ÖVERLYCKLIGA!!! 


Alltså herregud!!!! VI ÄR I FINAL!!!! HELT GALET!!!! Vi är så överlyckliga att vi får möjligheten att få dansa vårat shownummer till er och framförallt stå i finalen med bästa Elisa!!! Vi båda är så glada och tacksamma att vi får göra finalen tillsammans med riktig GIRLPOWER <3 

Det är så sjukt mycket just nu med 4 danser på fredag, massor av inspelningar hela dagarna, intervjuer och sen få tid att umgås med familj, hinna äta och sova så hinner fan knappt blogga eller ta bilder. MEN jag har mer tid senare på eftermiddagen ikväll att snacka med er 🙂

Idag lär vi oss nämligen öppningsnumret så vi ska med i vilket är första gången i Lets Dance, vi ska filma massor, koreografera färdigt vårt shownummer, sätta planer för ljus, rekvisita, ljud och kameravinklar eftersom att vi får styra vårt shownummer helt själva 🙂 SEN på det så ska vi sätta de andra 2 dansarna som vi ska göra förutom shownummer & öppningsnumret 🙂 

Ja ni hör ju! En hel del dessa dagar innan finalen, men SÅ ROLIGT!!!! 

Ska tacka er ordentligt ikväll!!! Lovar!!!! 

PUSS!!! 

24 reaktioner på “ÖVERLYCKLIGA!!! ”

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Jag tänkte tipsa dig om ett ett ladda inför finalen. Det är något ungefär typ mental träning, på ett visst sätt att man ungefär visualiserar sig att man kommer att lyckas innan och sedan när man kommer till sin situation man vill lyckas bra på hoppas att man gör det. Det är Olof Röhlanders bok: ”Det blir alltid som man tänkt sig. En del där som handlar om när man ska göra ”prestationer.” En del som handlar ungefär om när man ska gå ut och dansa i final på Let’s Dance eller kanske spela på en stor konsert (om man är pianoutövande elev och ska spela klassisk på en stor konsert, eller kanske spela en fotbollsmatch eller något. Det är ett avsnitt som handlar om att man t.ex. först ska blunda och tänka på hur man är i den situationen och lyckas. Det är den delen av den boken som är mitt tips till dig. Det är en välkänd metod tror jag när man ska göra presentationer inom t.ex. kanske musik, idrott, konst eller något som man vill lyckas i. Jag har själv använt mig av det sättet när jag skulle spela nio stycken ur Schumanns Kinderszenen i Collegie musicum, Amorinasalen i Stockholm, (förrening i vilken man spelar klassisk musik, musik och så.) Det gick väldigt bra. Då använde jag mig av den delen i den boken och lång hemma och blundade och visualiserade inom mig att jag skulle lyckas på den konserten, (och följde hans instruktioner.)

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen som jag brukar skriva.

 • F Lenngren skriver:

  Sen kan du alltid fråga din mamma. Jag menar hon har ju spelar Nilla i Nicke och Nilla. Då sjöng de att man kunde ropa barnväktarna så kunde de hjälpa en med saker. Du kan t.ex. säga. Hej jag skulle vilja ha hjälp med att det skulle gå bra/ vinna Let’s Dance i år. Jag menar eftersom hon har spelat den rollen (Nilla i Nicke och Nilla), så borde hon fortfarande kunna ha förmåga att spela den rollen. Så då kanske hon kan spela den rollen (för om hon kanske kommer tänka att hon spelar Nilla i sitt huvud.) Men det är viktigt tror jag att du säger att frågar frågan som att du är ett barn och vill ha hjälp av barnväktarna. Så alltså: Hej jag vill ha hjälp med det där. Då är du liksom ett barn. Och då kanske hon kommer tänka att hon är en av (alltså Nilla i) barnväktarna och kommer hjälpa dig då kan man hoppas.

  /
  F Lenngren¨
  Hela mitt namn ser du i epostadressen som jag brukar skriva

 • Linda skriver:

  Åh det låter så himla roligt!! Du är grym och jag hoppas verkligen att du tar hem detta, det är du så värd <333

 • F Lenngren skriver:

  Jag försöker hjälpa dig själv. Jag tänker att jag spelar rollen Oscar eller vad han nu hette, han som spelade han som kladdar med lera i Tv Myra, eller killen som är reporter. Alltså Lattjo Lajban- programmet (Tv4). En viktig sak är att du tränar med din danspartner. Och går ut kanske och går i skogen eller något och laddar (kanske med din danspartner) inför att du ska vara med i finalen och dansa i Let’s dance.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen som jag brukar skriva.

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Jag vill säga en sak. Jag tror jag kan säga det här. För din mamma har ju spelat Nilla i Nicke och Nilla, och du har kanske varit med något i Lattjo Lajban, osv. Jag tror det här är ett ställe jag kan skriva det här på. Jag tycker att Oscar eller vad han nu hette (rollen som spelade han som kladdar med lera i Tv Myra,) jag tycker att han skulle haft en vit tröja istället. Lite stickad kanske, med lite ungefär så att man ser att det är stickat över allt och är små lufthål över hela tröjan (mellan stygnen, alltså att man ser trådarna med stygnen som går lite runt och så är det lite lufthål emellan varje stygn.) Och att Tv Myra istället skulle vara lite mer som en strumpa och vit. ( Jag pratar alltså om Tv Myra, programmet som gick i Lattjo Lajban i Tv4 kanske ca 2005 till 2006 eller när det nu var, barnprogram.) Jag delar gärna med mig av en liten extrasak. Tv myra i Tv Myra hette så eftersom Tv myra rimmar (låter lite som Tv4.) (Det handlar ju om personer (barn) som är i Tv4:s tvhus och gör program/sänder nyheter. Jag vet det eftersom jag har hört producenten på Nordisk Film Tv sagt det. Det är ett faktum.

  /F Lenngren
  Hela mitt namn ser man i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • Mia skriver:

  Det man ger får man tillbaka, du tackar oss vi tackar dig för allt du utstrålar. Din ödmjukhet och tacksamhet verkar vara äkta

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Kul att du tycker att det roligt att ha kommit med i finalen av Let’s Dance.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • Nathalie skriver:

  Du är så otroligt duktig och jag har hejat på dig från program ett! Du har en fantastisk utstrålning och det syns att du verkligen älskar det här! Du är så förtjänt av att ta hem hela alltet!! Dansa på!! <3

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Mitt tips är att du kan ju använda Facetimeknappen på mobiltelefonen så kan du prata med din familj. Och man kan köpa vasaknäcke (dubbla med fyllning i av smak) (som små paket) med olika smaker. Och dricka vatten från en vattenkran.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

  • Hanna skriver:

   Vad är det för fel på dig egentligen?! Starta en egen blogg istället för terrorisera andras!

   • Issa skriver:

    Hanna , tänk på att alla människor är olika och att det kan finnas anledningar till varför man är som man är eller beter sig på ett visst sätt. Tycker absolut inte du ska bete dig respektlöst mot denna mannen då han absolut inte varit elak mot någon här!!

 • marie skriver:

  Det är så underbart att se på snap och läsa din blogg nu, du liksom bubblar av positiv energi. Oavsett hur det går på fredag, så är du en vinnare i mångas ögon. Lycka till framöver.

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca!

  Till att börja med WOW så duktig du är i tv-rutan! Jag håller tummarna för en vinst 😉 En annan fråga, det hade varit så kul om du i din blogg kunde åtminstone kategorisera dina outfits för du har så fin stil! Du klär upp verkligen allting hur snyggt som helst och de outfits man ser på dig är så drömmmmmmmmiga så man kan inget annat än inspireras. Det hade varit jättekul om du tog till dig 🙂

  Sen har jag en ytterligare fråga, jag ska på bröllop i sommar och vill vara riktigt snygg då min killes ex ska vara på plats (hehe). Kan inte du komma med några förslag i ett inlägg om hur du skulle klä dig inför ett bröllop? Helst lite mer åt ”snygg”-hållet än sommarsöt med blommor i håret och allt vad det innebär. KRAM PÅ DIG!

 • Linda skriver:

  Åh va roligt det låter!! Du är grym och jag hoppas verkligen att du tar hem detta, för det är du så värd <333

 • Mona skriver:

  Går det inte att blocka ”vissa” bloggläsares inlägg? Undrar om det är någon som ”skämtar”? Eller?

 • Malin skriver:

  Det kommer gå som en dans på fredag för dig! 😀

 • Irene skriver:

  Nu kööööör vi !

 • anette skriver:

  Alltså det går för långt nu med denna F Lenngren,inte kul alltså.

  • Isa skriver:

   Alla behöver väl inte hacka på honom ? Finns människor som kanske på ett eller annat sätt är lite annorlunda eller har besvär . Han kanske själv inte tycker att han gör något konstigt. Tycker absolut ingen ska vara taskig mot honom , det är upp till Bianca om hon vill godkänna hans kommentarer eller inte

   • Camilla skriver:

    Nej precis, är ju inte så svårt att lista ut att det är någon som inte riktigt är som ”alla andra” (och tur är väl att alla inte är det). När du ser att det står F Lenngren högst upp måste du ju inte fortsätta att läsa, rulla neråt bara.

 • Ullis skriver:

  Stort LYCKA TILL på fredag Bianca! Även om jag tycker att Elisa är jätteduktig, så hoppas jag på att du vinner. Det är så mycket känsla i din dans, samtidigt som du är både musikalisk och tekniskt duktig. Hoppas du fortsätter dansa! Kram

 • Ida skriver:

  Åh gud så kul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *