Lets dance!!!!! Lycka till på fredag!!!! Kram Gunsan

 • Majsan skriver:

  Shit alltså….jag var mållös och söndergråten efter din dans..Men du har varit min favorit hela tiden…och jag har inte tvekat en enda gång på att du tar hem hela segern!!

 • Ullis skriver:

  Älskade, fina Bianca!! Vilken dans, och hyllningen till din ljuvliga mamma! Jag är 45 år och sitter och toktjuter även nu på morgonen när jag tittar på klippet igen. Lycka till nästa fredag! Kram

 • Lena skriver:

  Du är verkligen helt fantastisk Bianca! Dansar så starkt, så fint i minsta i minsta rörelse. Du är så begåvad. Du borde lita då din förmåga och känna dig stolt över vem du är. Jag fällde tårar när du dansade för din mamma. Fortsätt dansa och underhålla oss för det kan du verkligen. Jag röstar på dig varje fredag och önskar dig LYCKA TILL i finalen! Varm kram Lena

 • Linda skriver:

  Åh finaste Bianca!! Du är så otroligt duktig och jag grät när du dansade! Du är så värd denna finalplats och jag hoppas verkligen att du tar hem det nästa vecka <3

  Puss till dig!

 • Lena skriver:

  Du är verkligen helt fantastisk Bianca! Du är så vacker och dansar så starkt, så fint i minsta i minsta rörelse. Du är så begåvad. Du borde verkligen lita då din förmåga och känna dig stolt över vem du är. Jag fällde tårar när du dansade för din mamma. Fortsätt dansa och underhålla oss i framtiden för det kan du verkligen!!!
  Jag röstar på dig varje fredag och önskar dig LYCKA TILL i finalen!
  Varm kram Lena

 • Rosa skriver:

  Du är helt otrolig Bianca vilken fantastiskt vacker och gripande dans till din fina mamma vilket danspar ni är. All lycka till er i finalen och med allt du företager dig framöver du är så BRA.

 • Maria skriver:

  Du var grym Bianca! Jag blev riktigt rörd av dansen till din mamma. Du har verkligen en enorm begåvning för dans! Du är bäst!

 • Anette skriver:

  Malin det du skriver är så dumt så har inga ord,reportrarna frågar och hon svarar. Hon om någon är värd att vinna,varför? HON är bäst och härligt ärlig.
  Go Bianca

 • Caroline skriver:

  Vilken fantastisk dans du gjorde igår till din mamma.

 • Josefin skriver:

  Jag kan inget om dans men när jag såg gårdagens dans till din mamma kom det tårar iaf! Så jäkla duktig helt sjukt asså!

  Såg på snap att du har en mörk grön bomber och vit klänning var är dom ifrån?

 • E skriver:

  Fina vackra Bianca!!! Du SKA vinna Lets Dance. Aldrig sett någon som dansar så bra och du verkar så ödmjuk och fin. Tårarna rann under din första dans igår!! Lycka till <3 /E 20 år

 • JUNITJEJ skriver:

  Kanonfin hyllningsdans du gjorde! You go, girl! Nu ser du till att du vinner i nästa vecka. Jag kommer att rösta!

 • Sara skriver:

  Hej! Alltsåå du är grym!

 • Ellenor skriver:

  Wow, du är superduktig på att dansa!!
  Hoppas du fortsätter med dansandet efter Let´s dance!
  Kramar

 • Malin skriver:

  Måste bara ge dig Bianca en eloge ang dansen, Alex har dansat sedan han var barn läste jag någonstans och du har bara dansat några månader. Danserna vi ser har du lärt dig på några dagar och det är så vansinnigt proffsigt. Obegripligt hur du lyckas prestera så bra och lära dig allt på så kort tid. Njuter av din samba och inser att jag nog inte sett ett vackrare danspar i lets dance någonsin än er två den här säsongen. Kudos till Alex också för fantastisk koreografi mm. Ser verkligen fram emot finalen och ska rösta på er igen. Ni måste ta hem det!

 • Anu skriver:

  Vad ni levererade igår du och alex…det rörde mej oxå så jag började gråta alltså vad duktig du är Bianca,tror på dej själv! Du är så duktig och så fin och sprallig så man blir rörd varje gång du dansar! Kommer att heja på dej i finalen för det är du värd!

 • E skriver:

  Kollar programmet just nu, alltså såååå fint! Har aldrig sett en dans som var så vacker som din. Man kände verkligen varenda liten känsla i dansen och kärleken mellan dig och Pernilla gick typ att ta på. Satt och grät så mycket känslor det var.
  Massa kärlek till dig och hela familjen och stort grattis till finalplatsen, så värd det! <3

 • Josefin skriver:

  Vart var de fina kläderna, toppen och byxorna ifrån som du hade på dig i inslaget innan hyllningsdansen? När ni satt hemma med Pernilla och fikade? 🙂

 • Märta skriver:

  Så vackert det var Bianca! Tårarna rann. Heja heja, hoppas du tar hem glas skon 🙂

 • Anita skriver:

  Vart kommer din sjukt snygga outfit som du hade i inslaget igår ifrån? Toppen och byxorna?
  Bra jobbat igår btw, lycka till i finalen också :))

 • Helena skriver:

  Alltså, Bianca…!! Vilken dans du levererade igår! Hyllningen till din mamma var jättefin och jag satt hemma i soffan med tårar i ögonen och gåshud på armarna. Det är utan tvekan den absolut vackraste och bästa dans jag någonsin sett! Jag hoppas att du vinner finalen på fredag, det är du verkligen värd 😀 <3

 • Annika skriver:

  Alltså jag grät när ni gjorde dansen till din mamma….så fint <3

 • Gitte skriver:

  Gud Bianca, vilken dans ni gjorde i går. Jag grät, och jag grät i dag när jag såg den igen. Jag kommer att fälla tårar varje gång som jag ser den. Jag grät när jag läste om ert framträdande. Gud, amazing alltså, och jag brukar inte lägga in utländska ord i mina meningar. Jag röstade tio gånger på dig i går, för jag litade inte på att du skulle gå vidare. Du var ju tvungen att gå till final, och kan inte säga nu hur många gånger jag ska rösta på dig nästa fredag!! Har ingen aning faktiskt, men det lär bli många för du är helt outstanding!!

  Ja, nu skriver jag bara om den känslosamma dansen som du tillägnade din mamma, som också är en härlig människa, men er samba var ju helt underbar också. Man såg på dig hur du njöt, och att du litade på Alex, du släppte allt. Underbart!

  Jag håller alla tummarna nästa fredag! Lycka till! Kram!

 • Ann skriver:

  BIANCA.D.jag hoppas du får många jobb som dansare.du är bäst.kommer rösta 10 gånger på dig men du måste sluta hålla på med munnen efter varje dans.det ser knasigt ut när du håller på med det..så torr i munnen kan du inte va

 • Ann skriver:

  BIANCA.D.jag hoppas du får många jobb som dansare.du är bäst.kommer rösta 10 gånger på dig men du måste sluta hålla på med munnen efter varje dans.det ser knasigt ut när du håller på med det..så torr i munnen kan du inte va…

 • Ann skriver:

  Du bäst Bianca.kommer rösta på dig 10 gånger.men du måste sluta att hålla på.med munnen.efter varje dans det ser helkonstigt ut.så törstig kan du inte va.kram

 • Yvonne skriver:

  Du är superduktig – en riktig talang! Jag hoppas verkligen du vinner nästa vecka. Lycka till!

 • Fia skriver:

  Superbra dansat , du e klart bäst!!! Men mååååste bara fråga nått helt annat , i programmet så filmade dom er när ni var hos din mamma . Dina beiga höga byxor , var e dom ifrån?? Letat o letat , jag blev helt förälskad!

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Det är kul att försöka dansa hemma framför tv:n till Let’s Dance. Liksom försöka lite själv till ett nummer. (Då menar jag givetvis gånger jag bara varit hemma och sett på Let’s Dance på tv:n eller sett på Let’s efter att jag har kommit hem från att jag suttit i publiken till Let’s Dance. För man kan ju inte vara där i publiken och se på Let’s Dance hemma samtidigt.) Jag tycker det är ett kul klipp när Let’s Dance filmade hemma hos Molly Sandéns systrar när hon (Molly Sandén) var med då. Jag hoppas att jag kommer få se det igen någon gång.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser man i epostadressen som jag brukar skriva. 🙂

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Jag ropar ut barnväktarna: ( Din mamma i Nicke och Nilla (Nilla) säger att man kan ropa det namnet (Barnväktarna!) när man behöver hjälp med något. Så vi får se om hon hör det när du läser den här, min kommentar.) Så jag ropar alltså ut barnväktarna: Jag är typ kär i en tjej. Men det är svårt att träffa henne. Jag tror jag har träffat henne någon/några gånger. Men jag har åkt till det stället där jag tror att hon brukar vara men hon är aldrig där.

  /F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • Mia skriver:

  Finaste Bianca …vilken dans du levererade igår …det vackraste som jag någonsin har sett….( jag är ändå 50 år och har sett en del )
  tårarna bara rann o rann …vilken fin hyllning till din mor …vad stolt o glad hon måste vara
  Fortsätt nu i livet med din ödmjukhet o din humor o din stora talang

  jag hoppas så att du kommer att vinna …men oavsett så är du en vinnare glöm aldrig det…..kramar o Lycka Till

 • Helena skriver:

  Tårarna rann efter fredagens dans! Fantastiskt genomfört! Det blir tufft i finalen för ni är två väldigt duktiga dansare. Kämpa Bianca! Du är värd en vinst!!

 • Eva skriver:

  Alltså Bianca jag fullständigt älskar din dans och den du gjorde till din mamma, jag blev så berörd av den, har sett det klippet om och om igen❤️ Tycker du är en sån fin ödmjuk personlighet, jag önskar av hela mitt hjärta att du vinner detta❤️ Kärlek till dig❤️

 • Marita skriver:

  Kära Bianca ! Jag är inte lättrörd
  men din /er dans berörde mig verkligen och tårarna kommer bara
  jag tänker på det. Tack för dansen och grattis till finalplatsen. Du hat varit nr 1 för mig sen första programmet. Så klart vinner ni det finns inget annat. Lycka till på Fredag❤️

 • Malin skriver:

  Hej fina Bianca!!!

  GRATTIS till finalplatsen!! Så himla kul 🙂 Jag kommer att heja på dej, och ska ringa flera gånger 🙂 Ni är sååå himla duktiga, du o Alex!!

  Jag tänkte även komma med några klädfrågor, om det går bra!! Tycker du jämt har så fina kläder!

  Jag undrar över dels var du köpt de mörkblå träningstightsen med 3/4-ben och oranga baktill? Sen undrar jag även var du köpt den bruna byxorna som du hade när ni var o hälsa på Pernilla, som de visade i Lets dance sist?

  STORT LYCKA TILL i finalen!!! <3

 • Efva skriver:

  Så himla duktig du var Bianca. Fortsätt så och TRO PÅ DIG SJÄLV så kommer du att klara dig bra i livet. Jag har nog tittat tio gånger på er dans och någon tår har också fallit. Lycka till !

 • Mona skriver:

  Jag blev helt knockad. Otroligt vilken inlevelse du dansar med. En applåd även till Alex som gör ett fantastiskt jobb med koreografin. Jag grät från början till slut just för att det var så vackert. Såååååååå fint 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *